Bir Gün Bende Anne Olacagim (INSALLAH) Diyenler Buyrun...

Ben daha hiç bişe denemedim.. Hastaneye bile gitmeye basta cesaret edemedim nedense ama bu ay sonunda cesaretımi toplayıp gittim işte.. Ya bilmediğim o kadar cok şey var ki.. Bi de yurt dışında yasıyorum danışacak kimsem de yok zorlanıyorum yaaa :44:

Son düzenleme:

Bu konudaki dusuncelerinizi alabilirmiyim kizlaR:26:

Muhtemel adet tarihim 26 ekim.sanırım olacak da!!!
Yine korkucam ve yapamıcam çocuk.
Ya napıcam ben hamilelik ve doğum korkuları, manevi yetersizlik kaygıları,......
Bu ayı da kaçırıcam kesin.
Yaş oldu 36 hala yapsam mı,yapmasam mı ile ugrasıorum.
Offfff!!!!

Bu konudaki dusuncelerinizi alabilirmiyim kizlaR:26:

Bilmem ki cnm yaa tabi hamile olan bi sayfaya girmeleri daha mantıklı cüngü biz o ikinci cizgiyi hic göremedik ama heyecanlarına vermek lazım sırf kıskandırmak icin gelecek kadar düsüncesiz degillerdir herhalde

Cnm neden korkuyosun ki yasın gayet olgun neyinden korkuyosun cocuk yapmanın insan anne karnında ögrenmiyo ki cocuk bakmayı 14 yasında anne olanlar var kac senelik evlisin

kendinizi hazır hissetmeniz gerekli tabide ertelemeyin daha fazla
git gide dahada zorlasır durum hayırlısı herseyin ama engeliniz yoksa yapın bebisinizi

sumeyyem ben geldim tadlum dur sohbet edelim nasılsınnn
bebiş calısmaları nasıl gidiyo

Ooo bayadır karsılasamıyok kızzzx hosgeldinnnnn cnmm iyiyim cok sükür sekerim yaaa daha adet olmadım ki calısmalara baslayalım offfff adet olsaydım simdiye nerdeyse yumurtlama zamanım gelecekti ama illa gecikecek sen neler yapıyosun nasıl gidiyo

evet canım ugramıyom buraya bayadan gorunce seni tesaduff selam vereyim dedim
olur tatlım ya kasma kendini sen insallah bu aya nasiptirde kalırsın yavruna hamile
bizde guzel haberinle seviniriz
bende aynı valla ev iş guc
esim gelecek bayramda dagıtıma onu bekliyom heyecanla

Aaa hadi yaaa gözün aydın cnmmm insallah yumurtlama zamanına denk gelir dicem ama öyle de ikiniz icin zor olur benim yok ya test yapıyom - cıkıyo hep kısmet salı dr randevum var zaten ilac verir dr adet olurum artık askerlik üc ay düsecekmis insallahhh düserrr kızzzz üc ay erken gelir kocisin

bilmem benim cocuga hep niyetim var canımda esim gelmeden istemiyo ondan hep erteliyoruz bizde korunuyoruz ama surpriz olmadıktan sonra olmaz yani
git bakalım dr ıyı olur sıkma canını sabırlı ol hep calıs ama yinede
oyle diylar ama kesinlesse hayırlısıyla canım sevinmek istemiyorm karar tamamlanmadan

Anladım cnm insan o heyecanı birlikte yasamak istiyo esinin ona özen gösterdigini görmek istiyo herseyin hayırlısı olsun ailenle aran nasıl esinin ailesiyle yani

Anladım cnm insan o heyecanı birlikte yasamak istiyo esinin ona özen gösterdigini görmek istiyo herseyin hayırlısı olsun ailenle aran nasıl esinin ailesiyle yani

aynen bende gormek istiyorum diyo heseyini canım eee haklıda tabi hele bi gelsinde yuvamızı felan kuralım adam akıllı oyle daha rahat olur bizim icin
iyiler canım yani karsılıklı işte hersey gecinip gitmeye calısıyoruz esimde orda ondan kimseyi kırıp onunda kalbi kırılsın beni dusunsun istemiyorum
senin mesajlar cok gec geliyo canım telemisin sen

Telden yazdıgım icin net yavas cnm hayırlısı olsun herseyin yaa

Telden yazdıgım icin net yavas cnm hayırlısı olsun herseyin yaa

hımm ondan yani desene subeyye benim adet tarihim 16sı esimde o tarihten hemen once burda olurkende burda acaba o zamanlar hamile kalmak dahamı yuksek oluyo sen daha bilgilisin bilirsinn
kalırmıyım yanı gebe olasılık ne kadar

Son düzenleme:

Cnm adetin 28 günde bi oluyosa artık tehlike yoktur yumurtlama gecti bu ay ama önümüzdeki ayı bilemem kac gün kalacak esin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…