Bir Gün Bende Anne Olacagim (INSALLAH) Diyenler Buyrun...

ben gidiyorum canlarım
yarın görüşmek üzere
öptümm canımmm iyi gecelerr yarın görüşürükkk

akrep burcuyum hatta eşimde akrep çok ateşli bi çiftiz dermişim

Yok kuzum yanlis anlamam ben Anladim demek istedigini ama kaygi oluyor iste..

Allaha binlerce kez şükürler olsun diyorum hep..bilsem ki kalbi durucak yinede o 3 ayı yaşamak isterdimm..anne gibi hissetmek ne güzel bi duygu..kusuyordum sürekli ama hep şükrediyordum..keşkee diğer benimle hamiş kalan arkadaşlarım gibi bende devam etseydim ama olmadı..taktiri ilahi böyleymiş..kuzumun minnacık bacakları kolları vardı kalbi durmuş haraketsizce yatıyordu göbüşümde... dünyam durmuştu sankii..acısı asla geçmeyecekk ama inanıyorum ki ahirette şefaatçimiz olacak tek tesellim bu..

ileri hareketlilik konusunda sormak istiyodum ben demin konusuodunuzda eşim çok gerilmiş testi verirken miktarı 1.2 ml 112 milyon çıktı doktor ii dedi ama diğer sonuçlar içindi sorunum

Gızlar ben cıkıyom size iyi geceler biraz düsünür uyur kalırım artık
iyi geceler yavruu

Yok kuzum yanlis anlamam ben Anladim demek istedigini ama kaygi oluyor iste..

olsun ben kendimi ifade edeyimdee
Rabbim analı babalı bi evlat nasip etsin..babişkosu ona gül gibi bakarr Allah can sağlığı versin sizlere o yeter..

bende kaçarr kızlarr öpüyorum hepiniziii ve çoook seviyorummm iyi ki varsınız...bana huzur veriyosunuzz

AMINNN canim.. iyi geceler ALLAH RAHATLIK VERSIN

ileri hareketlilik konusunda sormak istiyodum ben demin konusuodunuzda eşim çok gerilmiş testi verirken miktarı 1.2 ml 112 milyon çıktı doktor ii dedi ama diğer sonuçlar içindi sorunum

sor tatlım ama yanıltıcı olabilir sonuç 10 gün çok beklemiş eşin...bence 4 gün bekleyip tekrarlarsa çok daha olumlu sonuçlar alır..doktor iyi demiş bakk 112 milyon çok iyi bir rakam emin ol ileri haraketlilikte iyidir..sadece zaman dilimlerini çok iyi ayarlayın canım...

summeyecim ekledim arkadasi yazzmisti yasini unutmusum kafami kaldi

bıtanem bebegın senı cennete beklıcek ondan suphen olmasın dogduktan sonrada kaybedebılırsın allah korusun beterın beterı wardır herseye sukretmek lazım sen kendıne hamıle kalabılıyorum dıye sewın kı hayatını guzellestır bılıyorum cok kotu bulup da kaybetmek cok cok gecmıs olsun üzülmek yok allahın ıznıyle bı daha kalacaksın

true_blood BEKLE GİTME LÜTFEN

tmm canım hemen yaz..eşim zorluyor yatalım diye mecbur kalıyorum gitmeye.... yarında konuşabiliriz.. istersen gel katıl bize sürekli konuşuruz bu yolda beraber ilerlerizz.. sıkma canını bence sizin sperm konusunda bi sorununuz yok keza doktorda iyi demiş

eşim sadece doktorun ilişki dediği tarihlerde yapıo diğer türlü evlendiğmizden beri ayda en fazla 2 3 kere yapıoduk ama çocuk olsun diye istio sadece diğerdönemler yaklaşmıo bile o testte doktora kontrole gitmiştk adet dönemindeydim ben o zmn yaptırdık 10 gün önce gittiğimizde ilişke demedi eşimde girmedi 10 gün oldu ama ben teste zorladım ogün doktor istemişti demişti 34 gün enfazla perhiz diye ama bu durumdan cok morelim bozuk eşim nden böle anlamıorum isteksiz cok 1.5 sene olmadı daha evleneli ben ileri hareketliliği nasıl anlarım bu testen

pekı esınle konustun mu canım belkı saglık olarak bı sorunu wardır bı urolojıye gıdebılır ısteyerek yapmıyodu elınde degıldır belkı olabılır oturun bı konusun 1.5 yıllık ewlılıkde normal degıl saglıksal bı sorun olabılır bu sekılde cocuk olma ıhtımalını azltıyo

Tmm cnm nasılsın yazmıstım da görmedin galiba telin sarjı yüzde bir heran kaybolabilirim ama bitene kadar kalayım bari

iyiyim canim ya telefona guncelleme yukluordum onla ugrasiyordum :)
iyiyim sen nasilsin heycan varmi heycan eve gelince bize yaz gelismeleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…