Bir Gün Bende Anne Olacagim (INSALLAH) Diyenler Buyrun...

ya çıkmazsaa hiç yapmasam mı acaba 23ü olması lazım canım bence 19 u klomen bıttı cumaydı dıe hatırlıyorum daben bırde bısı daha solıcem de utanıyomm:18::18::18:

çıkar tatlım yaaa eğer idrar testinde kaygın varsa yarın kan testi yaptır..
utanmaa de heleee

eczaneler dyoki adetinz bir hafta gecsin öle belli olur diyor testler yuh yani bırakın olsun dyecektm de utandım

esmerşirin,invoice ve aybizimm hadii kızlar şenlendirin topiğiii ortalığı çoluk çocuğa verin teyzeee olmak istiyorummm

şakaa de bana
hamiş kalmadan doktorun başlatmadı mı canım

şaka gibi dimi ay sinirden güleyim durrrunn doktora bakın heleee gerçi benim doktorda sormadı bana ilk gittiğim doktor demişti kullan die bu hiç demedi allahım yarabbim yaaa

ıdrara baktırdım he temız bırde oldumu anlıyom bende ıkıncı seçenek daha çok hoşuma gittii canım bu arada sen benım dr um olsana daha açıklayıcıısınnn

tmm zaten ikinci meslek olarak yapmaya başlıcam şuanki kadın doğumcular benden daha bilgili değiller

şaka gibi dimi ay sinirden güleyim durrrunn doktora bakın heleee gerçi benim doktorda sormadı bana ilk gittiğim doktor demişti kullan die bu hiç demedi allahım yarabbim yaaa

ilk önce kendi doktorumuz kendimiz olmalıyız dimi şekerim her doktora güven olmuyor iştee

beyaz akıntı var bendebırde rahmın ustunde sancı oluyor ara ara:S yai ne bilim anlayamsdım
beyaz akıntı kokulu değilse yanman yoksaaa...hamilelik belirtisidir akıntı rahim üstü sancıda gebelikte olan bi belirti canım

yapma true ne dörtüzü benim afam sorumsuz 2 taneeyi buyutsun razıyım
Rabbim nasip etsin yaaa ikiz biri kız biri erkek erkek olanı sabah ekmek almaya gönderirsiniz bakkala kız olanada kahve yaptırırsın getir götür işlerini yaptırırsın

arkamdans gelin hele şöyle bi haly çekek
canımmmm söz ver yarın test yapıcannn

baksana bana babasından daha heyecanlıyım vee hemen eşine söyleme bebek patikleri al hediye paketi yap açsın şok olsunn nasıl fikir ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…