yok ben adet olacağımda da belirtim olmaz kiaynı gün ya da bigün önce olur çoğunluklada olduğum gün sancım olur sadece ben ömrü hayatım boyunca göğüs agrısı bilmedim hormon testlerimde normal ama benimkilerde sıkıntı var galiba
benimde göğüslerim çok şişer de uçları hiç acımazdı bu sefer frklı
aynen geçen ay banada dediler şaştım kaldım içimden dedimki siz öyle zannedin puhahahahaaaa
süper fikir valla o benden ümitsiz öyle birşey varsa benden daha çok heyecanlanır bırde bır belırtısı daha var o zaman kokusuz akıntı:S:S
ilk önce kendi doktorumuz kendimiz olmalıyız dimi şekerim her doktora güven olmuyor iştee
dogru soyluyorsun canım benımdr cok yogun ben bırsey soracagımda yarım yamalak soruyom anlatamıyom derdımı bı turlu
beyaz akıntı kokulu değilse yanman yoksaaa...hamilelik belirtisidir akıntı rahim üstü sancıda gebelikte olan bi belirti canım
kokulu degıl ve yanma yokkk
Rabbim nasip etsin yaaa ikiz biri kız biri erkekerkek olanı sabah ekmek almaya gönderirsiniz bakkala kız olanada kahve yaptırırsın getir götür işlerini yaptırırsın
canımmmm söz ver yarın test yapıcannn:6ohhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh yapcam canım kuznle konustum yarın tahlıle gıdelım dıye4:
baksana bana babasından daha heyecanlıyımvee hemen eşine söyleme bebek patikleri al hediye paketi yap açsın şok olsunn nasıl fikir ama
hadi inşallah canım sen yarın bi kan testi yaptır beklemenınde bi anlamı yok ya da en azından idrar testi yap inşallah güzel haberler alırız canım ben çıkıyorum sümeyyab da yok bu akşam kimsecıkler kalmadı bende biraz eşimlen ilgileneyim
benimde ucu agrıyo ynları agrımıyo ucu agrıyo
esoş sende mi kız yoksahadi bakalım bu hafta hamiş haberleri alıcaz bayram üstü inşallah
aman Allahım hamişlerrr
hadi inşallah canım sen yarın bi kan testi yaptır beklemenınde bi anlamı yok ya da en azından idrar testi yap inşallah güzel haberler alırız canım ben çıkıyorum sümeyyab da yok bu akşam kimsecıkler kalmadı bende biraz eşimlen ilgileneyim
ilgilen ama sümeyyab gelir
tamam kızlar anneme gıdıyorum o zaman bne bugun orda kalım yarın yapptırırım kan tahlılını yarın gırer sıze haber verırımmm tamam canlarımmmmmmmmmmmmmmm opuyorum kocaman hadı sızlerden de mutlu habelrç- inşallahhhhhhhhh
Ben geldimmmm
esoş sende mi kız yoksahadi bakalım bu hafta hamiş haberleri alıcaz bayram üstü inşallah
esmeerrimm inşallllllahhhhhh hamilesindir bebeğim yaaaaaaaaa
hg sumeyyem nabıyon
?
bu arada bnde tam çıkıyordum dr ne dedı
esmeerrimm inşallllllahhhhhh hamilesindir bebeğim yaaaaaaaaa
saol canım sende inşallah bendeki belirti ise gögüs ucunun acıması
Hb cnmmm iyiyim cok sükür sen nasılsın ben dra gitmedim bacım yaa bu salı randevum
aynısı canımm ya beımde çok acıyo duş alırken su dyse bıle acıyo
ilk önce kendi doktorumuz kendimiz olmalıyız dimi şekerim her doktora güven olmuyor iştee
beyaz akıntı kokulu değilse yanman yoksaaa...hamilelik belirtisidir akıntı rahim üstü sancıda gebelikte olan bi belirti canım
Rabbim nasip etsin yaaa ikiz biri kız biri erkekerkek olanı sabah ekmek almaya gönderirsiniz bakkala kız olanada kahve yaptırırsın getir götür işlerini yaptırırsın
canımmmm söz ver yarın test yapıcannn
baksana bana babasından daha heyecanlıyımvee hemen eşine söyleme bebek patikleri al hediye paketi yap açsın şok olsunn nasıl fikir ama
hosgeldin canm
aynısı canımm ya beımde çok acıyo duş alırken su dyse bıle acıyo
İnsallahhhhhhhh ikiniz de topigimizin ilk hamisi olursunuz
iyi allah iyilik versın cnm ben de yaı kan tahlılı yaptrcam benım kı beklıyo cıkmam lazım hepınızı optum kocaman iyi geceler yarın buluşuruzzzzzzzzz
Hadi yaa merakla bekliyom yarını sevinelim halay cekelim yahuuuusana da iyi geceler görüsürüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?