Bir Gün Bende Anne Olacagim (INSALLAH) Diyenler Buyrun...

ohhhhhhhh hey maşallahhhhhhhhhhhh hey maşallahhhhhhhh gız kızartma işi daha çok ugraştırıyo allah kolay yemekler biz yıne en az 1 saate çıkamıyoruz mutfaktan bu nasıl iş

valla çok üşengeçim bu aralar eşimde hiç sevmez bu tarz yemek yemeyi ama yedi zavalllım.. yinede 1 saatimi aldı hazırlamak yahuu

Ayyy o kücük kücük ayakkabılar ayrı bi tatlı oluyo zaten offffffff oooffffffffffff icim yaniyiiiiiii

Bizde seni özledik beyaaaa iyidir senden naberrrrr

Kız biraz oturaklı ol hemen daldın halaya

hle hiççç deme kız bebişin olsun patik örecem inşallah şapka gibi olmaz

canlarıımm iyi işte benden bildiğiniz gibi, okey oynadık bu akşam arkadaşlarla şimdik geldik sayılır eve,

bende bugün bebiş kıyafetlerine baktım çok güzeeelll, :2:

canlarıımm iyi işte benden bildiğiniz gibi, okey oynadık bu akşam arkadaşlarla şimdik geldik sayılır eve,

kim kazandi vay kumarbaz :d
ya sitede keske okey filan oynansa ne guzel olurdu... önerdim ama konum yayinlanmadi

hiç deme yawwwww duygulanıyom aglayasım gelıyor da aglayamıyorum alıma baska bısı gelıor guluyomm

kızzzzzzlarrrrrr kızzzzlaaaaaaarrr öyle sabahtan akşama kadar topikte geyik yapmaklaa bebiş olmazzz.. bütün gün burdasınız hangi ara çalışıyosunuz yahuu :122:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…