Bir Gün Bende Anne Olacagim (INSALLAH) Diyenler Buyrun...

Bilmem ki cnm yaa tabi hamile olan bi sayfaya girmeleri daha mantıklı cüngü biz o ikinci cizgiyi hic göremedik ama heyecanlarına vermek lazım sırf kıskandırmak icin gelecek kadar düsüncesiz degillerdir herhalde

Tabiki sirf kiskandirilmak icin yazilmiyordur ama birazda mantik gerek..

SEN DE suratını öyle yapma,sıkıntı yok gelecek bebişler
oooyyyy inşallahh bitterim yaaa

ben geldimmm umudunu kesme dyecem invocie ama ben tamamn umutsuz bir kzım peki 1 saat sonra felan cıkmadımı
umutsuzluk yokk
yanı adetıme 5 gun varken 8.04 değer ıyı dıılmı sızcee __

canımm daha evvel yazmıştım kimyasal gebelikte olabilir..
ama eğerki beta hcg seviyen düşükse bu dğer katlana katlana artabilir sağlıklı bi bebişte olabilir...kan testini tekrarlat katlıyorsa umut var demektir..benim bata 6 gün kala 80 çıktı ama doktor yine kaale almadı..değerin 2 gün sonra ikiye katlaması ve değerin yükselmesi lazım canım.. Hakkında hayırlısını diliyorum inşallah hamişsindir... bizede yaz sonuçları canım

ne oldu ne kaçırdım olaymı var bi diyin helee

Dün bu mesaji yazmistimda.. sümeyye cevap vermis yani fikrini sordum herkesin cevap vermis onun cvbini yazdim..

5 ten fazlaysa deger gebelik var diye biliyorum ama :26:

doğru biliyosun bebeğim 5 üzeri gebelik ama maalesef bunun dış gebeliği var,mol gebeliği var,kimyasal gebeliği var...kan değeri ve katlaması çok önemlii bu ne arkadaş stres bitmiyo bi türlüü

değer yükseliyo kese gelişiyo boş gebeliği var poooffffff

true blood sen o zaman düzenli adet oluyosun öylemi yumurtlama problemin vardı ya ondan sordum bat tarihini biliyomuydun canım hamile kaldığında problemin hamilelikten sonra mı cıktı yoksa?

Hamileligin sonrasida onemli RABBIM saglikli hayirli evlatlar nasip etsin...gec olsun güc olmasin gercekten..

Dün bu mesaji yazmistimda.. sümeyye cevap vermis yani fikrini sordum herkesin cevap vermis onun cvbini yazdim..

ben pek etkilenmiyorum canım ya herkesin hamileliği kendine güzel ayrıca bence bilgi edinmek amaçlı ya da bi anlık sevinçle yazıyolar diye düşünüyorum tabi rahatsız olunuyodur sende kendince haklısın.. her buldukları yere yazmayıp içinde yaşayabilirler sevinçlerini ya da bildik topiclere yazsınlar ama bizden hamilelikle ilgili yeterli bir bilgi alamazlar daha tecrübeli topicler var..

canımm benimm sen baya hassaslaşmışsın bu konudaa..böyle bi konuda hava atılacağını sanmam..ama gözden kaçırdığım abes yorumlar varsa bilemiyorum.. insanlar ikilemde kalabiliyor fikir almak isteyebilirler bu normal..ince düşünemeyebilirler..
zaman zaman konu açtığımda cevap yazmıyorlardı bende aktif topiklere dalıyodum soruyordum..

mesela ben kendi adıma söyliyim hep dua ediyorum peşpeşe yada beraber hamile kalalım, bir diğerimiz eksiklenmesin diyee yada diyorum hamiş kalsam nasıl sevinicem? size nasıl söylicem? sevineceğinizi biliyorum ama biri hamile kalınca diğeri sevinsede daha fazla kavruluyor bebek aşkıyla.benim neden olmuyor diye düşünüyor... inşallah tek duam hep beraber hamile kalırız inşallah..

aynen canım düşüncelerine katılıyorum tanıdığım insanlar tanımadıklarımdan daha çok ilgilendiriyo beni yazmış çıkmış gerçek mi onu bile bilmiyorum ama siz gerçeksiniz dertleşebiliyorum ama siz hamile olup ben olamazsam o zaman zor olur gerçekten çünkü ortak sorunumuz kalkıyor ortadan yani ne kadar benimle konuşsanız bile eskisi gibi olmaz çünkü sizin başka sıkıntılarınız ya da odaklanacak bebişleriniz olacak işte bu üzücü ama tabikide birilerimiz daha çabuk kimilerimiz daha geç hamile kalıcaz inşallah birbirimize yakın zamanlarda kalırız da konuşacak ortak konular buluruz

ben de etkilenmiyorum
ama etkilenenler vardır mutlaka

şimdi bilgi amaçlı gelenler ok
ama koymuş testin fotoğrafını bariz de hamile bakar mısınız ben hamile miyim diyenler ilginç geliyor

Canlarim benim rahatsiz oldugum durum Mesela gelip yazsin ama basina bir selam sonuna bir dua eklese cok mu ?
Belkide yanlis dusunuyorum olabilir...
Ama Mesela test yapmis cizgi net belli gelip sormak sacma degil mi ?Yada test topikleri dururken buraya yazmak,
Diger hamilelik konusuda dun bi arkadas yazmisti daha once 2 kere yazmis ikisindede selamsiz sabahsiz,
dunde sadece hamileligini yazmis gitmis donup tebrik mesajlarina bile cevap yazmamis mesela,
yani genel olarak yazdim tabi belkide ben yanlisim dedim zaten yanlissam duzeltin diye..
Tabi burda hamile olanlari cekememezlik gibi bir durum soz konusu degil boyle birsey dusunmeyin ALLAH kimsenin kucagini bos birakmasin INSALLAH..

Son düzenleme:
true blood sen o zaman düzenli adet oluyosun öylemi yumurtlama problemin vardı ya ondan sordum bat tarihini biliyomuydun canım hamile kaldığında problemin hamilelikten sonra mı cıktı yoksa?

canım benim sorunum hamilelik öncesinden belliydi ileri derece pkoyum hiç yumurtlamıyodum senede 3-4 kez hastalanıyodum düzenim hiç yoktu.. iğne ilaçla yumoşum büyütülüp çatlatılıp hamile kalmıştım..
bat tarihimi yumoşumu doktor çatlattıktan 14 gün sonrayı hesaplıyorduk..doktorum öyle demişti..
hep yumoş çatladıktan 14 gün sonra adet olunuyor herkezde böyle bu durum..bende ona göre hesaplıyorum iştee
eşimde sperm haraketliliği sıfırdı onuda arttırdık öyle hamiş kalmıştım sorun çoktu bizdee

ben sadece bu 2 aydır düzenli adet gördüm hayıt suyu sayesinde ilaçsız hastalandım..1-2 ay doktora gitmeden deneyebilirdim aslında ovü testi alıp ama sabredemedim... ve dün yazmıştım mucize gibi hayıt gerçekten mucizevi... iğne ilaçla sadece 1 yumurtam gelişti hep bu ay 2 tane yumoşum oluşmuş..klomen + gonal f ile..

tanımıyorsun etmiyorsun neden çekemeyesin zaten
ben seni biliyorum anlıyorum canım
sanal ortam da olsa insan selam sabah bekliyor,cevap verince teşekkür bekliyor vs

o zaman çatlamdan 8 gün sonra beta hcg degerin 80 di çok iyiymiş canım inşalah tekrar sağlıklı hamilelik yaşarsın ki olur çünkü 1 kere olmuş eşinde de sorun yok ne güzel tüplerinde de sıkıntı yok demek ki tek sıkıntın yumurtlama o da dr sayesinde oluyo o zaman canın sıkma ben daha sorunumu bile bilmiyorum bu daha can sıkıcı

şimdi daha anlaşılır oldu durum..bu konuda sana katılıyorum hatta bi arkadaş paylaştı geçenlerdee..kop koyu bi idrar testi sevindik tebrikler ettik sabahta kan sonucunuda yaz falan tebrikler ettik dönüp bakmadı bilee..canı sağolsun ama can sıkıcı gerçekten..

çekememezlik değil canım hepimiz seviniriz birbirimize ama birimiz hamişken diğeimizin boynunun bükük kalması beni üzer..ben hassasım bişeyi konuşurken 30 kere düşünmek lazım Allah kimseyi bebek aşkıyla kavurmasın ben bu durumu yaşadığım için incitmekten korkarım yani...millette pat küt dalıyo tebriğini alıp gidiyor napalımm

evet canım çatlamadan 2 gün sonrası gögüs ağrılarım oldu aşırı kan testi verdim çıktı..
canım bebeğimin kalbi durdu ya doktorlar bi sürü ihtimalden bahsediyor..sıkıntılar bitmiyor örneğin

-sperm kalitesi düşükse bebek sağlıksız oluyor kalbi duruyor
-yumurta kalitesiz oluyor yine bebek sağlıksız oluyor
-kan pıhtılaşması durumunda kan akışı duruyor bebeğin kalbi duruyor...vs. vs.

inşallah bu defa sağlıklı bi şekilde kucağıma alırım..Rabbim bu kadar verdi ya onada şükürr

evett bencede öyle sizlerle muhabbetim var benim için önemli olan sizlersiniz..dualarımda sizler varsınızz.. evet ben bu durumu daha evvel başka bi topikte yaşamıştım..bi kaç arkadaş hemen hamile kalmıştı daha öğreneli 2 gün olmadan gruplaşma oldu bebek eşyaları,doğuma kadar konuşuyolardı..bizim derdimizle eskisi gibi ilgilenmiyorlardı..bebek bekleyenler dışlanmış gibi olmuştuk..ve ortamımız bozulmuştu..

biz evlatla sınananlar insanların daha hassas olacağını düşünüyorum..ve hepimiz bunun bilincindeyiz bencee ben hamile kalsam burada mutluluk çığlığı atamam yaşı 29-30 olmuş diye kaygılanan arkadaşım var.3.5 yıldır bebek bekleyen arkadaşım var..Rabbim yaşım genç önce bu arkadaşlarıma sonrada bana nasip et diyorum mutluluğuma sevinirsiniz bende size çoook sevinirim ama hepinizin bebişi olmadan ben kontrolsüzce sevinemem topikte..bu saygıdan,düşünceden kaynaklı bir olay.. hepinizinde aynı düşündüğünü hissediyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…