Bir Gün Bende Anne Olacagim (INSALLAH) Diyenler Buyrun...

Cnm ne rahatsızlıgı beni de yanlıs anlama icimden baska türlüsü gelmiyo 21 yasındayım ve deli gibi bebek istiyorum istersen bi kac gün gel konusalım hevesin artar belki ama icinden gelmesi lazım bi anne bebek görünce icinden ne geciyo mesela

Hayırdır cnm ne olduuuuuu bende iyiyim cok sükür

ne olsun canım ya artık söylemekten usandım ne bilim konuştukca kötüyümü çagırıyoruz a aynı nedir her aynı şey reglime 4-5 gün kaldı bugün yumurtlamamın 10.günü son bi test vardı evde yapayım dedim malum sonuc yazmak bile gelmiyo içimden sabır çekiyorum agladım bugün şimdi biraz daha iyiyim..ne kadar iyi olunursa..buna da şükür..

Cocukluğum gelio aklıma once.
Sonra kocam.sevkatli dünyalar ıyısı bal kocam.
Sonra benım neyim eksik deyip baslıom ağlamaya.
Bu ay yapıcam dıom. Ok dıom.
Ov gunu gelıo korkudan kocamdan kacıom kose bucak!
Ayyy kredi kartlarım dıom,ayy daha eşya almadık eksıkler dag gıbı dıom....
Kılo verıım dıom.....dıom da dıom.....
Sen soyle kardesım yasındasın ama de bu ablana ben napıom((

Hmm anladım cnmm o duyguyu iyi bilirim ama ben adetim on gün gecince yapıyorum yine negatif aglayıp aglayıp düzeliyom mecbur ne yapacaz pozitifi görene kadar kısır döngü devam edecek maleseffffffffff sende cok üzme kendini daha erken belki hamissin ve bebegin psikolojinden kötü etkileniyo

ya uzulmeyin canım bu kadar rabbiminde bi bildigi var demekki
en kısa zamanda kalırsın insallah allah yardımcın olsunn

canım herkeste herseyde ssıkıntı var ooo eger bunları dusunursek hic birimiz yapamamız gelende nasibiyle geliyo zorlama kendini boyle kotu fikirlerle nasipse olsun akısına bırak

Yani senin acından düsününce hak veriyorum cünkü bi bebege bakıp büyütmek icin belli bi maddiyat gerekli ama sorun kilo vs ise cok erteleme derim belli bi yastan sonra cocuk sahibi olmak zorlasıyo hem hemen isteyince olacagını nerden bilebilirsin ki cogu kisi korunmayı bırakınca hemen olacak zannediyo ama ne sorunlarla karsılasıyolar madem vok iyi bi esin var onunla birlikte bu sorunu atlatmaya calıs hersey sende bitiyo

ee nasılsınız bakalımm? keyifler nasıl? bu arada sümeyyecim ara sıra giremedim ya ben mi gözden kaçırdım doktora gidicektin ne oldu ne bitti?

bende dün doktora gittim 2 yumoşum büyümüş bugünde son gonal-f'imi vurundum..pazartesi tekrar doktora gidicem tekrar yumoşlara bakıcak çatlama iğnesini ve ilişki saati vericek Allahımmm nolur hepimize nasip ett

kızlar ya bizim internet çok kötü ya da kadınlar klübü sürekli girip çıkmak zorunda kalıcam yatayım ben en iyisi bi de tuğçe arkadaşım sana sunu söylemeliyim ki bende 1 yıl istemedim yok sonra dedik nassıl olsa olur dedik benimde yaşım 29 şimdi geriye dönük bakıyorum da o zamanlar çocuk görünce hiçbişey hissetmiyodum hatta soranlara üşeniyorum diodum ama şu anki aklım olsa 1 ay bile korunmazdım bu günler geri gelmiyo ve bence herşeyin bir yaşı var ileriyi de düşün başkalarının çocuklarının görüpte iç geçireceğin günler gelmeden düşün derim ben şimiden iç geçirmeye başladım bile bebekli çiftlere daha dikkatli bakar oldum hamile gördükçe içim cız ediyo çok şükür şimdilik bi sorunum yok gibi görünüyo ama ortada çocukta yok yani sana diyeceğim şu ki istemekle hemen olan bişey değil ayrıca gerçekten 1 tane çocuk fazlalık gelmez allah gerçekten bi kolaylıgını verir derim ben gerisini tabiki sen bilirsin..

canım benim sıkmaaa canını..belli mi olur daha erken test için batını bekle o zaman yap testini...Allahtan ümit kesilmez daha hastalanmamışsın bile...Rabbim yar ve yardımcımız olsun ne zor bi imtihanmış anne olmaya çalışmak..Rabbim kimseyi annelikle sınamasın..

Hadi yaaheyecanlandım bak simdi ikiz teyzesi mi olacam neeeeeeee masallahhhh güzel güzel büyüyüp döllenip ikiz bebis olur insallahhhhhhhhhhhhhhhhhhh bende bu salı baslıyom maratona Alkah kısmet ederse

Hadi yaaheyecanlandım bak simdi ikiz teyzesi mi olacam neeeeeeee masallahhhh güzel güzel büyüyüp döllenip ikiz bebis olur insallahhhhhhhhhhhhhhhhhhh bende bu salı baslıyom maratona Alkah kısmet ederse

ayyyyyyyyyy canımmm benim ağzındann bal damlıyoooo inşallah bakalım hayırlısı olsun tek çift farketmez Rabbim bu ay nasip eder inşallah... korkuyorum kürtajdan sonra inşallah tüplerimde tıkanıklık yapışıklık yoktur..Bebeğim daha fazla bekletmez beni inşallah..

ooyyyyy heyecanlanıyorumm haaa başlasın tedavinnn inşallah bebişin bekletmeden seninle olacak... benimde bu geçtiğimiz salıda kalmış aklım..önümüzdeki salı demek haaa azıcık kalmışş sabırr

Cok tesekkır ederım.haklısın galıba.denemeden bılemeyecegım bısey bu zaten.
Sanırım ıcten ıce annem gıbı olmaktan da korkuyorum.
Neyse dedım ya denerim belkı bu ay cesaretımı toplayıp.bugun adetımın 10. Gunuydu.yarın 11
Tehlıkelı günlere gırdık.dua edın hayırlısını dıleyın bana kızlar ltf.
Ne verırse allahım dan ne ısterse hayırlısını
Basım ustune.
Iı aksamlar sagol cnm ya

Evet cnm cook sükür az kaldı agustostan beri bu randevuyu bekliyorum sen insallahhhh bu ay hamis kalırsın bende diger ay klomen igneyle ikizlerimle pesinden gelirim iyi düsün iyi olsun kötü düsünceleri. Cıkar aklından calısıyo musun yoksa ev hanımı mısın

Evet cnm annen gibi olmaktan niye korkuyosun ki o sana kötü davrandı sen bebegine anne sefkatini daha iyi tattırırsın bence cünkü etrafımda öyle insanlar cok Rabbim sana hayırlısını nasip etsin korkularının üstesinden gelirsin insallahhh arada bi ugra haberdar et iyi aksamlarr

Canım benim Rabbim inşallah bu 3,5 yılının acısını sana sağlıklı ikiz bebişlerle unutturur.. peş peşe hamiş kalsak hepimiz ne güzel olur...ben ev hanımıyım canım sen çalılıyomusun?

Bende bu ay rahim filmi cektirmeyi düsünüyorum ins bi sorun cıkmaz :44::44:

Canım benim Rabbim inşallah bu 3,5 yılının acısını sana sağlıklı ikiz bebişlerle unutturur.. peş peşe hamiş kalsak hepimiz ne güzel olur...ben ev hanımıyım canım sen çalılıyomusun?

Bende evimin hanımıyım cnm amiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnn kızzzzz insallahhhhh hepimiz ardarda hamileyim diye cıgıra cıgıra gelirizzzzzz

merhabalar canım yazdıklarını okudum kaygılarında haklısın ama arkadaşlarımda çok güzel yazmış... ben senin çok iyi anne olacağına inanıyorum yaşadığın kötü şeyleri asla bebeğinin yaşamasına izin vermeyeceksin.. hepimizin harcı borcu var gelecek kaygısı var ama bebek veren Rabbim nasibinide verir..korkma vakti zamanı gelmiş umarım bizim gibi yıllarca beklemek zorunda kalmazsın malum çok zor hamile kalmak..

Bende evimin hanımıyım cnm amiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnn kızzzzz insallahhhhh hepimiz ardarda hamileyim diye cıgıra cıgıra gelirizzzzzz
:111::111::111: mutluluktan deliririz inşallahhh

Bende bu ay rahim filmi cektirmeyi düsünüyorum ins bi sorun cıkmaz :44::44:

hiç korkma canım inşallah bi sorunda çıkmaz yapışıklık varsa hsg açar ve rahim fliminden sonra 1-2 ay hamile kalma şansın daha yüksek bende rahim fliminin ertesi ayı tedaviyle hamiş kalmıştım..ama daha önceki aylar tedavilerim hep boşa gitmişti..ondan korkuyorum kürtaj sonrası yapışıklık tüplerde tıkanıklık olabiliyormuş..umarım başıma gelmez daha fazla beklemem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…