Bir Gün Bende Anne Olacagim (INSALLAH) Diyenler Buyrun...

evet ya bide bu halimizle cocuk düşünüyoz hiç konusmuyom kurtlar vadisini izliyobirazdan kopacak kıyamet

ayyy seninkide benimki gibi ilgisiz ama kendisi sırtım kaşınıyo omzum agrıyo der sürekli ben desem tamam sonra sözüm olsun der bi de maç oldummu gider öbür odaya çıkmaz daha bi de kuzenleri var kendiyle yaşıt onlar bekar haftasonu fırsat buldukca onların yanına kaçar uyuz oluyorummmmmm onlar yuzunden çok tartışıyorum

Benimkinin de cogu arkadası bekar cagırırlar esim gitmese yengeden korkuyon demi derler gider eve gidecem der saat kac olmus git git yoksa yenge eve almaz derler ne lüzumsuz insanlar var yaaaa

Neyse bende cıkıverem gariiiiiii iyi geceler hepinizeee öpüyorum yanaklarınızdan byy byyy

Benimkinin de cogu arkadası bekar cagırırlar esim gitmese yengeden korkuyon demi derler gider eve gidecem der saat kac olmus git git yoksa yenge eve almaz derler ne lüzumsuz insanlar var yaaaa

eşimin kuzenlerini evime geliyo arada birlikte film falan izlioz ama her haftasonu gitme diom onlar evlensin bak çıkamazlar diom gerçi onlar hiç evlenecek tipler değil özgürler biraz bizimki de onlarla büyümüş kopamıyo ben de diom sen onlarla vakit geçirince çok mutlu oluyon bende bunu kıskanıyommm ama şimdi alıştım artık eskisi kadar takılmıyom hatta eşimin işten gelmesine bile bozuluyodum çok çalıştırıyolar die eşimle tartılıodum ona da alıştım bugün mesela 9 da geldi bende o gelene kadar iş yaptım biraz

öncelikle nereye yazacağımı bulamadığımdan buraya yazıyorum..bura yeri değilse de yönlendirirseniz sevinirim.Ablam için bir sorum olacak..Bir çok doktora gittik ama hepsi yumurtalıkların çalışmadığı için çocuğun olmaz dedi tüp bebekte olmuyormuş..normalde adeti de olmuyor..Bi ara adet olmasını sağlayan bir hap kullandı..ama sonuç itibariyle 5 yıldır evli ama umudunu yitirmek üzere..Yumurtalıkların çalışması için bir tedavi yöntemi varmıdır? haberlerde rahim nakli yapılabildiğini duymuştum..çare olabilir mi acaba ? yada başka bir yol?
Cevaplarsanız çok sevinirim..Teşekkürler

evet ya bide bu halimizle cocuk düşünüyoz hiç konusmuyom kurtlar vadisini izliyobirazdan kopacak kıyamet

kız sende takıl peşine beraber gidin o nereye gidiyosa, ayyy benimki üst üste geç gelcek valla basarım kıyametleri,

neyse sen yine de üstüne gitme devrem bi beişin olsun onunla takılırsınnız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…