Bir Gün Bende Anne Olacagim (INSALLAH) Diyenler Buyrun...

canım benim öncelikle Allah yardımcısı olsun ablanın...muhtemelen ablanın fsh tavan yapmıştır hiç yumurtlamıyordur doktor erken menopoza girmiş demiştir ama ben eğer kk'da araştırırsan bir çok yerde okudum hormon ilaçlarıyla adet olmasını ve yumurtlamasını sağlayabiliyorlar.. hatta hormon tedavisinin yanı sıra hep söylediğim bitkisel hayıt otunu kullananda çok hormonları dengelemek için.bu forumda çok okudum ablan umudunu yitirmesin doktor değiştirsin arasın bulsun iyi bir doktor..Allah yardımcısı olsun

Son düzenleme:

http://www.kadinlarkulubu.com/menopoz/193614-erken-menopoz-hamilelik-18.html

http://www.kadinlarkulubu.com/archive/t-277402.html

http://www.kadinlarkulubu.com/archive/t-364822.html

bak canım buradaki linkleride oku aralarda çok faydalı bilgiler var..bende erken menopoz tehlikem vardı çok şükür atlattım fsh tavan yapmıştı..ama ümidini yitirmesin ablan bir çok kişi doktor tedavisi ve bitkisel kürlerle fsh'ını düşürmüş..oda denesin zaman ve sabır gerektirecek ama denemekten hiç bir şey kaybetmetmez..inşallahhh düzene girer Rabbim sağlıklı bir evlat nasip eder inşallah

Mutlu huzurlu bol bereketli bir gun olsun dualariniz kabul cumaniz mubarek olsun.... nasilsiniz hani lar hamis olan varmi benim yoklugumda ?

Günaydın herkese :)
bugün evimdeyim ohhhh

canım true_blood ın dediği gibi bu forumu güzelce araştırın eminim faydalı bilgiler bulacaksınızdır.
ya da sen kendin bir konu aç kesinlikle tavsiyeler gelecektir.
Allah yardımcısı olsun ablanın.

Mutlu huzurlu bol bereketli bir gun olsun dualariniz kabul cumaniz mubarek olsun.... nasilsiniz hani lar hamis olan varmi benim yoklugumda ?

amin hemşo herkesin cuması mübarek olsun..
hamişimiz daha yok :)

tweety bugun hızını alamadı çok hamarat kızımız kız otur artık yeter gündüzler çöpemi girdi

dun tartıştık konuştuk çalısıyom sen anlamıyon diyor alttan almaya çalıştı sabah mum gibiydi

soğuktan kasıklarım ağrıyor yaa..evlenmeden önce benğim böle ağrımazdı yaa..şimdi hemen ayaktan alıyorummm

benimde ağrıyor üşütüyoz işte canım ayaklarımızı sıcak tuttalım ama adana sıcak yani o kadar soğuk değil
hastanede kaloriferler yandı an itibari ile..resmen kar soğuğu var..bu gibi burasııı:18::18::18:

kalarifer mi biz gömlekle geziyoz dısarda

bugün istanbul 8 dereceymiş çok soğuk dışarısı aynen benimde yaaaaa offfffff dün ağrıdı acaba diyorum iltihap mı var nedir kızken bişe olmuyodu bu ne yaaaa biz çocuk düşünmeye başladık bişeyler olmaya başladı önceden yoktu böyle şeyler..

bende birazdan USG ile baktırcam karından..
radyolojide çalışınca faydalanmak lazım..kist falanmı var yine acaba..baya baya ağrıyor yani..:18::18::18:

evet şirinemmm kalorifer yandı valla..burası resmen buz gibiii

herkse merhaba
nasılsınız kızlarr ?

İstanbul çok fenaaaaa soğukkkkk bahar gelmeden kış geldi resmen :26:

benım tam yumoş günlerim ama galıba soldan yumurtladım bu ayda sol tarfta tüpüm olmadığı için bu aydaa boş gececk sanırım :26::26:

kızxlaar günayddıın, bugün adet ağrısı gibi ağrıyla uyandımm ama hala tık yok, ooof insan regl olcam diye korkar mı yaaa:2:

kızxlaar günayddıın, bugün adet ağrısı gibi ağrıyla uyandımm ama hala tık yok, ooof insan regl olcam diye korkar mı yaaa:2:

daha var ki regline canım üşütmüşündür ya da ...................

daha var ki regline canım üşütmüşündür ya da ...................

evet var ama ben senede bir de olsa erken adet olabiliyorum, bidee hep böyle sabah sancıyla uyanırım, wc ye koşa koşa gittim bari kahverengi leke olsun diye dua ediyorum görsenn ayyy şimcik ağlıcaam invooo

duygusala bağladım kesin hamiş değilim anneliği hissetmiyorumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…