- 14 Ocak 2011
- 6.437
- 1.066
- 248
evett bencede öyle sizlerle muhabbetim var benim için önemli olan sizlersiniz..dualarımda sizler varsınızz.. evet ben bu durumu daha evvel başka bi topikte yaşamıştım..bi kaç arkadaş hemen hamile kalmıştı daha öğreneli 2 gün olmadan gruplaşma oldu bebek eşyaları,doğuma kadar konuşuyolardı..bizim derdimizle eskisi gibi ilgilenmiyorlardı..bebek bekleyenler dışlanmış gibi olmuştuk..ve ortamımız bozulmuştu..
biz evlatla sınananlar insanların daha hassas olacağını düşünüyorum..ve hepimiz bunun bilincindeyiz bencee ben hamile kalsam burada mutluluk çığlığı atamam yaşı 29-30 olmuş diye kaygılanan arkadaşım var.3.5 yıldır bebek bekleyen arkadaşım var..Rabbim yaşım genç önce bu arkadaşlarıma sonrada bana nasip et diyorummutluluğuma sevinirsiniz bende size çoook sevinirim ama hepinizin bebişi olmadan ben kontrolsüzce sevinemem topikte..bu saygıdan,düşünceden kaynaklı bir olay.. hepinizinde aynı düşündüğünü hissediyorum...
şimdi daha anlaşılır oldu durum..bu konuda sana katılıyorum hatta bi arkadaş paylaştı geçenlerdee..kop koyu bi idrar testi sevindik tebrikler ettik sabahta kan sonucunuda yaz falan tebrikler ettik dönüp bakmadı bilee..canı sağolsun ama can sıkıcı gerçekten..
çekememezlik değil canım hepimiz seviniriz birbirimize ama birimiz hamişken diğeimizin boynunun bükük kalması beni üzer..ben hassasım bişeyi konuşurken 30 kere düşünmek lazım Allah kimseyi bebek aşkıyla kavurmasın ben bu durumu yaşadığım için incitmekten korkarım yani...millette pat küt dalıyo tebriğini alıp gidiyor napalımm
bende iyiyim canım şansa bu pazarda nöbet yazmışlar eşimee.. evde sıkıntıdan patlıyorum kahvaltıda etmedim..
sende ne var ne yok bakalım
aksama ne yapacaksiniz ? Firin posetinde patatesli tavuk dusunuyorum ama bilemedim
derken patates salatasi var oda patates olmaz ne yapsammm dusuneyim :)
aksama ne yapacaksiniz ? Firin posetinde patatesli tavuk dusunuyorum ama bilemedim
Nasılsın bitterimmmmm
iyiyim canımcım sen nasılsın
geç geldin bugün buraya
eşin evde herhalde
Pazar günleri bazen evde oluyo ama ögle sonrası cıkıyo evden cıkmadıgı zamanlar geliyom ama bugün gec geldi bende iyiyim datlummm
hee telefondan giriyorsun sen
canım şu gece çalışmasalar ne iyi oluyo yaaa...ben cips,çikolata stokladım atıştırıp durcambenim eimde dün gececiydi bugunde gececı bende sımdıden kara kara dusunuorum gece napcam dıe
seni yanlış anlayanı keserim uleyynnAnlasilir olmasina sevindim.. yanlis anlasilmak istemem :)
INSALLAH teker teker hamile kaliriz..
Benimde bahsettigim sey iste pat kut dalmak yerine 2 kere okuyup dusunmek amaaan neyse..
koca yok dert yok tost yapar yerimaksama ne yapacaksiniz ? Firin posetinde patatesli tavuk dusunuyorum ama bilemedim
hoşgeldin canımmm nabersinn?Hayırlı aksamlar canlarımmmm
İi aksamlar arkadaşlar.
Bugun 10.günümdü ve korkmadan denedim.fazla korkmadım.
Salı günü de korkmazsam gene denicem.
İnşallah korkum hemen wrtesi gün hapı almam yine.
Sizler napıonuz?
İi aksamlar arkadaşlar.
Bugun 10.günümdü ve korkmadan denedim.fazla korkmadım.
Salı günü de korkmazsam gene denicem.
İnşallah korkum hemen wrtesi gün hapı almam yine.
Sizler napıonuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?