Bir Gün Bende Anne Olacagim (INSALLAH) Diyenler Buyrun...

insallah yerlesme kanamasidir canimm.. ayy hadi hayirlisi

hayırlısı artık dediğin gibi :)
normalde reglim kahverengi ile belli ederdi kendini yani ilk gün öyle gelirdi hep
geçen ay ilk defa şak diye kırmızı geldi
bu ay neler oluyor bakalım görcez

sen öyle diyince heyecanlandım :))

kahverengi aktintin su gibimi olurdu yoksa daha koyumu? bendede su an varda.. gerci bende gecen ayda 1 hafta geldi akinti sonra adet olmustum

ha 1.5da başlıyor mesaim :) bir süreliğine

merhaba,evet gözümüz yollarda kaldı
nasılsın
iyiyim canımmm yaaa özledim sizleri
Sabah işe gelirken ıslaklık hissettim
wcye girince peçeteye hafif pembe ile kahverengi karışık akıntı geldi
ama bilemiyorum belki de reglyim geliyor
inşallahh yerleşmee kanamasıdır canımmm
kiz seni silermiyim.. bigun gelip hic gelmeyen var ondan bahsediyorum
sizden fikir alayim dedim bakalim cogunluk ne derse o olsun..

Evde 2 tane sinek var öldürmek istemiyorum ecelleriyle olmelerini bekliyorum ama sabrimi zorluyorlar
ben bilmem beyim bilir

süperrrrr

ben bıraktım bebeği falan kpss li bir öğrenci oldum bugün kursum başlıyor..
bebek gelmedi 4 ay şimdi bende onu istemiyorummmm
ooo çocukta yaparım kariyerdee diyosunn.. hayırlısı olsun canım zaten hamile olsaydın ilk aylar çok zor oluyo ders çalışmak sürekli baş dönmesi,mide bulanması,uyku halii vs. konsantre olamazdın...İnşallahh 4 ay sonraa sende bebişine hamiş kalırsın

ben bu sene olmazsa millete ne hikaye uydurucam onu düşünüyorum
bizim buradada var meraklılar..eşime bile soruyolarmış.. bebek varmı? diyorlarmış.eşimde yok diyince..niye yoksa olmuyo mu? gençken çaresine bakın diyolarmış etraf dengesiz dolu

benım batım dundu... bugun sabah test yaptımmm silik cıktı sızce bırdaha yapmam gerekırmı???

neyse arkadaslar ben kaciyorum.. mesai bitti.. yarin tekrar görüsmek üzere.. tabi umarim güzel haberlerle!
iyi aksamlar sizlere..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…