Bir Gün Bende Anne Olacagim (INSALLAH) Diyenler Buyrun...

olur INSALLAH hayirli zamanda.. benimde 2 ay kaldi surda sonra doktor yolu düz gider

aaa farketmedim canımm..bende topiği tıklayanlara umut olsun diye hemen başlığa hamiş yaz demiştim sorry canım

Topigimiz daha yeni canim o gunleride gorecegiz INSALLAH.. Bakalim kendi aramizdan ilk kimin adi yazilacak hayirlisiyla

olur INSALLAH hayirli zamanda.. benimde 2 ay kaldi surda sonra doktor yolu düz gider

Topigimiz daha yeni canim o gunleride gorecegiz INSALLAH.. Bakalim kendi aramizdan ilk kimin adi yazilacak hayirlisiyla

hayırlısı inşallah canımm... bende bıktım doktorlarada açmaktan oramı buramı millet şak diye kalıyo yahuu

lorena belirtilerini bekliyorum canım varmıydı bi belirti falan?

kızlarrr ben bu topıkten degılım ekim topıgındenım ben sadece gezinirkenn başlıgı gordum bılgı amaçlı yazdımm saolun içimi ferahlattınızz... belırtıye gelınce 1 hafta onceden başladıı yuksek ateş ıstah acıklıgı duzensız uyku kasıklarda baskı goguste sıslık agrı halsızlık falan

hayırlısı inşallah canımm... bende bıktım doktorlarada açmaktan oramı buramı millet şak diye kalıyo yahuu

Zafere giden yolda cekilen cile kutsaldir

Valla kaliyorlar nasip iste.. daha bi kac ay once evlenen arkadasim hamile..

ben burdan sanmıştım canım olsunn topiği şenlendirdinn yarın beta sonucunu burayada yaz unutmaa emii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…