olur INSALLAH hayirli zamanda.. benimde 2 ay kaldi surda sonra doktor yolu düz giderbenimde yumoşlar büyür inşallahhcuma doktora gidicem heyecan tavan şimdidenn ama açıkçası bu ay hemen olur diye bir his yok içimde ne zaman klomenle başlasam büyümüyorlar... beni yine gonal-f paklayacak herhalde
aaa farketmedim canımm..bende topiği tıklayanlara umut olsun diye hemen başlığa hamiş yaz demiştim sorry canım
olur INSALLAH hayirli zamanda.. benimde 2 ay kaldi surda sonra doktor yolu düz gider
Topigimiz daha yeni canim o gunleride gorecegiz INSALLAH.. Bakalim kendi aramizdan ilk kimin adi yazilacak hayirlisiyla
taammm canım teşekkur ederimmmm....
lorena belirtilerini bekliyorum canım varmıydı bi belirti falan?
hayırlısı inşallah canımm... bende bıktım doktorlarada açmaktan oramı buramımillet şak diye kalıyo yahuu
kız hamişş var nereyeeeee bi bak heleeee testineee
benim bu sabah ateşim düşük çıktı
benim regly geliyor o zaman
kızlarrr ben bu topıkten degılım ekim topıgındenım ben sadece gezinirkenn başlıgı gordum bılgı amaçlı yazdımm saolun içimi ferahlattınızz... belırtıye gelınce 1 hafta onceden başladıı yuksek ateş ıstah acıklıgı duzensız uyku kasıklarda baskı goguste sıslık agrı halsızlık falan
Nereye kayboldunuz...
burdayımben acıktım eşimde halı saha maçından gelir birazdan ne yicezz yaaa ortada yemek yok ben hala pc başındayım
Hayalet gibisin kıızzzzz nasılsınnnnn kuzuuuuuuu
iyi diyleim iyi olalaim seker sen nasilsin
üzüldüm canım ya ben bır an umutlanmıstım:2:selam kızlar, bugün gelemedim yoğunluktan
sonuç n egatif hastalandım zaten , bi günlük gecikmeymiş, başka bahara
Bende iyi diyeyim iyi olayım cnm bayadır karsılasamıyoruz neler yapıyosun
üzüldüm canım ya ben bır an umutlanmıstım:2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?