- 14 Mayıs 2013
- 1.489
- 2.117
- 103
ben doktora sorcam artık gidince nappiimsanada sölerim canım
benim halılar haziranda yıkattım zaten eylülde serdim, mmis gibi, ama camlar berbat kocam el sürdürtmüyor ya hamileyimdir diye dikkat etcekmişimm
ohhooo sansliymissin sen ev islerine yardim ediyorsa.. Bizimki bardagini kaldirmaz bide bulasik mi yerlestirecek..
ama bi kere butun evi temizlemisti ben yoktum hakkini yemiyim ama sonra arkasindan bende temizlige girisince bidaha yapmam dedi
canim folik asite hamile kalana kadar devam et, bana doktorum dedi hamile kalana kadar kullan sonra baska ilac veririm bebegin gelisimi icin dedi..
yyaaa işte hata sende canım daha yapar mı o herifsen git adamcağız okadar yapsın bide üstüne temizle... benim kocamda bilmiyodu ama bak öğreniyor o yaptıktan sonra ben iki naz,iki caz taaammmammm...her zaman yapar nihahaha
tamam canım öyle yapayım ozaman, çok saol
öleler erkekler yagörme
Ben biraz takintiliyim :) Rahat edemem.. Zaten yapsinda istemem ya iste calisiyo yoruluyo gelip bide ev isimi yapsin bana bi hafta sonu var hani calisiyor olsam belki beklerim bi yardimda butun gun evdeyim yan gelip yatiyorumm
twetyy benim yeni batı 30 ekim olarak değiştirebilirmisinn ,
zahmet olluyo ama
öleler erkekler yagörme
merhaba nasılsın
evet Allah buyuk sadece bize sabr gerekir dogru zaman icin...Inwallah dogru zaman uzak deyildir Inwallah isteyen ozleminde olan her kes bir gun anne olsun Inwallah Tanrim isteyen her kesi sevindirir hayirlisiyla...
Hayirli zamanda gelsin INSALLAH doktora gittiniz mi ?
ben önümüzdeki ay taşınıyorum yeni ev aldım da bir sürü iş var napıcam bakalım
canım doktora cok gittim hiç bir sebep bulamadılar sorun yok deyip gönderiyorlar klomen + çatlama iğnesi oldum 3 defa ama hala yok bebeğimbekiyorum her ay ümitle inşallah daha fazla bekletmez her ay yeni bir ümidim ıoluyor ama hüsraana uğramak beni çok çok yıpratıyor canım çok sıkılıyor herkesın bebegı karnında yada kucagında görünce içim parçalanıyor neden benim yok diyorum çoğu kez ağlıyorum ama ağlamakla olmuyor bılıyorum ama bı turlu kendımı buna ıkna edemıyorummm ne yapsam bilemedim çareesi yok
canım doktora cok gittim hiç bir sebep bulamadılar sorun yok deyip gönderiyorlar klomen + çatlama iğnesi oldum 3 defa ama hala yok bebeğimbekiyorum her ay ümitle inşallah daha fazla bekletmez her ay yeni bir ümidim ıoluyor ama hüsraana uğramak beni çok çok yıpratıyor canım çok sıkılıyor herkesın bebegı karnında yada kucagında görünce içim parçalanıyor neden benim yok diyorum çoğu kez ağlıyorum ama ağlamakla olmuyor bılıyorum ama bı turlu kendımı buna ıkna edemıyorummm ne yapsam bilemedim çareesi yok
Hic bir sorun yoksa zamani var demekki canim uzme kendini ALLAH hayirli zamanda nasip etsin INSALLAH hepimize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?