Bir Gün Bende Anne Olacagim (INSALLAH) Diyenler Buyrun...

dışardan yorum atıp kaçanları boş verelim neyse :))
biz birbirimize bakalım :)
şurada zaten 5-6 kişiyiz en yeni isteyen benim ve ben de senin gibi benden çok öncedir isteyenlere önce versin Allahım diyorum
Şurdaki sıcacık arkadaşlığımızda kim hamile kalırsa çok sevinicem
ha kendim önce kalırsam da ben de yapamam aşırı sevinemem zaten karakterim de değildir normal hayatta da dikkat ederim böyle şeylere
Allah hayırlı zamanda kucaklarımıza bebiş versin inş

Anlasilir olmasina sevindim.. yanlis anlasilmak istemem :)
INSALLAH teker teker hamile kaliriz..
Benimde bahsettigim sey iste pat kut dalmak yerine 2 kere okuyup dusunmek amaaan neyse..

aksama ne yapacaksiniz ? Firin posetinde patatesli tavuk dusunuyorum ama bilemedim
derken patates salatasi var oda patates olmaz ne yapsammm dusuneyim :)

Son düzenleme:
aksama ne yapacaksiniz ? Firin posetinde patatesli tavuk dusunuyorum ama bilemedim

biz yine dışardan söylücez bişiler
akşam misafirim olunca bugüne bişi yapamadım

benim eimde dün gececiydi bugunde gececı bende sımdıden kara kara dusunuorum gece napcam dıe
canım şu gece çalışmasalar ne iyi oluyo yaaa...ben cips,çikolata stokladım atıştırıp durcam
Anlasilir olmasina sevindim.. yanlis anlasilmak istemem :)
INSALLAH teker teker hamile kaliriz..
Benimde bahsettigim sey iste pat kut dalmak yerine 2 kere okuyup dusunmek amaaan neyse..
seni yanlış anlayanı keserim uleyynn ilkte ben anlayamadım ama sana sonuna kadar hak veriyorum tiivitoş

koca yok dert yok tost yapar yerim

Hayırlı aksamlar canlarımmmm
hoşgeldin canımmm nabersinn?

hoşçakal güneş karpuz dondurma, hoşgeldin şemsiye ıhlamur selpak. sana da merhaba doğalgaz faturası
bu ne soğuk yahuuu

İi aksamlar arkadaşlar.
Bugun 10.günümdü ve korkmadan denedim.fazla korkmadım.
Salı günü de korkmazsam gene denicem.
İnşallah korkum hemen wrtesi gün hapı almam yine.
Sizler napıonuz?

İi aksamlar arkadaşlar.
Sizler napıonuz?

iyi akşamlar canımm..korkmaaa sen çok iyi bir anne olacaksın yaşadığın korkuları bi kenara bırakıp kendi yaşadığın talihsiz şeyleri asla evladına yaşatmayacaksın... dene canım Allah nasip eder inşallahh..
daha karnındayken bile evladına alışıyor insan benim karnımda 3 aylık bebeğimin kalbi durdu kürtaj oldum..acısı hiç dinmedi içimde haraketsiz bedeni minicik elleri ayakları gözümün önünden gitmiyor...annelik gerçekten kutsal bir şeyy Rabbim hepimize nasip etsin inşallahh

İi aksamlar arkadaşlar.
Sizler napıonuz?

bu arada canım profilini inceledim açtığın konularıda 2012'de daha evvel hamile kalmayı deneyip negatifi görmüşsün,hastane doktor ismi sormuşsun,slikonla bebek emzirilir mi diye sormuşsun..daha evvel hamile kalmayı denemişsin sonra ne olduda bu kadar korktun vazgeçtin??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…