- 18 Temmuz 2013
- 1.556
- 52
- 113
öncelikle nereye yazacağımı bulamadığımdan buraya yazıyorum..bura yeri değilse de yönlendirirseniz sevinirim.Ablam için bir sorum olacak..Bir çok doktora gittik ama hepsi yumurtalıkların çalışmadığı için çocuğun olmaz deditüp bebekte olmuyormuş..normalde adeti de olmuyor..Bi ara adet olmasını sağlayan bir hap kullandı..ama sonuç itibariyle 5 yıldır evli ama umudunu yitirmek üzere..Yumurtalıkların çalışması için bir tedavi yöntemi varmıdır? haberlerde rahim nakli yapılabildiğini duymuştum..çare olabilir mi acaba ? yada başka bir yol?
Cevaplarsanız çok sevinirim..Teşekkürler
öncelikle nereye yazacağımı bulamadığımdan buraya yazıyorum..bura yeri değilse de yönlendirirseniz sevinirim.Ablam için bir sorum olacak..Bir çok doktora gittik ama hepsi yumurtalıkların çalışmadığı için çocuğun olmaz deditüp bebekte olmuyormuş..normalde adeti de olmuyor..Bi ara adet olmasını sağlayan bir hap kullandı..ama sonuç itibariyle 5 yıldır evli ama umudunu yitirmek üzere..Yumurtalıkların çalışması için bir tedavi yöntemi varmıdır? haberlerde rahim nakli yapılabildiğini duymuştum..çare olabilir mi acaba ? yada başka bir yol?
kızlarr nereee kaçtınızz nörüyonuzz bakalım
Mutlu huzurlu bol bereketli bir gun olsun dualariniz kabul cumaniz mubarek olsun.... nasilsiniz hani lar hamis olan varmi benim yoklugumda ?
günaydınn bebeklerrrr
ayyy seninkide benimki gibi ilgisiz ama kendisi sırtım kaşınıyo omzum agrıyo der sürekli ben desem tamam sonra sözüm olsun der bi de maç oldummu gider öbür odaya çıkmaz daha bi de kuzenleri var kendiyle yaşıt onlar bekar haftasonu fırsat buldukca onların yanına kaçar uyuz oluyorummmmmm onlar yuzunden çok tartışıyorum
tweety bugun hızını alamadı çok hamarat kızımız kız otur artık yeter gündüzler çöpemi girdi
günaydınn bebeklerrrr
günaydın ve hayırlı cumalar
soğuktan kasıklarım ağrıyor yaa..evlenmeden önce benğim böle ağrımazdı yaa..şimdi hemen ayaktan alıyorummm
hastanede kaloriferler yandı an itibari ile..resmen kar soğuğu var..bu gibi burasııı:18::18::18:benimde ağrıyor üşütüyoz işte canım ayaklarımızı sıcak tuttalım ama adana sıcak yani o kadar soğuk değil
hastanede kaloriferler yandı an itibari ile..resmen kar soğuğu var..bu gibi burasııı:18::18::18:
kalarifer mibiz gömlekle geziyoz dısarda
kızxlaar günayddıın, bugün adet ağrısı gibi ağrıyla uyandımm ama hala tık yok, ooof insan regl olcam diye korkar mı yaaa:2:
daha var ki regline canım üşütmüşündür ya da ...................
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?