- 18 Temmuz 2013
- 1.556
- 52
- 113
çatlatma iğnesi yapmıştır doktor sana yapmadımı eger yaptıysa yumoş çatladıktan 14 gün sonra reglin olması lazım sadece klomen mi verdi o zaman doktor tedavini yarım bırakmış olur çünkü yumurtanın ne zaman çatlayacağını sen bilemezsin diye düşünüyorum
kocam sürekli gece çalışıyo diye ayak yapıyon dimiişi pişirmişş senii senii
:):):):):):):) ayy kahkaha attım yaaa sen çok alemsin yok yenı geceye gectı ben son gunlerı de degerlendırmk ıstıyorum
Allah razı olsun olsun canım ben sana hep ikiz diliyorum2 tane tatlı bela versin Rabbim sana
aminnnnnnn:):):):):)
hoşgeldin canım
kırmızı kart yemediğimiz müddetçe umudu kesmeyi,ağlamayı yasaklıyorumminşallaahhh boşuna ağlamışsındır canım
iyi akşamlar canım hoşgeldinn
esoş nerdesin sen ya ben aglıyorum dün arandım yoktun
kocam sürekli gece çalışıyo diye ayak yapıyon dimiişi pişirmişş senii senii
Allah razı olsun olsun canım ben sana hep ikiz diliyorum2 tane tatlı bela versin Rabbim sana
hoşgeldin canım
kırmızı kart yemediğimiz müddetçe umudu kesmeyi,ağlamayı yasaklıyorumminşallaahhh boşuna ağlamışsındır canım
iyi akşamlar canım hoşgeldinn[/QUOTE
Hosbulduk canim
çatlatma iğnesi yapmıştır doktor sana yapmadımı eger yaptıysa yumoş çatladıktan 14 gün sonra reglin olması lazım sadece klomen mi verdi o zaman doktor tedavini yarım bırakmış olur çünkü yumurtanın ne zaman çatlayacağını sen bilemezsin diye düşünüyorum
ne oldu kuzum kıyamam
hosbuldumm nasi gidiyo calismalarrmerhabaaaa hoş geldinnn
dr klomen verdı kullandım bıttı dr tkrar gıttım yumurta takıbı yaptı .yumurtalar olgunlaşmıştı.o güne iki tane çatlatma iğnesi verdi 1 hafta ilişki önerdi sonra bekle dedi ben daha adet olmadım beklıyorum csnım
heh işte o çatlatma igrenisi ne zaman olduysan üstüne 14 say o gün regli olman lazım ok
okumuşundur işte gerçi dün cavep yazmışsın da sağol canım sıkkındı test yaptımda işte ondan neyse nasılsın?? yoksun bu aralar
kac günün varki balım kac test yaptın tam belli olmuyoki dur bakalımm
kim benim hakkımda ne düşünüyorsa Rabbimm ona 2 katını versin derim heptrue rabbim sana nur topu gbi ikiz versin birini bir koluna diğerini diğer koluna al
dr klomen verdı kullandım bıttı dr tkrar gıttım yumurta takıbı yaptı .yumurtalar olgunlaşmıştı.o güne iki tane çatlatma iğnesi verdi 1 hafta ilişki önerdi sonra bekle dedi ben daha adet olmadım beklıyorum csnım
iğrenisiii
kim benim hakkımda ne düşünüyorsa Rabbimm ona 2 katını versin derim hep4 çocuk zor olurr hadii sanada ikiz versin inşallaahhh... Allahımm nolurr bütün arkadaşlarımızla aynı zaman dilimlerinde hamiş kalalım
kız ne zaman çatlattı yumurtanı bi dee helee 14 gün beklemeden 12.gün bile çıkarr aaaaayyyy heyecan bastıııı
hakkaten boşluğu hissediliyohakkaten kib nerde yaww onun regli günü yarın galiba sesi çıkmıyooo ama onun misafiri vardı galiba haftasonu öle demişti sanki yatılı mıydı neydi??
kibbb nerdeeeeeee
kim benim hakkımda ne düşünüyorsa Rabbimm ona 2 katını versin derim hep4 çocuk zor olurr hadii sanada ikiz versin inşallaahhh... Allahımm nolurr bütün arkadaşlarımızla aynı zaman dilimlerinde hamiş kalalım
kız ne zaman çatlattı yumurtanı bi dee helee 14 gün beklemeden 12.gün bile çıkarr aaaaayyyy heyecan bastıııı
canım 19 un daa klomen bıtmıştı 3 gun sonra çatlatma ıgnesı oldum hesaplayamadım heycandan hesapladım da bır gun gecmıs gorunuyo bılmıyom :): aydlskl ayyy
canım 19 un daa klomen bıtmıştı 3 gun sonra çatlatma ıgnesı oldum hesaplayamadım heycandan hesapladım da bır gun gecmıs gorunuyo bılmıyom :): aydlskl ayyy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?