Yani bu foruma girerken heveslenirim belki,kayagılarımdan kurtulur sizler gibi sabırsız olabilirim bi gün die geldim.
Yani kadınım ben de yani içgüdüsel olarak anne olmak istiyor bi yanım ama,yaştan mı,sorunlu anne-baba ortamında büyüdüğümden mi,mükemmelliği aramak ya da herseye bi kulp bulup kuruntu yapmak mı ben hala cozemedım.
Sizleri okıdukca içimde yap bu ay diyen ses yukselio umut doğuo bırden içime.
O yüzden rahatsız ettım sızlerı de.
Okuyup cevapladığınız ıcın teşekkır ederım arakadaslar
Hayırdır cnm ne olduuuuuu bende iyiyim cok sükür
Cnm ne rahatsızlıgı beni de yanlıs anlama icimden baska türlüsü gelmiyo 21 yasındayım ve deli gibi bebek istiyorum istersen bi kac gün gel konusalım hevesin artar belki ama icinden gelmesi lazım bi anne bebek görünce icinden ne geciyo mesela
ne olsun canım ya artık söylemekten usandım ne bilim konuştukca kötüyümü çagırıyoruz a aynı nedir her aynı şey reglime 4-5 gün kaldı bugün yumurtlamamın 10.günü son bi test vardı evde yapayım dedim malum sonuc yazmak bile gelmiyo içimden sabır çekiyorum agladım bugün şimdi biraz daha iyiyim..ne kadar iyi olunursa..buna da şükür..
ne olsun canım ya artık söylemekten usandım ne bilim konuştukca kötüyümü çagırıyoruz a aynı nedir her aynı şey reglime 4-5 gün kaldı bugün yumurtlamamın 10.günü son bi test vardı evde yapayım dedim malum sonuc yazmak bile gelmiyo içimden sabır çekiyorum agladım bugün şimdi biraz daha iyiyim..ne kadar iyi olunursa..buna da şükür..
Cocukluğum gelio aklıma once.
Sonra kocam.sevkatli dünyalar ıyısı bal kocam.
Sonra benım neyim eksik deyip baslıom ağlamaya.
Bu ay yapıcam dıom. Ok dıom.
Ov gunu gelıo korkudan kocamdan kacıom kose bucak!
Ayyy kredi kartlarım dıom,ayy daha eşya almadık eksıkler dag gıbı dıom....
Kılo verıım dıom.....dıom da dıom.....
Sen soyle kardesım yasındasın ama de bu ablana ben napıom((
Cocukluğum gelio aklıma once.
Sonra kocam.sevkatli dünyalar ıyısı bal kocam.
Sonra benım neyim eksik deyip baslıom ağlamaya.
Bu ay yapıcam dıom. Ok dıom.
Ov gunu gelıo korkudan kocamdan kacıom kose bucak!
Ayyy kredi kartlarım dıom,ayy daha eşya almadık eksıkler dag gıbı dıom....
Kılo verıım dıom.....dıom da dıom.....
Sen soyle kardesım yasındasın ama de bu ablana ben napıom((
ee nasılsınız bakalımm? keyifler nasıl? bu arada sümeyyecim ara sıra giremedim ya ben mi gözden kaçırdım doktora gidicektin ne oldu ne bitti?
bende dün doktora gittim 2 yumoşum büyümüş bugünde son gonal-f'imi vurundum..pazartesi tekrar doktora gidicem tekrar yumoşlara bakıcak çatlama iğnesini ve ilişki saati vericekAllahımmm nolur hepimize nasip ett
Hadi yaaheyecanlandım bak simdi ikiz teyzesi mi olacam neeeeeeee masallahhhh güzel güzel büyüyüp döllenip ikiz bebis olur insallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhbende bu salı baslıyom maratona Alkah kısmet ederse
Yani senin acından düsününce hak veriyorum cünkü bi bebege bakıp büyütmek icin belli bi maddiyat gerekli ama sorun kilo vs ise cok erteleme derim belli bi yastan sonra cocuk sahibi olmak zorlasıyo hem hemen isteyince olacagını nerden bilebilirsin ki cogu kisi korunmayı bırakınca hemen olacak zannediyo ama ne sorunlarla karsılasıyolar madem vok iyi bi esin var onunla birlikte bu sorunu atlatmaya calıs hersey sende bitiyo
ayyyyyyyyyy canımmm benim ağzındann bal damlıyooooinşallah bakalım hayırlısı olsun tek çift farketmez Rabbim bu ay nasip eder inşallah... korkuyorum kürtajdan sonra inşallah tüplerimde tıkanıklık yapışıklık yoktur..Bebeğim daha fazla bekletmez beni inşallah..
ooyyyyy heyecanlanıyorumm haaa başlasın tedavinnn inşallah bebişin bekletmeden seninle olacak... benimde bu geçtiğimiz salıda kalmış aklım..önümüzdeki salı demek haaa azıcık kalmışş sabırr
Cok tesekkır ederım.haklısın galıba.denemeden bılemeyecegım bısey bu zaten.
Sanırım ıcten ıce annem gıbı olmaktan da korkuyorum.
Neyse dedım ya denerim belkı bu ay cesaretımı toplayıp.bugun adetımın 10. Gunuydu.yarın 11
Tehlıkelı günlere gırdık.dua edın hayırlısını dıleyın bana kızlar ltf.
Ne verırse allahım dan ne ısterse hayırlısını
Basım ustune.
Iı aksamlar sagol cnm ya
Evet cnm cook sükür az kaldı agustostan beri bu randevuyu bekliyorum sen insallahhhh bu ay hamis kalırsın bende diger ay klomen igneyle ikizlerimle pesinden gelirimiyi düsün iyi olsun kötü düsünceleri. Cıkar aklından calısıyo musun yoksa ev hanımı mısın
ayyyyyyyyyy canımmm benim ağzındann bal damlıyooooinşallah bakalım hayırlısı olsun tek çift farketmez Rabbim bu ay nasip eder inşallah... korkuyorum kürtajdan sonra inşallah tüplerimde tıkanıklık yapışıklık yoktur..Bebeğim daha fazla bekletmez beni inşallah..
ooyyyyy heyecanlanıyorumm haaa başlasın tedavinnn inşallah bebişin bekletmeden seninle olacak... benimde bu geçtiğimiz salıda kalmış aklım..önümüzdeki salı demek haaa azıcık kalmışş sabırr
Canım benim Rabbim inşallah bu 3,5 yılının acısını sana sağlıklı ikiz bebişlerle unutturur..peş peşe hamiş kalsak hepimiz ne güzel olur...ben ev hanımıyım canım sen çalılıyomusun?
Cok tesekkır ederım.haklısın galıba.denemeden bılemeyecegım bısey bu zaten.
Sanırım ıcten ıce annem gıbı olmaktan da korkuyorum.
Neyse dedım ya denerim belkı bu ay cesaretımı toplayıp.bugun adetımın 10. Gunuydu.yarın 11
Tehlıkelı günlere gırdık.dua edın hayırlısını dıleyın bana kızlar ltf.
Ne verırse allahım dan ne ısterse hayırlısını
Basım ustune.
Iı aksamlar sagol cnm ya
:111::111::111: mutluluktan deliririz inşallahhhBende evimin hanımıyım cnmamiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnn kızzzzz insallahhhhh hepimiz ardarda hamileyim diye cıgıra cıgıra gelirizzzzzz
Bende bu ay rahim filmi cektirmeyi düsünüyorum ins bi sorun cıkmaz :44::44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?