bızde hemen hemen 6 aydır ben hıç korunmadım son zamannlarda ıstıyoru z ama olmadı bende klomen kullandım ve çatlatma ıgnesı oldum bu ay sonunda belliş olacak normal olark bızımde olmadı kist falan mı var sende ?
ben de yolun başındayım
Allah hepimizin gönlüne göre versin,kucağımıza bebişler versin inş
gebe kalmaya engel bir sıkıntı var mı görünürde
Ben daha bu ay gittim doktora normal tahlillerime ve ultrasounda baktı gayet normal dedi. Bu ayın 29unda da tüplere bakcaklar. Ama eşimde çift taraflı varikosel çıktı.. Sperm sayısı 7 milyon çıktı ameliyata gerek var mı bilmiyoruz.. Sizce bu sayı yeterli mi yaaa yoksa ameliyat gerekir mi?
görüşürüz
inş Allah gönlüne versin arkadaşım
Kizlar yazssammi yazmasammi diye dusundum ama yazmam gerektigine karar kildim,
Simdi topikte yeni bir arkadas kitlesi olusturduk bu cok guzel INSALLAH isteyen herkese ALLAH saglikli hayirli evlatlar nasip etsin(AMIN) fakat topige hic ugramamis yada selamsiz sabahsiz yazilan hamileyimli cümleler beni rahatsiz ediyor yada tesstte cizgi bariz belli gelipte cizgi varmi hamilemiyim diyenler...gunahini almak istemiyorum kimsenin ama hava atildigini dusunuyorum yani zahmet edip bi okunsa topigin ilk sayfasi hamile kalmaya calisip kalamayan insanlarin oldugu bir sayfada bulundugunu anlar ve buna göre yazar ne yazacaksa bizde isteriz hamileyim diye yazalim ama nasip olmadi henüz bari nasip olanlar biraz daha dikkatli ve özenli davransa diye düsünüyorum yanlissam yanlissin diyin ya ben cok alinganim yada insanlar düsüncesiz...
Bu konudaki dusuncelerinizi alabilirmiyim kizlaR:26:
Muhtemel adet tarihim 26 ekim.sanırım olacak da!!!
Yine korkucam ve yapamıcam çocuk.
Ya napıcam ben hamilelik ve doğum korkuları, manevi yetersizlik kaygıları,......
Bu ayı da kaçırıcam kesin.
Yaş oldu 36 hala yapsam mı,yapmasam mı ile ugrasıorum.
Offfff!!!!
Ben geldiimmmmmm dicektimmm amaaa kimse yooookkkkkkkkk
Muhtemel adet tarihim 26 ekim.sanırım olacak da!!!
Yine korkucam ve yapamıcam çocuk.
Ya napıcam ben hamilelik ve doğum korkuları, manevi yetersizlik kaygıları,......
Bu ayı da kaçırıcam kesin.
Yaş oldu 36 hala yapsam mı,yapmasam mı ile ugrasıorum.
Offfff!!!!
sumeyyem ben geldim tadlum dur sohbet edelim nasılsınnn
bebiş calısmaları nasıl gidiyo
Ooo bayadır karsılasamıyok kızzzx hosgeldinnnnn cnmm iyiyim cok sükür sekerim yaaa daha adet olmadım ki calısmalara baslayalım offfff adet olsaydım simdiye nerdeyse yumurtlama zamanım gelecekti ama illa gecikeceksen neler yapıyosun nasıl gidiyo
evet canım ugramıyom buraya bayadan gorunce seni tesaduff selam vereyim dedim
olur tatlım ya kasma kendini sen insallah bu aya nasiptirde kalırsın yavruna hamile
bizde guzel haberinle seviniriz
bende aynı valla ev iş guc
esim gelecek bayramda dagıtıma onu bekliyom heyecanla
bilmem benim cocuga hep niyetim var canımda esim gelmeden istemiyo ondan hep erteliyoruz bizde korunuyoruz ama surpriz olmadıktan sonra olmaz yaniAaa hadi yaaa gözün aydın cnmmm insallah yumurtlama zamanına denk gelir dicem ama öyle de ikiniz icin zor olur benim yok ya test yapıyom - cıkıyo hep kısmet salı dr randevum var zaten ilac verir dr adet olurum artıkaskerlik üc ay düsecekmis insallahhh düserrr kızzzz üc ay erken gelir kocisin
bilmem benim cocuga hep niyetim var canımda esim gelmeden istemiyo ondan hep erteliyoruz bizde korunuyoruz ama surpriz olmadıktan sonra olmaz yani
git bakalım dr ıyı olur sıkma canını sabırlı ol hep calıs ama yinede
oyle diylar ama kesinlesse hayırlısıyla canım sevinmek istemiyorm karar tamamlanmadan
Anladım cnm insan o heyecanı birlikte yasamak istiyo esinin ona özen gösterdigini görmek istiyoherseyin hayırlısı olsun ailenle aran nasıl esinin ailesiyle yani
aynen bende gormek istiyorum diyo heseyini canım eee haklıda tabi hele bi gelsinde yuvamızı felan kuralım adam akıllı oyle daha rahat olur bizim icin
iyiler canım yani karsılıklı işte hersey gecinip gitmeye calısıyoruz esimde orda ondan kimseyi kırıp onunda kalbi kırılsın beni dusunsun istemiyorum
senin mesajlar cok gec geliyo canım telemisin sen
Telden yazdıgım icin net yavas cnm hayırlısı olsun herseyin yaa
hımm ondan yani desene subeyye benim adet tarihim 16sı esimde o tarihten hemen once burda olurkende burda acaba o zamanlar hamile kalmak dahamı yuksek oluyo sen daha bilgilisin bilirsinn
kalırmıyım yanı gebe olasılık ne kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?