- 18 Temmuz 2013
- 1.556
- 52
- 113
ya çıkmazsaa hiç yapmasam mı acaba23ü olması lazım canım bence 19 u klomen bıttı cumaydı dıe hatırlıyorum daben bırde bısı daha solıcem de utanıyomm:18::18::18:
aybizim ayın 9 u hasta oldun oldun olmadın hamilesin büyük ihtimal o gün 14.gün batlarımız aynı seninle[
hadi hayırlısı beklıyorum o gunu sende ne var suan bır hareketlılık falan?
yok canım bende hiçbişey en ufak bir belirtim yok malesef
ben kullanmıyorum o ne:S
esmerşirin,invoice ve aybizimm hadii kızlar şenlendirin topiğiii ortalığı çoluk çocuğa verinteyzeee olmak istiyorummm
eczaneler dyoki adetinz bir hafta gecsin öle belli olur diyor testleryuh yani bırakın olsun dyecektm de utandım
şakaa de bana
hamiş kalmadan doktorun başlatmadı mı canım
çıkar tatlım yaaa eğer idrar testinde kaygın varsa yarın kan testi yaptır..
utanmaa de heleee
beyaz akıntı var bendebırde rahmın ustunde sancı oluyor ara ara:S yai ne bilim anlayamsdım
esmerşirin,invoice ve aybizimm hadii kızlar şenlendirin topiğiii ortalığı çoluk çocuğa verinteyzeee olmak istiyorummm
iki seçenek var ya iltihap var ya da hamilesin canım
yok canım bende hiçbişey en ufak bir belirtim yok malesef
adete ya da hamileliğe ikisndede mi belirti yok???????
ıdrara baktırdım he temız bırde oldumu anlıyom bende ıkıncı seçenek daha çok hoşuma gittii canım bu arada sen benım dr um olsana daha açıklayıcıısınnn
bu senin için
tmm zaten ikinci meslek olarak yapmaya başlıcam şuanki kadın doğumcular benden daha bilgili değiller
adete ya da hamileliğe ikisndede mi belirti yok???????
yok ben adet olacağımda da belirtim olmaz kiaynı gün ya da bigün önce olur çoğunluklada olduğum gün sancım olur sadece ben ömrü hayatım boyunca göğüs agrısı bilmedim hormon testlerimde normal ama benimkilerde sıkıntı var galiba
şaka gibi dimi ay sinirden güleyim durrrunndoktora bakın heleee gerçi benim doktorda sormadı bana ilk gittiğim doktor demişti kullan die bu hiç demedi allahım yarabbim yaaa
beyaz akıntı kokulu değilse yanman yoksaaa...hamilelik belirtisidir akıntı rahim üstü sancıda gebelikte olan bi belirti canımbeyaz akıntı var bendebırde rahmın ustunde sancı oluyor ara ara:S yai ne bilim anlayamsdım
Rabbim nasip etsin yaaa ikiz biri kız biri erkekyapma true ne dörtüzü benim afam sorumsuz 2 taneeyi buyutsun razıyım
canımmmm söz ver yarın test yapıcannnarkamdans gelin hele şöyle bi haly çekek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?