- 18 Temmuz 2013
- 1.556
- 52
- 113
ben geldımmm demirbaşş
aksama ne yapacaksiniz ? Firin posetinde patatesli tavuk dusunuyorum ama bilemedim
derken patates salatasi var oda patates olmaz ne yapsammm dusuneyim :)
hoşgeldin beybii ..bende sıkılıyorum yaa kocamda yok kendimi attım burayaaelimden pc'yi alanda yok
hoşçakal güneş karpuz dondurma, hoşgeldin şemsiye ıhlamur selpak. sana da merhaba doğalgaz faturası
bu ne soğuk yahuuu
ne güzel özetlemişsin :))
iyi akşamlar herkese
canım şu gece çalışmasalar ne iyi oluyo yaaa...ben cips,çikolata stokladım atıştırıp durcam
seni yanlış anlayanı keserim uleyynnilkte ben anlayamadım ama sana sonuna kadar hak veriyorum tiivitoş
ben napam telefon bozuk anneme bırakacaktı yok sen eve bırak dedim benı merak edersen gır faceye ordan yaz ben sna cevap atarımmm içiden dedim gecehiççç çıkmam
koca yok dert yok tost yapar yerim
aynenn dun dedim ki bebeğğim hadi sen bugün işe erken git.niye dedi öyle git dedim yok napacan gitmiyom dedi
kızlarrrrrr nirdsinizzzzzzzzzzzzz :18::18::18::18::18::18::18:
ahanda ben geldimmm
ay çok şükürrrr nırdesinnn sen sen bana bag hele nirdesinn ayol tek başıma kaldım yıne topikte topik bana baktı ben ona
hahahaha yanlızlıktan saputmaya başlamışş kızcağızz.... burdayım yavrumm yaaa
ay sapıttım yaaaaaaaaaaaaaa gece boyu evde yalnız kalacam bıde ıyıce sapıtasım varrrrr
benimki sabah 9'da gitti yarın sabah 9'da gelecekksonrada 3-4 gün evde yatar iştee bizde bol bol çalışırız yarın doktora gidicem muhtemelen salı gününe çatlama iğnesini verecek çarşambada ilişki diyecekk şimdi millet durur durur çarşamba akşamı misafirliğe gelir
bence sen telefonları kapat en iyisi benım bır tanıdıgm komsumuz varr o da çocuk yapacak hiçbir problemi yok birlikte olmaları gereken gunlerde kayınbabası geldi kaldı ben ne zaman yapnmaya nyetlensem birileri misfirliğe geliyo dıoıı bi r bırakmıyorlar mıllet raht raht cocuk yapsınnnn:):) benım esımde dun 3 te gıtmıstı bugun 7 de geldi akşam 11 de tekrar gideck sabaha kadar boyleee gunduz uyuyor bızde de tık yok napıcık yapcak bişi yokk
heriflerin geceleri çalışmaktan banyo yapmaya ellleri değmiyo deseneeçarşamba günü beni burda muhabbete tutmayın haa
çarşamba gunu hiç girmebence girersen çıkamannn gece geç saate bıraktın mı olmuyo .hiç deme valla herifler hem gce çalışıyo hemde yoruluyo bende butun vıtamınlıı seylerı yedırıyorum corba ıçırıp duruyom benımkıne bızde daha bır hafta bişi olmaz perşembeye kadar gececi
kız aybizim sen zaten regli olacan kız bu hafta yanlışmıyım true blood senin yumos haftan mı çalış bacım çok çalış Allah nasip etsin inşallah canım dua et bol bol inşallah tutar
dogru canım ama bende tık yokkkk yemek yıyom bırde gogus uclarım cok acıyor çalışabıldıgımız kadar çalışıyoruz bacımda herıfte meydanda yanı napimmhayırlısıyla hepimize olsun
çarşamba gunu hiç girmebence girersen çıkamannn gece geç saate bıraktın mı olmuyo .hiç deme valla herifler hem gce çalışıyo hemde yoruluyo bende butun vıtamınlıı seylerı yedırıyorum corba ıçırıp duruyom benımkıne bızde daha bır hafta bişi olmaz perşembeye kadar gececi
bu arada canım profilini inceledim açtığın konularıda 2012'de daha evvel hamile kalmayı deneyip negatifi görmüşsün,hastane doktor ismi sormuşsun,slikonla bebek emzirilir mi diye sormuşsun..daha evvel hamile kalmayı denemişsin sonra ne olduda bu kadar korktun vazgeçtin??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?