- 18 Temmuz 2013
- 1.556
- 52
- 113
eşim sadece doktorun ilişki dediği tarihlerde yapıo diğer türlü evlendiğmizden beri ayda en fazla 2 3 kere yapıoduk ama çocuk olsun diye istio sadece diğerdönemler yaklaşmıo bile o testte doktora kontrole gitmiştk adet dönemindeydim ben o zmn yaptırdık 10 gün önce gittiğimizde ilişke demedi eşimde girmedi 10 gün oldu ama ben teste zorladım ogün doktor istemişti demişti 34 gün enfazla perhiz diye ama bu durumdan cok morelim bozuk eşim nden böle anlamıorum isteksiz cok 1.5 sene olmadı daha evleneli ben ileri hareketliliği nasıl anlarım bu testen
bıtanem bebegın senı cennete beklıcek ondan suphen olmasın dogduktan sonrada kaybedebılırsın allah korusun beterın beterı wardır herseye sukretmek lazım sen kendıne hamıle kalabılıyorum dıye sewın kı hayatını guzellestır bılıyorum cok kotu bulup da kaybetmek cok cok gecmıs olsun üzülmek yok allahın ıznıyle bı daha kalacaksın
kızlar ben kacar kocıs ısten geldı yemek hazırlıcam artık her gun burdayım yarın gorusmek uzere tanıstıgıma cok memnun oldum kendınze cok ıyı bakın
erken boşalma problemi var ürolojiye gittik hiç bi işe yaramadı ben o yüzden isteksiz diorum aama çok üzülüorum konusamıorumda b konuda terslio hemen canım dediklerin yazmıo haraketlilik zamanı 1. saat ve 2. saat yazıo
Ooooo masallahhhhh 4 tane miiiiiikız yumurtam gelismiyo diyodun dört tane birden büyütmüssün haaa tekrar masallahhhhhh eve gelmeden yolda yazarım ben size tatlım yaaa aybizimi bende cok merak ediyorum gelmedi acaba negatif cıktı da depresyona mı girdi diyom benim esim de bugün test yaptı 10 milyon cıktı yaa bu gidisle asılama yapacaz
günaydınn kızlar ben de geldim!
Bugün 13.gün !!!
Ouuuhhhggghhh!
Bugün deneyeceğim 2 gün önceki gibi.
Bu sefer yapacağım herhalde!
Allahım bilir!
çok heyecanlıyım!
Sizler neler yapmışsınız bi okuyayım bakayım:)
canım ya bu erkeklerde spermiogram nasıl yapılıyo yani bildiğin sperm örneğini nasıl veriyolar benim eşimde bu ay verecekte hiç bilmiyoruz pufff labaratuara sormaya da utandım hep bayan var eşimde sen sor dedi
birşey sorucam acaba yumurtlamanın olmadığı aylar oluyormu. Ben 37 yaşındayım mayıs ayında 5,5 aylık bebeğimi kaybettim . önce doğum sonra kürtaj oldum. Ve 3 aydır deniyoruz hemde adetim bittiği gibi başlıyoruz denemeye ve adet olacağıma 1 hafta kalana kadar gün aşırı deniyoruz. Ama sonuç hüsran. Bebeğimi kaybettikten sonra doktora gittik doktorum hiç problem yok denemeye devam edin dedi.
birşey sorucam acaba yumurtlamanın olmadığı aylar oluyormu. Ben 37 yaşındayım mayıs ayında 5,5 aylık bebeğimi kaybettim . önce doğum sonra kürtaj oldum. Ve 3 aydır deniyoruz hemde adetim bittiği gibi başlıyoruz denemeye ve adet olacağıma 1 hafta kalana kadar gün aşırı deniyoruz. Ama sonuç hüsran. Bebeğimi kaybettikten sonra doktora gittik doktorum hiç problem yok denemeye devam edin dedi.
ben filmde görmüştüm
sanırım boşalması gerekiyor yanlışsam düzeltin
labaratuarda nasıl yapacak o işi kızz
labaratuarda nasıl yapacak o işi kızz
aman ne bileyim bilen arkadaşlar deyiversin
bi oda varmış orda hallediyomuş
evet güzel bir cevapya wc ya bir o da
o da zor o da zor ya Rabbim sen büyüksün
Erkeklerde test icin ozel bir oda var dergiler felan var yardimci olmasi icin orada hallediliyor isterse eside de girebiliyor o odaya... :)[/QUO
ay utandım yok ben girmemabboovvv benim koca çıldıracakkkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?