Bir Gün Bende Anne Olacagim (INSALLAH) Diyenler Buyrun...

hııımmmm eşinle sorunların var sanırım canım ilk önce bu konuları konuşup halletmeyi deneseniz?? evlilikte saygı,sevgi,yemek,içmek kadar cinsel hayatta önemlii..bence bu bir sorun açık açık konuş eşinin neden isteksiz olduğunu...

ileri haraketli yazar karşısında %'li bir rakam yazması lazım
birde yerinde haraketli yazar karşısında yine %'li bi rakam yazar ikisinin toplamı %50 olmalı
a +b =%50 yazar hatta kağıtta iyi bak canım..

klomen çatlama iğnesi bunların hepsi hormon canım..yazık değil mi sana,vücuduna hem kilo yapıyor hem hormon alıyosun yanii 10 güne 1 ilişkiyle bebek olması çok zor..boşu boşuna kullanmış olmuşsun klomeni.. doktor çatlama gününe 3-4 gün perhiz diyor ve ertesi günler için gün aşırı ilişki öneriyolarlar.. Hakkında hayırlısını diliyorum bence sizin bebeğiniz çok kolay olur sadece eşinin çeki düzen vermesi lazım

evet canım beterin beteri var..doğurup kaybedenler var ,belli bir yaşa getirip kaybedenler var..Rabbim evlat acısıyla sınamasın hele kokusunu duyanlar kim bilir nasıl acı çekiyodur..Allaha binlerce kez şükür çook sağol çok teşekkür ederimmm....

kızlar ben kacar kocıs ısten geldı yemek hazırlıcam artık her gun burdayım yarın gorusmek uzere tanıstıgıma cok memnun oldum kendınze cok ıyı bakın

kızlar ben kacar kocıs ısten geldı yemek hazırlıcam artık her gun burdayım yarın gorusmek uzere tanıstıgıma cok memnun oldum kendınze cok ıyı bakın

bende kendi adıma çok memnun oldumm yarın görüşürüz tatlım sende kendine cici bak

erken boşalma problemi var ürolojiye gittik hiç bi işe yaramadı ben o yüzden isteksiz diorum aama çok üzülüorum konusamıorumda b konuda terslio hemen canım dediklerin yazmıo haraketlilik zamanı 1. saat ve 2. saat yazıo

canım geciktiricili prezervatif bile işe yarıyor spreylerlede fayda gören çok..eşinin sorunu psikolojikte olabilir..eşin kendince büyütmüştür kafasında bi erkeğin yetemediği düşünmesi onu hırçın yapabilir... sen bunu sorun etmezsen eşin daha kolay aşar bu durumu
güzel bir dille konuş canım terslemesine izin verme medeni bi şekilde konuşun bir ömür evli olacaksın bu adamla beraber el ele aşabilirsiniz bu ufak bi sorun..

canım kağıtta yazanları buraya yaz yardımcı olalım şimdi çıkmak zorundayım şarjım bitiyor eşimde çok baskı yapıyor yatmak için sabah ilk işim sana cevap yazmak olucak..nolur kusura bakmaa canımmm..çok öpüyorumm yarın görüşürüzz

Günaydınn kızlar ben de geldim!
Bugün 13.gün !!!
Ouuuhhhggghhh!
Bugün deneyeceğim 2 gün önceki gibi.
Bu sefer yapacağım herhalde!
Allahım bilir!
çok heyecanlıyım!
Sizler neler yapmışsınız bi okuyayım bakayım:)

canım ya bu erkeklerde spermiogram nasıl yapılıyo yani bildiğin sperm örneğini nasıl veriyolar benim eşimde bu ay verecekte hiç bilmiyoruz pufff labaratuara sormaya da utandım hep bayan var eşimde sen sor dedi

birşey sorucam acaba yumurtlamanın olmadığı aylar oluyormu. Ben 37 yaşındayım mayıs ayında 5,5 aylık bebeğimi kaybettim . önce doğum sonra kürtaj oldum. Ve 3 aydır deniyoruz hemde adetim bittiği gibi başlıyoruz denemeye ve adet olacağıma 1 hafta kalana kadar gün aşırı deniyoruz. Ama sonuç hüsran. Bebeğimi kaybettikten sonra doktora gittik doktorum hiç problem yok denemeye devam edin dedi.

canım ya bu erkeklerde spermiogram nasıl yapılıyo yani bildiğin sperm örneğini nasıl veriyolar benim eşimde bu ay verecekte hiç bilmiyoruz pufff labaratuara sormaya da utandım hep bayan var eşimde sen sor dedi

ben filmde görmüştüm
sanırım boşalması gerekiyor yanlışsam düzeltin

senede 1 kere de olsa olabiliyormuş galiba.
doktorundan yumurta takibi istesen de ona göre çalışsanız belki daha verimli olur
üzüldüm bebeğini kaybetmene,zordur kesinlikle.
inş yakın zamanda Allahım yine sevindirir seni

Son düzenleme:

yumurtlamanın olmadığı aylar normalde en fazla yılda 1 ya da 2 ymiş yani normal bir bayanda ben her ay yumurtladığımı hissediyorum ama bilmiyorum ki canım bunu en iyi ovü testiyle ya da yumurtlama takibiyle anlarsın

Erkeklerde test icin ozel bir oda var dergiler felan var yardimci olmasi icin orada hallediliyor isterse eside de girebiliyor o odaya... :)

Mrb kizlar ben hastaneden ciktik eve gidiyoruz dr cok ic acici konusmadi ama cok kötü de konusmadi arabada olduguk icin uzun yazamiyorum aksam tedayli yazarim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…