Bir Gün Bende Anne Olacagim (INSALLAH) Diyenler Buyrun...

inşallah canım kist mist yoktur can sıkıyor birde kist için boşu boşuna beklemek..inşallah herşey yolundadır

ben yemeğe çıkıyorum canlarım
gelince burda olursanız görüşürük

Salı gününe aldım randevu
şimdiden heyecanlandım

ooooooo bende kıpır kıpır oldummm canım doktoruna söylesene yumoş takibi yapsın adetinin 12.günü gidersin yumoşun varmı? büyümüş mü? diye bakar ilişki günü söylerr daha garanti olurr... hemen bebek sahibi yapmaya çalışıyom bende

aleyküm selam canım bu ay herkez tokat yemiş durumdaa herkez hastalandı maalesef Allah sonumuzu hayır etsin
ne yapsak bizde bu ay ergenler gibi yapsak sürtünme yoluyla mı hamilelik beklesekk

inşallah canım kist mist yoktur can sıkıyor birde kist için boşu boşuna beklemek..inşallah herşey yolundadır

aleyküm selam canım bu ay herkez tokat yemiş durumdaa herkez hastalandı maalesef Allah sonumuzu hayır etsin
ne yapsak bizde bu ay ergenler gibi yapsak sürtünme yoluyla mı hamilelik beklesekk

inş yolundadır kuzum :)

söylesem takip yapar mı acaba yoksa başından savar mı daha yeni deniyorsun diye? acaba pembe yalan mı söylesem :) ama farklı bir doktora gidicem bakalım daha iyidir belki

sürtünme yoluyla kalınıverse keşke

O dediğini ben bu ay yaptım ama tırt çıktı zannımca erkeğe bakılması lazım onda sıkıntı yoksa belkim tutabilir o dediğin bende bu eşime baktırıcam doktor bana ooooo süper herşey çok ii gidiyoruz dedi ama hamile değilimmmm

yeni dersen bakmaz en az altı aydır deniyoruz olmuyo diyeceksin

canım desenki ben ovülasyon zamanımı bilmiyorum takip yaptırmak istiyorum..yapar ama kimiside uyuzluk yapıyo yok 1 yıl dene olmazsa gel diyor..

ben eşime doktora danışmadan sperm testi verdirmiştim ve 3 ay dolunca yeniden yaptırıyoruz..illa doktorun yönlendirmesiini beklemeyin kızlar ürolojiye gidip çok rahat yaptırabilirsiniz..tabiki tatlım eşte problem yoksa yumoş takibi hamile kalması yüzdesini daha çok arıyor..
birde stres yapma sakın hiç bir sorunun olmayınca stres yüzündende olmuyor.. hatta aşırı stres yapanlara psikiyatr haplarını tavsiye ettiklerini öyle hamile kalanlarıda okudum..stres hormonları baskı altına alıyor malum
hemen ümidini kaybetmee daha kırmızı kart yemediysen umut var demektir

Son düzenleme:

sağol tatlım stres mi başka bişey mi bilmiom daha nasip olmadığı kesin 5 günkala çıkıyo milletinki olsa silik çıkardı diye düşünüyorum eşimde bu ay gidecek regli olmamı bekliyo onun umudu var çok pozitif bir insan kendisi ona sorsan hiçbişeyi yok hatta ben bu ay hamileyim ben zaten öylesine gittim doktora yumurtladıgımı anlıyorum ovü testimde vardı yani doktorun bana hiçbir katkısı olmadı ama tabi yumurtlayamayanlar kesin yaptırsın takip erkekte sıkıntı yoksa işe yarar çünkü ilaçla destek veriyo bende sorun yokmuş çok şükür ben daha da gitmem

benim eşim de çocuk konusunda çok pozitif
hiiiiççç stres yapmıyor neyse o bari yapmasın

inşallaaaaahhh Rabbim bu ayy nasip eder..eşinin içine doğmuştur inşallah gerek kalmaz spermiyograma bekle bakalım duruma göre bu ay eşin yaptırsın testi..
mesala benim ne yumurtam var nede ovülasyon zamanım..doktora gitmeden tedavi olmadan çok zor

truenun dediği gibi ovulasyon günleri bilmiyorum ki
bilmiyorum diyim belki gel bakalım der
sen deki tatlım adetim dngesiz bi 30 bi 40 günü buluyor adetim ovülasyon zamanımı bilmiyorum de..zor bişey değil ki battan sonra 12 veya 13.gün gidiyosun vajinal ultrasonda bakıyor yumoşlar yeterli boyuta gelmişmi birde 16 yada 17.gün gidiyosun çatlayıp çatlamadığına bakıyor..
benim eşim de çocuk konusunda çok pozitif
hiiiiççç stres yapmıyor neyse o bari yapmasın
bu adamların sülalesi rahat yahu

SEN DE suratını öyle yapma,sıkıntı yok gelecek bebişler

ben geldimmm umudunu kesme dyecem invocie ama ben tamamn umutsuz bir kzım peki 1 saat sonra felan cıkmadımı

TAMAM senin dediğin gibi yapıcam

anladım canım geçmiş olsun git tabiki hiç vakit kaybetme

ben geldimmm umudunu kesme dyecem invocie ama ben tamamn umutsuz bir kzım peki 1 saat sonra felan cıkmadımı

cık çıkmadı neyse atlattım zaten dün çok kötüydüm çok ağladım eşim gitsin bakalım ne çıkacak bugün gayetttt iyiym

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…