oo aybizim naber kiz
Hep ayni ya evdeyim ev islerini yapip buraya cakiliyorum..
çünk ben yoktummmmmmmm
Teşekkürler canım iyi diyelim iyi olalımm bebek özlemiyle nekadar iyi olunabiliyorsa okadar iyiym canımm sen nasılsın
Hmm bat ne zaman peki kız unuttum ben sen tedavi oluyo muydun
Evvveeeeeeetttt sende hosgeldiiinnnnnn nasılsın kızzz
iyiiiiiyiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm bomba gibisiz nabıyonuz bagalımmm
Ooooo iyi iyi Allah iyilik versiniyiyim bende ne olsun bacım belirtiler ne oldu
bilmem hala devam edıyor bugun ufatan basım dondu de ben anı hareket yaptım ondan dıye dusunuyorum gun sayıyok bacım teste de anam gelmıyor o gun napıcıkkkk
Napıcık beklicikkkkzor ama mecburrrrrrr insallah hamilelik belirtisidirrrrr
iyiiiiiiiiii canımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm senden naberrr canıııııııımmmmmmmmmmmm
Hmm bat ne zaman peki kız unuttum ben sen tedavi oluyo muydun
Evvveeeeeeetttt sende hosgeldiiinnnnnn nasılsın kızzz
bende iyiyyyyyyyyyyyyyiiiiiiiiiiiiiiim uzatinca ne oluuuuuuuuuooooooooooooo acabaaaa canimmmmmmmmmmm hadi bagalim.........
hoşuma gitti ayol ne bagrıyorunn kulagımın dibindeeeeeehadi bagalım bır an oone baslasın tedavıler gelsın bebısler gıtsın bebşler
inşallahhhhhhhh melegemmmm sen naaapın bakem
hoşuma gitti ayol ne bagrıyorunn kulagımın dibindeeeeeehadi bagalım bır an oone baslasın tedavıler gelsın bebısler gıtsın bebşler
Ne yapim cnm yaa agrı ceke ceke adetimi bekliyorumsalı günü olan dr randevumu sabırsızlıkla bekliyorum
bende iyiyyyyyyyyyyyyyiiiiiiiiiiiiiiim uzatinca ne oluuuuuuuuuooooooooooooo acabaaaa canimmmmmmmmmmm hadi bagalim.........
tahminen 17 ekim.. yok tedavi olmama 2 ay kaldi cok mutluyummm cabuk gecsin zaman biran önce baslayalim
Gelsinnnn tabi gitmesin nereye gidiyor hadi bagalimmmm
ne agrıların var bakem sen boyle umursamaz davrana davrana (inşallah) oturduğun yerde bebiş yapcan ayol
Bende oruc ayında ara vermistim zaman gecmedi bi türlü gün gün duvara celtik atacak duruma geliyo insanbende salı baslıyom Allah ın izniyle
hey maşallah hadi bağalımmm geçen aylar aksattınız sizden bu ay muhteşem performanslar bekliyorum en az 3 çocuk
Hadi gozun aydin senin bisey kalmamisss tey tey teyBende oruc ayında ara vermistim zaman gecmedi bi türlü gün gün duvara celtik atacak duruma geliyo insanbende salı baslıyom Allah ın izniyle
art arda tey tey tey teyyyyy bebişlerimiz kuyruk yapacak alim allah çifter çifter getirickkk çifter çifter
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?