Bir Gün Bende Anne Olacagim (INSALLAH) Diyenler Buyrun...

19 klomen bitti 3 gün sonrası 22 çatlatılsa 23-24 ilişki desek 13.gün oluyor bugünn aman Allahımm inşallaahh vardırrr

aybiziiiimmm sana diyorum bebeğim nolur bi test yap yahuu meraktan çatlıcamm

Son düzenleme:
kibb ??? kız hamilee kaldında bizimi tanımamazlıktan geliyosun ayol [/QUOTE]

kib test yapmıştı 3 gün önce negatifti zannımca ama hamişse gelirrrrrrrrrrrr mutlaka kib son 2 günnnnnnnnnnnnn

19 klomen bitti 3 gün sonrası 22 çatlatılsa 23-24 ilişki desek 13.gün oluyor bugünn aman Allahımm inşallaahh vardırrr

çatlatma ıgnesı oldugum gun salıydı ogün den başladı ilişki salı perşembe cuma dediydiiiiiiiiiiii allahımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm çok heyecanşlıyım ellerım buz gibi olduuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

kızlarrrrrrrrrrrrrrrr yarın 14. günnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn hadi bakalımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

kibb ??? kız hamilee kaldında bizimi tanımamazlıktan geliyosun ayol

kib test yapmıştı 3 gün önce negatifti zannımca ama hamişse gelirrrrrrrrrrrr mutlaka kib son 2 günnnnnnnnnnnnn [/QUOTE]

bende oyle duymustum ama erken yaptı bence inşallah hamiştir hamiş olsunda yeterki isterse unutsun bzi bacım

tmm ayın 24 ünde gittin sen benle aynı gün yani çatlatma o gün olduysa çarşamba çatlamıştır benimde çarşamba çatladı o zaman sende benim gibi ayın 9 unu beklicen mecburrrrr ama kanda belli olmuştur

kızlarrrrrrrrrrrrrrrr yarın 14. günnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn hadi bakalımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

evde testin varmıı canımmmm varsa hemen yap hadii ölücem ben burda heyecandan

canım benim sende erkenden ağladın belki boşu boşuna üzüldün...ayyy kımıl kımıl oldummm hadi siz hamiş kalın peşinizden ben geliyimmm

canım benim sende erkenden ağladın belki boşu boşuna üzüldün...ayyy kımıl kımıl oldummm hadi siz hamiş kalın peşinizden ben geliyimmm

Allah bilir ama neyse canım ya ben hiç almayayım ümitlenmek beni bozuyo bi posta daha ağlamayayım bu yetti bana bu ay

ya çıkmazsaa hiç yapmasam mı acaba 23ü olması lazım canım bence 19 u klomen bıttı cumaydı dıe hatırlıyorum daben bırde bısı daha solıcem de utanıyomm:18::18::18:

yok canımm ya negatıf gorcemmm dıye korkuyorum yapasım gelmıyor
yaaa keşke evde olsaydııı heyecandan ölürüm ben olsam yaaa sabah erkenden test yap ona göre kan tahlili yaptır ve hemen sonucu yazzz
kızlar folik asit kullanıyosunuz dimii çok önemli malumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…