- 24 Şubat 2012
- 5.339
- 396
- 363
hakkaten boşluğu hissediliyo
kibb ??? kız hamilee kaldında bizimi tanımamazlıktan geliyosun ayol
19 klomen bitti 3 gün sonrası 22 çatlatılsa 23-24 ilişki desek 13.gün oluyor bugünn aman Allahımm inşallaahh vardırrr
kibb ??? kız hamilee kaldında bizimi tanımamazlıktan geliyosun ayol
tmm ayın 24 ünde gittin sen benle aynı gün yani çatlatma o gün olduysa çarşamba çatlamıştır benimde çarşamba çatladı o zaman sende benim gibi ayın 9 unu beklicen mecburrrrr ama kanda belli olmuşturçatlatma ıgnesı oldugum gun salıydı ogün den başladı ilişki salı perşembe cuma dediydiiiiiiiiiiii allahımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm çok heyecanşlıyım ellerım buz gibi olduuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
kızlarrrrrrrrrrrrrrrr yarın 14. günnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn hadi bakalımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
19 klomen bitti 3 gün sonrası 22 çatlatılsa 23-24 ilişki desek 13.gün oluyor bugünn aman Allahımm inşallaahh vardırrr
aybiziiiimmm sana diyorum bebeğim nolur bi test yap yahuu meraktan çatlıcamm
evde testin varmıı canımmmm varsa hemen yap hadii ölücem ben burda heyecandan
tmm ayın 24 ünde gittin sen benle aynı gün yani çatlatma o gün olduysa çarşamba çatlamıştır benimde çarşamba çatladı o zaman sende benim gibi ayın 9 unu beklicen mecburrrrr ama kanda belli olmuştur
canım benim sende erkenden ağladın belki boşu boşuna üzüldün...ayyy kımıl kımıl oldummm hadi siz hamiş kalın peşinizden ben geliyimmm
tmm ayın 24 ünde gittin sen benle aynı gün yani çatlatma o gün olduysa çarşamba çatlamıştır benimde çarşamba çatladı o zaman sende benim gibi ayın 9 unu beklicen mecburrrrr ama kanda belli olmuştur
yaaa keşke evde olsaydııı heyecandan ölürüm ben olsam yaaa sabah erkenden test yap ona göre kan tahlili yaptır ve hemen sonucu yazzzyok canımm ya negatıf gorcemmm dıye korkuyorum yapasım gelmıyor
inşallah canım peş peşe iniaşşalj peşpeşecanım benim sende erkenden ağladın belki boşu boşuna üzüldün...ayyy kımıl kımıl oldummm hadi siz hamiş kalın peşinizden ben geliyimmm
yok canımm ya negatıf gorcemmm dıye korkuyorum yapasım gelmıyor
yaaa keşke evde olsaydııı heyecandan ölürüm ben olsam yaaa sabah erkenden test yap ona göre kan tahlili yaptır ve hemen sonucu yazzz
kızlar folik asit kullanıyosunuz dimii çok önemli malumm
aybizim ayın 9 u hasta oldun oldun olmadın hamilesin büyük ihtimal o gün 14.gün batlarımız aynı seninle[
hadi hayırlısı beklıyorum o gunu sende ne var suan bır hareketlılık falan?
ya çıkmazsaa hiç yapmasam mı acaba23ü olması lazım canım bence 19 u klomen bıttı cumaydı dıe hatırlıyorum daben bırde bısı daha solıcem de utanıyomm:18::18::18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?