- 18 Temmuz 2013
- 1.556
- 52
- 113
evet canım yumoş haftam 2 yumoşum var yarın doktora tekrar gidicem çatlama iğnesi verecek çarşambada ilişki günüm olucekkkız aybizim sen zaten regli olacan kız bu hafta yanlışmıyım true blood senin yumos haftan mı çalış bacım çok çalış Allah nasip etsin inşallah canım dua et bol bol inşallah tutar
dogru canım ama bende tık yokkkk yemek yıyom bırde gogus uclarım cok acıyor çalışabıldıgımız kadar çalışıyoruz bacımda herıfte meydanda yanı napimmhayırlısıyla hepimize olsun
sen 10 unda mı olcam demiştin düzensizdi dimi test yapsana belkim belkimmm
günün geçince daha net olur dediler biraz daha bekkliyim dedim 12 sinde .13 gibi kan tahlili yaptırmayı dusunuyorummm yarın dr gelınce yaz bana merak ederımm ne dıcek dr bakalım
evet canım yumoş haftam 2 yumoşum var yarın doktora tekrar gidicem çatlama iğnesi verecek çarşambada ilişki günüm olucekk
kızzzzzzzzbi dakkaaaaa senin gögüslerin mi acıyorrr bak bu en önemli belirti..benim memeler öyle bi ağrıyodu ki mamografiye gidecektim meğerse hamileymişim ayyy heyecanlandım şimcikk
evet canım yumoş haftam 2 yumoşum var yarın doktora tekrar gidicem çatlama iğnesi verecek çarşambada ilişki günüm olucekk
kızzzzzzzzbi dakkaaaaa senin gögüslerin mi acıyorrr bak bu en önemli belirti..benim memeler öyle bi ağrıyodu ki mamografiye gidecektim meğerse hamileymişim ayyy heyecanlandım şimcikk
ama mmecburen geç saat olmak zorunda iğneden sonra 36 saat geçmesi gerekiyoçarşamba çarşafa dolanalım diyomm siz hangi ara yapcanız çocuğuu seninki her gün mü çalışıyo canım
hadi hayırlısı canım inşallah hamişsindir
bizim dr soledıgı hafta yaptık hepsını harfıyen canım ama son gunu gorumcem gelmıstı gun gectı bız nasrettın hoca gıbı ya tutarsa dıyoruz :):):) hadi bagalım. perşembe gunu sabah gelecek artık ondan sonra bakacaz bir hal çaresinebencede siz mümkünse çarşamba günü çarşaftan hiç çıkmayınn :):):):)
hımmm aybizim senle aynı gün çatlamıştı ya da bir gün arayla hatta ben 2 gün yapıp bırakacaktım sana doktor bi gün yap bi gün bırak demişti :)) doktor regli olmazsan bu ay hamişsin demişti dimi evet canım eger var ya hamişsen şimdi kanda çıkar yani beklemene gerek yok ama sen ne zaman hazır hissedersen o zaman git tabi kana
ben geldimmm
bu arada ben dün test yaptım negatifti o sebepten kana falan gerek yok ben en geç 11 ne kadar olmayı bekliyorum
Iyi aksamlar anne aday adayi bayanlar
ben geldimmm
:S:S ama bak bazen o testler yanıltıyor haberı olsun bırde hemen cıkmaz olmazsan gunun gecerse kan tahlılı yaptır canım.. bende adet belırtısı yok baska bır belırtıde yok anlamadımmm bnm adetım duzensız dı de klomen adetı duznler mi?
:S:S ama bak bazen o testler yanıltıyor haberı olsun bırde hemen cıkmaz olmazsan gunun gecerse kan tahlılı yaptır canım.. bende adet belırtısı yok baska bır belırtıde yok anlamadımmm bnm adetım duzensız dı de klomen adetı duznler mi?
kocam sürekli gece çalışıyo diye ayak yapıyon dimiaayyyyyyyyyy bende çok heyecanlandım uçları buyudu bir de acıyor bilnmiyorum heveslenmeye korkuyorummmayyy kızardımm:):)):):)
Allah razı olsun olsun canım ben sana hep ikiz diliyorumçarşamba akşamı senin için dua edicm canım
hoşgeldin canımben geldimmm
kırmızı kart yemediğimiz müddetçe umudu kesmeyi,ağlamayı yasaklıyorummbu arada ben dün test yaptım negatifti o sebepten kana falan gerek yok ben en geç 11 ne kadar olmayı bekliyorum
Iyi aksamlar anne aday adayi bayanlar
klomeni bilmiyorum canım da dedin ya göğsüm acıyo diye işte belirti sana daha ne olsunnnn neyse bekle bencede sen ne zaman yapacağını daha ii bilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?