Bir Gün Bende Anne Olacagim (INSALLAH) Diyenler Buyrun...

kız aybizim sen zaten regli olacan kız bu hafta yanlışmıyım true blood senin yumos haftan mı çalış bacım çok çalış Allah nasip etsin inşallah canım dua et bol bol inşallah tutar
evet canım yumoş haftam 2 yumoşum var yarın doktora tekrar gidicem çatlama iğnesi verecek çarşambada ilişki günüm olucekk

dogru canım ama bende tık yokkkk yemek yıyom bırde gogus uclarım cok acıyor çalışabıldıgımız kadar çalışıyoruz bacımda herıfte meydanda yanı napimm hayırlısıyla hepimize olsun

kızzzzzzzz bi dakkaaaaa senin gögüslerin mi acıyorrr bak bu en önemli belirti..benim memeler öyle bi ağrıyodu ki mamografiye gidecektim meğerse hamileymişim ayyy heyecanlandım şimcikk

günün geçince daha net olur dediler biraz daha bekkliyim dedim 12 sinde .13 gibi kan tahlili yaptırmayı dusunuyorummm yarın dr gelınce yaz bana merak ederımm ne dıcek dr bakalım

hadi hayırlısı canım inşallah hamişsindir

aayyyyyyyyyy bende çok heyecanlandım uçları buyudu bir de acıyor bilnmiyorum heveslenmeye korkuyorummm ayyy kızardımm:):)):):)

çarşamba akşamı senin için dua edicm canım

ama mmecburen geç saat olmak zorunda iğneden sonra 36 saat geçmesi gerekiyo çarşamba çarşafa dolanalım diyomm siz hangi ara yapcanız çocuğuu seninki her gün mü çalışıyo canım

bizim dr soledıgı hafta yaptık hepsını harfıyen canım ama son gunu gorumcem gelmıstı gun gectı bız nasrettın hoca gıbı ya tutarsa dıyoruz :):):) hadi bagalım. perşembe gunu sabah gelecek artık ondan sonra bakacaz bir hal çaresine bencede siz mümkünse çarşamba günü çarşaftan hiç çıkmayınn :):):):)

Son düzenleme:

hımmm aybizim senle aynı gün çatlamıştı ya da bir gün arayla hatta ben 2 gün yapıp bırakacaktım sana doktor bi gün yap bi gün bırak demişti :)) doktor regli olmazsan bu ay hamişsin demişti dimi evet canım eger var ya hamişsen şimdi kanda çıkar yani beklemene gerek yok ama sen ne zaman hazır hissedersen o zaman git tabi kana

bu arada ben dün test yaptım negatifti o sebepten kana falan gerek yok ben en geç 11 ne kadar olmayı bekliyorum

bu arada ben dün test yaptım negatifti o sebepten kana falan gerek yok ben en geç 11 ne kadar olmayı bekliyorum

:S:S ama bak bazen o testler yanıltıyor haberı olsun bırde hemen cıkmaz olmazsan gunun gecerse kan tahlılı yaptır canım.. bende adet belırtısı yok baska bır belırtıde yok anlamadımmm bnm adetım duzensız dı de klomen adetı duznler mi?

klomeni bilmiyorum canım da dedin ya göğsüm acıyo diye işte belirti sana daha ne olsunnnn neyse bekle bencede sen ne zaman yapacağını daha ii bilirsin

çatlatma iğnesi yapmıştır doktor sana yapmadımı eger yaptıysa yumoş çatladıktan 14 gün sonra reglin olması lazım sadece klomen mi verdi o zaman doktor tedavini yarım bırakmış olur çünkü yumurtanın ne zaman çatlayacağını sen bilemezsin diye düşünüyorum

beni yanıltmazzzz

aayyyyyyyyyy bende çok heyecanlandım uçları buyudu bir de acıyor bilnmiyorum heveslenmeye korkuyorummm ayyy kızardımm:):)):):)
kocam sürekli gece çalışıyo diye ayak yapıyon dimi işi pişirmişş senii senii

çarşamba akşamı senin için dua edicm canım
Allah razı olsun olsun canım ben sana hep ikiz diliyorum 2 tane tatlı bela versin Rabbim sana

hoşgeldin canım
kırmızı kart yemediğimiz müddetçe umudu kesmeyi,ağlamayı yasaklıyorumm inşallaahhh boşuna ağlamışsındır canım
Iyi aksamlar anne aday adayi bayanlar

iyi akşamlar canım hoşgeldinn

klomeni bilmiyorum canım da dedin ya göğsüm acıyo diye işte belirti sana daha ne olsunnnn neyse bekle bencede sen ne zaman yapacağını daha ii bilirsin

:):):) ayyyy heyecanlandım valla ... en garanti olan adet gunuymuşş o yuzden beklıtoyrlar on ıkısıne kadar da ben çatlıcam nerdeyse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…