Bir Gün Bende Anne Olacagim (INSALLAH) Diyenler Buyrun...

ben doktora sorcam artık gidince nappiim sanada sölerim canım

benim halılar haziranda yıkattım zaten eylülde serdim, mmis gibi, ama camlar berbat kocam el sürdürtmüyor ya hamileyimdir diye dikkat etcekmişimm

öleler erkekler ya görme[/QUOTE]

ben önümüzdeki ay taşınıyorum yeni ev aldım da bir sürü iş var napıcam bakalım

ohhooo sansliymissin sen ev islerine yardim ediyorsa.. Bizimki bardagini kaldirmaz bide bulasik mi yerlestirecek..
ama bi kere butun evi temizlemisti ben yoktum hakkini yemiyim ama sonra arkasindan bende temizlige girisince bidaha yapmam dedi

yyaaa işte hata sende canım daha yapar mı o herifsen git adamcağız okadar yapsın bide üstüne temizle... benim kocamda bilmiyodu ama bak öğreniyor o yaptıktan sonra ben iki naz,iki caz taaammmammm...her zaman yapar nihahaha

canim folik asite hamile kalana kadar devam et, bana doktorum dedi hamile kalana kadar kullan sonra baska ilac veririm bebegin gelisimi icin dedi..

tamam canım öyle yapayım ozaman, çok saol

Ben biraz takintiliyim :) Rahat edemem.. Zaten yapsinda istemem ya iste calisiyo yoruluyo gelip bide ev isimi yapsin bana bi hafta sonu var hani calisiyor olsam belki beklerim bi yardimda butun gun evdeyim yan gelip yatiyorumm

Ben biraz takintiliyim :) Rahat edemem.. Zaten yapsinda istemem ya iste calisiyo yoruluyo gelip bide ev isimi yapsin bana bi hafta sonu var hani calisiyor olsam belki beklerim bi yardimda butun gun evdeyim yan gelip yatiyorumm

sürekli yapmasın tabiki de bilmesi iyidir, kötü günde işe yarıyor

twetyy benim yeni batı 30 ekim olarak değiştirebilirmisinn ,

zahmet olluyo ama

Kizlar topige ugramayanlarin ismini listeden silelimmi ne dersiniz ?:26:

öleler erkekler ya görme

ben önümüzdeki ay taşınıyorum yeni ev aldım da bir sürü iş var napıcam bakalım[/QUOTE]

hayırlısı olsun ,

halledilir yaa , annemler çok taşınırdı taşınmak bana kolay geliyo o yüzden

oda oda kolile, sonra oda oda aç yerleştir olduda bitti

tabi demesi kolay diceksin ama insan bide kendi evi olunca zevkle yapar sanırım

evet Allah buyuk sadece bize sabr gerekir dogru zaman icin...Inwallah dogru zaman uzak deyildir Inwallah isteyen ozleminde olan her kes bir gun anne olsun Inwallah Tanrim isteyen her kesi sevindirir hayirlisiyla...

inşallah canım inşallah Rabbim büyükk bizide birgün sevindirir inşalllah sizlerin varmı bebişlerii ?

Hayirli zamanda gelsin INSALLAH doktora gittiniz mi ?

canım doktora cok gittim hiç bir sebep bulamadılar sorun yok deyip gönderiyorlar klomen + çatlama iğnesi oldum 3 defa ama hala yok bebeğim bekiyorum her ay ümitle inşallah daha fazla bekletmez her ay yeni bir ümidim ıoluyor ama hüsraana uğramak beni çok çok yıpratıyor canım çok sıkılıyor herkesın bebegı karnında yada kucagında görünce içim parçalanıyor neden benim yok diyorum çoğu kez ağlıyorum ama ağlamakla olmuyor bılıyorum ama bı turlu kendımı buna ıkna edemıyorummm ne yapsam bilemedim çareesi yok

ben önümüzdeki ay taşınıyorum yeni ev aldım da bir sürü iş var napıcam bakalım

hayırlısı olsun ,

halledilir yaa , annemler çok taşınırdı taşınmak bana kolay geliyo o yüzden

oda oda kolile, sonra oda oda aç yerleştir olduda bitti

tabi demesi kolay diceksin ama insan bide kendi evi olunca zevkle yapar sanırım[/QUOTE]

aynen canım zaten yardım eden de olur hatta hamile olayım da inşallah bu işten yırtayım diyorum

Hic bir sorun yoksa zamani var demekki canim uzme kendini ALLAH hayirli zamanda nasip etsin INSALLAH hepimize

tüplerine ve eşine bakıldı mı? inşallah tez zamanda olur canım bizlerde bekliyoruz.bu 5.ayım 10 gün var bat a

Hic bir sorun yoksa zamani var demekki canim uzme kendini ALLAH hayirli zamanda nasip etsin INSALLAH hepimize

amin canımm inşallahhh demek ki dediğn gibi hayırlı zamanı bekliyor bakalım beklicez ümidimizi yitirmeden :44::44:

merhabalar canlarrr nasılsınız? bakalımm özledim sizleri giremedim 2 gündür yahuu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…