- 7 Mart 2012
- 3.021
- 58
- 123
yorgun insan dargın olurmuş ya ondan yazdım :)
benim geldi canım da bugün 2.günü sözde ama az geliyor ve çok da kırmızı değil
kist olabilir endişesi üşüştü beynime
yarın öğrencem bakalım
evet dondurmada tekrarlamıyormuş
yakma da nüksetme ihtimali var,sanırım o yüzden demiştir
bir de iltihaplanma falan da oluyor ya içerde belki o da negatif etkiliyordur
bana 40 gün yasak vermişti
iyi yapmışsın canım benimki uyumuyor uzatmaları oynuyoz illaaa şuku yapalım diyor..bi başımdan savamadımkoltukta uyuklasın diye bekliyom yarın erkenden yaz meraktan çatlarım ben
hımm sigorta olayını bilmiyodum kuşum yaa öyleyse bekle sigortadan faydalan..
yanlış anlama beni geçmiş sayfalarda okudum bugün kendimizi zor geçindiriyoruz bebeğime yetememekten ihtiyacını alamamaktan korkuyorum yazmışsın ona istinaden yazdım o kelimeyibereketiyle gelir kuzun sana inşallahh
iyi bakalım birde eskiden sorun yaşadığım kişi sen çıkıyomuşsunne gülerim haa
amaaan kene gibi yapışık bi adam..şuku muku değildi banyo yapmaya üşeniyorumhava buz gibi hasta oluceem yaaa
inşallah prolaktinin düşüktür dua ediyorum hepimizee güzel haberler güzel şeyler olsun artık
o kadar sorun yaşadım ki 2 yıldır başıma gelmeyen olay kalmadı artık yüzlerimiz gülsün göbüşlerimiz bebiş dolsun inşallahh
nasıl verdin o kadar kiloyu kuzum ya :26::26:
bana 2 ay werdı yaaa gecmek bılmıyo daha tam 1 ay bıle gecmedı banane bende 1.5 ay beklıcemDD ya bende asırı akıntı oldu sendede oldu mu
öncelikle iyice bezmiştim kilolarımdan xs,s giyerken l ve xl giymek bana çok koymuştu..ve sadece iğneyle ilaçla bir yumoşum gelişiyodu doktor kiloya bağladı kilo verirsem düzelebileceğini söyledi.. şeker hapı yazdı banaa doktor ilk hafta günde 1 al vücudun alışsın sonra 2'ye çıkar ilaç ağır dedi..
Allaha dua ettim Allahım nolur yemeklerden tiksiniyim fazla yediğimi kusayım dedim..ilk hafta ilacın yan etkisinden kusmaktan 4 kilo verdim..düzenli içti ve yediklerime dikkat ettim abur cuburu kestim sürekli elma yedim yürüyüş yaptım..inanırmısın 3 ay dolmamıştı ben kilolarımdan kurtulmuştum..mücadeleci bir yapım var hiç pes etmedim..her kilo vermemde bebeğime 1 adım daha yaklaştığımı hayal ettim...sonuç kilo gitti çatlak doldu vücudum ve bebek yok
kıylar mrb banada yardımcı olun lütfen........
kıylar mrb banada yardımcı olun lütfen........
şaka yaptım canımyok kız ben degılımdır benım nıckım hep aynı tanırsınD
çoğu zaman benim de öyle banyo derdi
senden iyi haberler alcaz gibime geliyor inş
şaka yaptım canımsen cici bi kızsın onlar kötüydü
inşallah hepimizden hayırlı haberler alırız..tek endişem kürtaj sonrası tüplerimde tıkanıklı yada yapışıklık olması bu ihtimal varsa tutmama olasılığı yüksek ama hayırlısı :18::18:
bu arada kızlar her konuda yırtık dondan çıkar gibi çıkıp hep bişiler anlatıyorum yaa benimde başıma falan filan geld diye gevezelik ediyorum,fikir veriyorum size valla tanımayan sallıyo derböylede düşünebilirsiniz amaaa
tiviti eski nickimi ve eski açtığım konularımı görebilir.. kilo verdiğimdede konu açmıştımbir çok şey tecrübeyle sabit emin olun
kokulu aşırı akıntı 1 hafta geldi bende pembe ve kahverengi ile karışık
bildiğin ped koymuştum o derece ama sonra geçti
sen doktorun dediğini bekle canım iyice iyileşsin orası
merhaba canım hoşgeldin nedir sorunun??kıylar mrb banada yardımcı olun lütfen........
azimli birisin :) bu gidişle alcaksın bebeğini kucağına inşallah hayırlısı ile
inşallah hepimizden hayırlı haberler alırız..tek endişem kürtaj sonrası tüplerimde tıkanıklı yada yapışıklık olması bu ihtimal varsa tutmama olasılığı yüksek ama hayırlısı :18::18:
bu arada kızlar her konuda yırtık dondan çıkar gibi çıkıp hep bişiler anlatıyorum yaa benimde başıma falan filan geld diye gevezelik ediyorum,fikir veriyorum size valla tanımayan sallıyo derböylede düşünebilirsiniz amaaa
tiviti eski nickimi ve eski açtığım konularımı görebilir.. kilo verdiğimdede konu açmıştımbir çok şey tecrübeyle sabit emin olun
şaka yaptım canımsen cici bi kızsın onlar kötüydü
bizde 5 6 aydır korunmuyoruz ama bebeğimiz hala olmadı 2 aydır yumurta atakibi yapılıo geçen ay klomen ve çatlatma iğnesi kullandım bu ayda klomen kullandım bugün gittim doktora bakalım hayırlısı perşembe tekrar gelin dedi.ben eşimin spermiyogram testi ile ilgili yardımcı olmanızı istiyorum aranızda anlayan varsa yardımcı olsun 10 günlük perhizden sonra test yaptırmıştık sonuçlardan bişey anlamadım demin konuşuolardı true_blood sen anlıyosun galiba testten
bizde 5 6 aydır korunmuyoruz ama bebeğimiz hala olmadı 2 aydır yumurta atakibi yapılıo geçen ay klomen ve çatlatma iğnesi kullandım bu ayda klomen kullandım bugün gittim doktora bakalım hayırlısı perşembe tekrar gelin dedi.ben eşimin spermiyogram testi ile ilgili yardımcı olmanızı istiyorum aranızda anlayan varsa yardımcı olsun 10 günlük perhizden sonra test yaptırmıştık sonuçlardan bişey anlamadım demin konuşuolardı true_blood sen anlıyosun galiba testten
bendede 1 haftayı geckın geldı ama lekelı degıl normal su gıbı gelıyordu sadece gecelerı fıtıl koydugum ıcın sabah kahverengı gelıyordu cunku fıtıl tentırtıyot seklınde fıtıl oldugu ıcın o gelıyordu bana ped bıle dayanmıyordu 10 dk sonra ped bıle tasıyordu kı cok sukur gectı son 1 fıtılım kaldı adet oldum antıbıyotık krem felan da werdı onlarda bıttı ama benımkı bayagı buyuktu resmını bıle koymustum kk ye
psikopatım dimiama zaman öylede böylede akıp gidiyor..3 ayı geçirdim ama 17 kilom gitmişti..evde savaştan çıkmış yiğit edasında dolanıyodum..istiyordum ki hemen sorunlarım çözülsün hemen anne olayım ama Allah ne zaman olmasını nasip ettiyse o zaman olur... bunu çok iyi öğrendimm hayırlısı artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?