benım batım dundu... bugun sabah test yaptımmm silik cıktı sızce bırdaha yapmam gerekırmı???Eki Görüntüle 820787
neyse arkadaslar ben kaciyorum.. mesai bitti.. yarin tekrar görüsmek üzere.. tabi umarim güzel haberlerle!
iyi aksamlar sizlere..
Ben şimdilik gider görüşmek üzere
benım batım dundu... bugun sabah test yaptımmm silik cıktı sızce bırdaha yapmam gerekırmı???Eki Görüntüle 820787
haydiiiiiiiiiiiiin halayaaaaaaaaaaaaa
canım ne silik çıkması kop koyu tebrik ederim canımmm
ben olsam hemen uçarak hastanenin aciline kan testine giderdimm
canim tebrikler bu teste gore hamilesin, git bir kan testi yaptir goozunuz aydinn ALLAH SAGLIKLA KUCAGINA ALMAYI NASIP ETSIN INSALLAH(AMIN)
bence hamilesin canim simdiden hayirli olsun
ama yinede bi kan testi yaptir sen...
sag olcanımm benımm darısı sızeeeeee..... inşallahhh kan testi için aç olmak mı gerekirr yoksa istedıgım zaman verebılıyormuyummm bi bilgin var mı... yarın gidicem nasıpseee canm bennn
Ac tok farketmez canim.. Sen sabah ilk is git kan ver.. AMINN INSALLAH
sag olcanımm benımm darısı sızeeeeee..... inşallahhh kan testi için aç olmak mı gerekirr yoksa istedıgım zaman verebılıyormuyummm bi bilgin var mı... yarın gidicem nasıpseee canm bennn
istediğin zaman verebilirsin canımm aç,tok hiç farketmiyo..Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallahh dualarım seninle hemen erkenden yaz sonucu yoksa çatlarım benn tiviti bacım sendende ricam hamiş kalan topikfunclup üyelerinin bilgilerini paylaş canım. .bir arkadaş daha vardı hamiş nickini unuttum
Canim bu arkadaslar listede ekli degildi ki :) :26:
istediğin zaman verebilirsin canımm aç,tok hiç farketmiyo..Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallahh dualarım seninle hemen erkenden yaz sonucu yoksa çatlarım benn tiviti bacım sendende ricam hamiş kalan topikfunclup üyelerinin bilgilerini paylaş canım. .bir arkadaş daha vardı hamiş nickini unuttum
naber true
haydiiiiiiiiiiiiin halayaaaaaaaaaaaaa
canım ne silik çıkması kop koyu tebrik ederim canımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?