Bir Gün Bende Anne Olacagim (INSALLAH) Diyenler Buyrun...

kimisinin kendiliğinden çatlıyor çatlama iğnesi vermiyolar.. ama dediğin gibi doktorun ultrasondan kontrol etmesi gerekir..klomen büyütür Allah korusun çatlamazsa kiste çevirir.. doktorun bilgi vermesi lazım çatlamaya başlamış şu zaman çatlar vs. demesi lazım

vvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvv

true rabbim sana nur topu gbi ikiz versin birini bir koluna diğerini diğer koluna al

dr klomen verdı kullandım bıttı dr tkrar gıttım yumurta takıbı yaptı .yumurtalar olgunlaşmıştı.o güne iki tane çatlatma iğnesi verdi 1 hafta ilişki önerdi sonra bekle dedi ben daha adet olmadım beklıyorum csnım

heh işte o çatlatma igrenisi ne zaman olduysan üstüne 14 say o gün regli olman lazım ok

true rabbim sana nur topu gbi ikiz versin birini bir koluna diğerini diğer koluna al
kim benim hakkımda ne düşünüyorsa Rabbimm ona 2 katını versin derim hep 4 çocuk zor olurr hadii sanada ikiz versin inşallaahhh... Allahımm nolurr bütün arkadaşlarımızla aynı zaman dilimlerinde hamiş kalalım

kız ne zaman çatlattı yumurtanı bi dee helee 14 gün beklemeden 12.gün bile çıkarr aaaaayyyy heyecan bastıııı

tabi çıkar bende onu diom :) hatta seninki 8.günde çıkmış be yaaa

ayy hiç deme bnide kızardım oturdgum yerde oturamıyom heyecandan

canım 19 un daa klomen bıtmıştı 3 gun sonra çatlatma ıgnesı oldum hesaplayamadım heycandan hesapladım da bır gun gecmıs gorunuyo bılmıyom :): aydlskl ayyy

senin bugün olman lazımdı bacımmmmmm kızzzzzım müjdemi isterim ama yine de hemen ümitlenmeyelim dur heyecan yapma yarın git kan testi ver çıkarrrrrrr ay beni de heyecan bastı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…