- 14 Mayıs 2013
- 1.489
- 2.117
- 103
Erkeklerde test icin ozel bir oda var dergiler felan var yardimci olmasi icin orada hallediliyor isterse eside de girebiliyor o odaya... :)
evet güzel bir cevapya wc ya bir o da
o da zor o da zor ya Rabbim sen büyüksün
olmuşken bi de müzik versinlerde ses duyulmasın bari ..Allahım ne günlere kaldık yarabbim..
Mrb kizlar ben hastaneden ciktik eve gidiyoruz dr cok ic acici konusmadi ama cok kötü de konusmadi arabada olduguk icin uzun yazamiyorum aksam tedayli yazarim
olmuşken bi de müzik versinlerde ses duyulmasın bari ..Allahım ne günlere kaldık yarabbim..
ben gelddimmm canlarımm korktum tahlıl yaptıramadım ayakları gitmedi nedense .eczanedenkınede cesaret edemedım bende bır gun daha beklemeye karar verdım çok garip duygular içerisindeym daha adet olamdım olacakmış gibi hiissediyorum sadece sağ gogus ucum ve kasıklarım agrıyor arttı bu aralar bırde ara ara belım napsam bilemedimmm olmazsa yarın gıdecem tekrar
aybizim nerde yafffffffffff bitter ve sümeyyab doktorda idiler merak ediyom onları
bebegm allh yardmcn olsun inş adet olmassn
belim cok agrıyo benimm
inşallah canım çokta gerginim etrafıma çatmamak için zor tutuyorum kendımı.eczanedekılere guvenemıyorum da yarın sabah yaptırcam artık ya napım cesaretlenirsem
canım sonuçlarını yaz buraya arkadşlarla beraber yorumlarız bildiklerimi söyleriztrue_blood mrb ben geldim yine yardımcı olursan sevinirim
:18::18::18:
ben gelddimmm canlarımm korktum tahlıl yaptıramadım ayakları gitmedi nedense .eczanedenkınede cesaret edemedım bende bır gun daha beklemeye karar verdım çok garip duygular içerisindeym daha adet olamdım olacakmış gibi hiissediyorum sadece sağ gogus ucum ve kasıklarım agrıyor arttı bu aralar bırde ara ara belım napsam bilemedimmm olmazsa yarın gıdecem tekrar
belim cok agrıyo benimm
canım sonuçlarını yaz buraya arkadşlarla beraber yorumlarız bildiklerimi söyleriz
böyle düşünmee... tatlım yaptırıp bi baksaydın yaa büyük ihtimal gebesin ona göre dikkat ederdin ilaç yazdırırdın tutunması için ve folik asitte önemli... ne kadar korkarsan kork Allah ne yazdıysa o olur tatlım..
bebegm bosuna stres yapma gerılme yarın sabah gt yaptr snra kafan rahat olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?