Bir Gün Bende Anne Olacagim (INSALLAH) Diyenler Buyrun...

ben olsam hemen uçarak hastanenin aciline kan testine giderdimm

canim tebrikler bu teste gore hamilesin, git bir kan testi yaptir goozunuz aydinn ALLAH SAGLIKLA KUCAGINA ALMAYI NASIP ETSIN INSALLAH(AMIN)

sag olcanımm benımm darısı sızeeeeee..... inşallahhh kan testi için aç olmak mı gerekirr yoksa istedıgım zaman verebılıyormuyummm bi bilgin var mı... yarın gidicem nasıpseee canm bennn

sag olcanımm benımm darısı sızeeeeee..... inşallahhh kan testi için aç olmak mı gerekirr yoksa istedıgım zaman verebılıyormuyummm bi bilgin var mı... yarın gidicem nasıpseee canm bennn

Ac tok farketmez canim.. Sen sabah ilk is git kan ver.. AMINN INSALLAH

istediğin zaman verebilirsin canımm aç,tok hiç farketmiyo.. Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallahh dualarım seninle hemen erkenden yaz sonucu yoksa çatlarım benn tiviti bacım sendende ricam hamiş kalan topikfunclup üyelerinin bilgilerini paylaş canım. .bir arkadaş daha vardı hamiş nickini unuttum

Canim bu arkadaslar listede ekli degildi ki :) :26:

benimde yumoşlar büyür inşallahh cuma doktora gidicem heyecan tavan şimdidenn ama açıkçası bu ay hemen olur diye bir his yok içimde ne zaman klomenle başlasam büyümüyorlar... beni yine gonal-f paklayacak herhalde

naber true

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…