Bir Gün Bende Anne Olacagim (INSALLAH) Diyenler Buyrun...

bana 2 ay werdı yaaa gecmek bılmıyo daha tam 1 ay bıle gecmedı banane bende 1.5 ay beklıcem DD ya bende asırı akıntı oldu sendede oldu mu

yok kız ben degılımdır benım nıckım hep aynı tanırsın D

çoğu zaman benim de öyle banyo derdi

senden iyi haberler alcaz gibime geliyor inş

nasıl verdin o kadar kiloyu kuzum ya :26::26:

öncelikle iyice bezmiştim kilolarımdan xs,s giyerken l ve xl giymek bana çok koymuştu..ve sadece iğneyle ilaçla bir yumoşum gelişiyodu doktor kiloya bağladı kilo verirsem düzelebileceğini söyledi.. şeker hapı yazdı banaa doktor ilk hafta günde 1 al vücudun alışsın sonra 2'ye çıkar ilaç ağır dedi..

Allaha dua ettim Allahım nolur yemeklerden tiksiniyim fazla yediğimi kusayım dedim..ilk hafta ilacın yan etkisinden kusmaktan 4 kilo verdim..düzenli içti ve yediklerime dikkat ettim abur cuburu kestim sürekli elma yedim yürüyüş yaptım..inanırmısın 3 ay dolmamıştı ben kilolarımdan kurtulmuştum..mücadeleci bir yapım var hiç pes etmedim..her kilo vermemde bebeğime 1 adım daha yaklaştığımı hayal ettim...sonuç kilo gitti çatlak doldu vücudum ve bebek yok

bana 2 ay werdı yaaa gecmek bılmıyo daha tam 1 ay bıle gecmedı banane bende 1.5 ay beklıcem DD ya bende asırı akıntı oldu sendede oldu mu

kokulu aşırı akıntı 1 hafta geldi bende pembe ve kahverengi ile karışık
bildiğin ped koymuştum o derece ama sonra geçti
sen doktorun dediğini bekle canım iyice iyileşsin orası

azimli birisin :) bu gidişle alcaksın bebeğini kucağına inşallah hayırlısı ile

kıylar mrb banada yardımcı olun lütfen........

problem nedir canım?

yok kız ben degılımdır benım nıckım hep aynı tanırsın D
şaka yaptım canım sen cici bi kızsın onlar kötüydü

çoğu zaman benim de öyle banyo derdi

senden iyi haberler alcaz gibime geliyor inş

inşallah hepimizden hayırlı haberler alırız..tek endişem kürtaj sonrası tüplerimde tıkanıklı yada yapışıklık olması bu ihtimal varsa tutmama olasılığı yüksek ama hayırlısı :18::18:

bu arada kızlar her konuda yırtık dondan çıkar gibi çıkıp hep bişiler anlatıyorum yaa benimde başıma falan filan geld diye gevezelik ediyorum,fikir veriyorum size valla tanımayan sallıyo der böylede düşünebilirsiniz amaaa
tiviti eski nickimi ve eski açtığım konularımı görebilir.. kilo verdiğimdede konu açmıştım bir çok şey tecrübeyle sabit emin olun

Yok cnm yaa olur mu öyle sey biz sana inanıyoruz hayat bu hersey gelebilir basımıza

kokulu aşırı akıntı 1 hafta geldi bende pembe ve kahverengi ile karışık
bildiğin ped koymuştum o derece ama sonra geçti
sen doktorun dediğini bekle canım iyice iyileşsin orası

bendede 1 haftayı geckın geldı ama lekelı degıl normal su gıbı gelıyordu sadece gecelerı fıtıl koydugum ıcın sabah kahverengı gelıyordu cunku fıtıl tentırtıyot seklınde fıtıl oldugu ıcın o gelıyordu bana ped bıle dayanmıyordu 10 dk sonra ped bıle tasıyordu kı cok sukur gectı son 1 fıtılım kaldı adet oldum antıbıyotık krem felan da werdı onlarda bıttı ama benımkı bayagı buyuktu resmını bıle koymustum kk ye

kıylar mrb banada yardımcı olun lütfen........
merhaba canım hoşgeldin nedir sorunun??

azimli birisin :) bu gidişle alcaksın bebeğini kucağına inşallah hayırlısı ile

psikopatım dimi ama zaman öylede böylede akıp gidiyor..3 ayı geçirdim ama 17 kilom gitmişti..evde savaştan çıkmış yiğit edasında dolanıyodum..istiyordum ki hemen sorunlarım çözülsün hemen anne olayım ama Allah ne zaman olmasını nasip ettiyse o zaman olur... bunu çok iyi öğrendimm hayırlısı artık

bizde 5 6 aydır korunmuyoruz ama bebeğimiz hala olmadı 2 aydır yumurta atakibi yapılıo geçen ay klomen ve çatlatma iğnesi kullandım bu ayda klomen kullandım bugün gittim doktora bakalım hayırlısı perşembe tekrar gelin dedi.ben eşimin spermiyogram testi ile ilgili yardımcı olmanızı istiyorum aranızda anlayan varsa yardımcı olsun 10 günlük perhizden sonra test yaptırmıştık sonuçlardan bişey anlamadım demin konuşuolardı true_blood sen anlıyosun galiba testten

gönlünü ferah tut canım :)
anlat sen anlat
ben öyle düşünmüyorum açıkçası,tecrübelerden öğreniyoruz her şeyi

saol kuzum benım herkes gonlune gore yasar merak etme o yuzden bız duzgun olalım onlar ıstedıgı kadar kotu olsunlar yok kız tama oyle seylerı kfana benım arkadas 2 kere kurtaj oldu dusuk oldugu ıcın sımdı yıne hamıle allahın ıznıyle kalırsın bı kere hamıle kalan mutlaka hamıle kalır sewınmen lazım bence canım

10 gün müüüüü cnm nasıl yaptılar o testi yaaa spermler bi kac gün icinde bozuluyo

canım 10 gunluk perhız yanıltıcı olur en erken 2 en gec 4 gun perhız olmaısnı tavsıye edıyorlar ben bıraz anlıyorum ıstersen yardım edebılırım dıger arkadaslarda anlıyorlar

sonrasında ilaç almadım ben,öncesinde kaç kere fitil kullandım bir kere de antibiyotik..iltihap içindi benimkiler senin de öyle sanırım..
inş geçmiş gitmiştir :)

burcun ne? :)
biz isteyince olmuyor baksana
ne yapalım beklicez

canım spermiyogram testini yapan üroloji doktoru size perhiz süresinin 4-5 gün olması konusunda uyarmadı mı?? daha fazla bekleyince spermler ölüyor sonucun kötü çıkma ihtimali çok ama çok yüksek bu testin sonucuna takılma doğruluk payı yok...tekrarlayın eşin 4.gün tekrar versin sperm testini...inşallah güzel sonuçlar alırsınınız...

içine sinmiyorsa sadece bana takılı kalma google amcaya yaz tatlım.. heryerde sperm testiyle alakalı kaç güne verilmesi gerektiği hakkında bilgi yazıyor.. inşallah bebişin seni çok bekletmezz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…