dogruya evet ya gecti tabi 28 gunde bi oluyr canım desene korunmasakta tehlike yok yani adetim hemen bitince sans dahada cok olmuyomu canım ben oyle biliyorum ama yanlıs bilgi herhaldeCnm adetin 28 günde bi oluyosa artık tehlike yoktur yumurtlama gecti bu ay ama önümüzdeki ayı bilemem kac gün kalacak esin
dogruya evet ya gecti tabi 28 gunde bi oluyr canım desene korunmasakta tehlike yok yani adetim hemen bitince sans dahada cok olmuyomu canım ben oyle biliyorum ama yanlıs bilgi herhalde
Yok cnm hemen bittigi günler de olmuyo adet oldun ya diyelim oldugun günden itibaren 11 12 13 14 bugünler hamile kalabilecegin günler düzenli adet oluyon demi
oluyor canımya bi gun yada 2 gun gec oluyo onu doktora sormustum aylarınn gunlerin saatlerin bile uzayıp kısalmasıyla normal gecikmeler diyo onun dısında yolunda gidiyo adet gunlerim
sana sordugum ıyı oldu ama artık ona gore kendime daha dıkkat ederim yani o zamanların dısında korunmasak ne olur olma olasılıgı yok yani oylemi canımm
merhabaa canlar nasılsınız?
Cnm neden korkuyosun ki yasın gayet olgun neyinden korkuyosun cocuk yapmanın insan anne karnında ögrenmiyo ki cocuk bakmayı 14 yasında anne olanlar var kac senelik evlisin
Cnm düzenli olursan yok ama bazen gec yumurtlama oluyo veya erken ama herzaman yumurta catladıktan 14 gün sonra adet oluyosun 28 30 günde bi adet oluyosan adet zamanı dahil 11 12 13 14 15 inci günler olabilir dedigim gibi herhangi bi yumurta tembelligin falan yoksa diger zamanlar olma ihtimali cok düsük
5 bitti sukur.6. senedeyiz.
Nasıl korkmayayım?dönüşü yokki bunun ya!
Ay ben yapamıcam vazgectım anne olmaktan mı dicem?
Pişman olma ihtimalim de var sonuçta.
Maddi manevi bisürü şey var kafamda.
Doğurmak kolay hadi.ama bakımı var gelecegı var...var da var..
anladım canım sagol ya rahatlattın beni duzenimi dahada cok dikkatli takip edecegim artık
benim bildigimde adet olurken atesinin yuksek oldugu gunler yumurtaların catladıgı zamanlar ondan sıkıntılı geciyormus yani
Yumurta catladıktan sonra ates yükseliyomus cnm bende bu ay ilk defa ates ölcecem bakalım nasıl olacak
Ben geldimmmmmm
hos geldiiiinnnnnnnnnnnnnnnn nasılsınnn
evet canım bak sabah erken saatlerde yanında derece bulundur olc nasıl anlasılıyo hemde oyle sıkıntı oluyorki
anlayacaksın sende işte o zamanlar gebe kalmak daha kolaymıs ben oyle biliyorum
iyi değilim bugünSen?
Sende haklısın cnm ama burada hepimiz bebek istiyoruz baska türlü cvp gelmiyo malesef aklımıza
Evet cnm sabah yataktan kalkmadan ölcmek gerekiyo zaten gün icinde ısı degisiyo cünkü ben bu ay dra da gidecem ya zaten o söyler su günlerr yumurtlama olacak diye zaten igne falan kullanıyom tedavi gördügüm aylar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?