- 18 Temmuz 2013
- 1.556
- 52
- 113
ben gidiyorum canlarım
yarın görüşmek üzere
sonrasında ilaç almadım ben,öncesinde kaç kere fitil kullandım bir kere de antibiyotik..iltihap içindi benimkiler senin de öyle sanırım..
inş geçmiş gitmiştir :)
burcun ne? :)
biz isteyince olmuyor baksana
ne yapalım beklicez
iyi yapmışsın canım benimki uyumuyor uzatmaları oynuyoz illaaa şuku yapalım diyor..bi başımdan savamadımkoltukta uyuklasın diye bekliyom yarın erkenden yaz meraktan çatlarım ben
hımm sigorta olayını bilmiyodum kuşum yaa öyleyse bekle sigortadan faydalan..
yanlış anlama beni geçmiş sayfalarda okudum bugün kendimizi zor geçindiriyoruz bebeğime yetememekten ihtiyacını alamamaktan korkuyorum yazmışsın ona istinaden yazdım o kelimeyibereketiyle gelir kuzun sana inşallahh
iyi bakalım birde eskiden sorun yaşadığım kişi sen çıkıyomuşsunne gülerim haa
saol kuzum benım herkes gonlune gore yasar merak etme o yuzden bız duzgun olalım onlar ıstedıgı kadar kotu olsunlar yok kız tama oyle seylerı kfana benım arkadas 2 kere kurtaj oldu dusuk oldugu ıcın sımdı yıne hamıle allahın ıznıyle kalırsın bı kere hamıle kalan mutlaka hamıle kalır sewınmen lazım bence canım
iyi geceler yavruuGızlar ben cıkıyom size iyi geceler biraz düsünür uyur kalırım artık
Yok kuzum yanlis anlamam benAnladim demek istedigini ama kaygi oluyor iste..
sibelcim yasinida ogrenebilirmiyim :26:
iyi geceler yavruu
olsun ben kendimi ifade edeyimdee
Rabbim analı babalı bi evlat nasip etsin..babişkosu ona gül gibi bakarr Allah can sağlığı versin sizlere o yeter..
bende kaçarr kızlarr öpüyorum hepiniziii ve çoook seviyorummm iyi ki varsınız...bana huzur veriyosunuzz
sibelcim yasinida ogrenebilirmiyim :26:
ileri hareketlilik konusunda sormak istiyodum ben demin konusuodunuzda eşim çok gerilmiş testi verirken miktarı 1.2 ml 112 milyon çıktı doktor ii dedi ama diğer sonuçlar içindi sorunum
summeyecim ekledim arkadasi yazzmisti yasini unutmusum kafami kaldi
Allaha binlerce kez şükürler olsun diyorum hep..bilsem ki kalbi durucak yinede o 3 ayı yaşamak isterdimm..anne gibi hissetmek ne güzel bi duygu..kusuyordum sürekli ama hep şükrediyordum..keşkee diğer benimle hamiş kalan arkadaşlarım gibi bende devam etseydim ama olmadı..taktiri ilahi böyleymiş..kuzumun minnacık bacakları kolları vardı kalbi durmuş haraketsizce yatıyordu göbüşümde... dünyam durmuştu sankii..acısı asla geçmeyecekk ama inanıyorum ki ahirette şefaatçimiz olacak tek tesellim bu..
pardon canim yazmissin dha once tamam dir ekledim listeye kafa kalmadi bende
true_blood BEKLE GİTME LÜTFEN
eşim sadece doktorun ilişki dediği tarihlerde yapıo diğer türlü evlendiğmizden beri ayda en fazla 2 3 kere yapıoduk ama çocuk olsun diye istio sadece diğerdönemler yaklaşmıo bile o testte doktora kontrole gitmiştk adet dönemindeydim ben o zmn yaptırdık 10 gün önce gittiğimizde ilişke demedi eşimde girmedi 10 gün oldu ama ben teste zorladım ogün doktor istemişti demişti 34 gün enfazla perhiz diye ama bu durumdan cok morelim bozuk eşim nden böle anlamıorum isteksiz cok 1.5 sene olmadı daha evleneli ben ileri hareketliliği nasıl anlarım bu testen
Tmm cnm nasılsın yazmıstım da görmedin galiba telin sarjı yüzde bir heran kaybolabilirim ama bitene kadar kalayım bari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?