Bir Gün Bende Anne Olacagim (INSALLAH) Diyenler Buyrun...

ay sapıttım yaaaaaaaaaaaaaa gece boyu evde yalnız kalacam bıde ıyıce sapıtasım varrrrr

benimki sabah 9'da gitti yarın sabah 9'da gelecekk sonrada 3-4 gün evde yatar iştee bizde bol bol çalışırız yarın doktora gidicem muhtemelen salı gününe çatlama iğnesini verecek çarşambada ilişki diyecekk şimdi millet durur durur çarşamba akşamı misafirliğe gelir

bence sen telefonları kapat en iyisi benım bır tanıdıgm komsumuz varr o da çocuk yapacak hiçbir problemi yok birlikte olmaları gereken gunlerde kayınbabası geldi kaldı ben ne zaman yapnmaya nyetlensem birileri misfirliğe geliyo dıoıı bi r bırakmıyorlar mıllet raht raht cocuk yapsınnnn:):) benım esımde dun 3 te gıtmıstı bugun 7 de geldi akşam 11 de tekrar gideck sabaha kadar boyleee gunduz uyuyor bızde de tık yok napıcık yapcak bişi yokk

heriflerin geceleri çalışmaktan banyo yapmaya ellleri değmiyo desenee çarşamba günü beni burda muhabbete tutmayın haa

heriflerin geceleri çalışmaktan banyo yapmaya ellleri değmiyo desenee çarşamba günü beni burda muhabbete tutmayın haa

çarşamba gunu hiç girme bence girersen çıkamannn gece geç saate bıraktın mı olmuyo .hiç deme valla herifler hem gce çalışıyo hemde yoruluyo bende butun vıtamınlıı seylerı yedırıyorum corba ıçırıp duruyom benımkıne bızde daha bır hafta bişi olmaz perşembeye kadar gececi

kız aybizim sen zaten regli olacan kız bu hafta yanlışmıyım true blood senin yumos haftan mı çalış bacım çok çalış Allah nasip etsin inşallah canım dua et bol bol inşallah tutar

kız aybizim sen zaten regli olacan kız bu hafta yanlışmıyım true blood senin yumos haftan mı çalış bacım çok çalış Allah nasip etsin inşallah canım dua et bol bol inşallah tutar

dogru canım ama bende tık yokkkk yemek yıyom bırde gogus uclarım cok acıyor çalışabıldıgımız kadar çalışıyoruz bacımda herıfte meydanda yanı napimm hayırlısıyla hepimize olsun

dogru canım ama bende tık yokkkk yemek yıyom bırde gogus uclarım cok acıyor çalışabıldıgımız kadar çalışıyoruz bacımda herıfte meydanda yanı napimm hayırlısıyla hepimize olsun

sen 10 unda mı olcam demiştin düzensizdi dimi test yapsana belkim belkimmm

ama mmecburen geç saat olmak zorunda iğneden sonra 36 saat geçmesi gerekiyo çarşamba çarşafa dolanalım diyomm siz hangi ara yapcanız çocuğuu seninki her gün mü çalışıyo canım

Libyadaki savaşta mahsur kalanlardanım ben cnm.cok zor atlattım o günleri.
Esimle de soğukluk falan oldu bi dönem.sımdı aramızdaki sorunlar tamamen bitti ama bende başladı bişeyler.
Nasip ya.otesi yok yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…