doğru soyluyorsun yarın yaptırırım o zaman bılmıyorum ya da eczaneden mı alsam hangısı kesın sonuc verıyor *??????
emen nerde yaptırabılırım kı testı şuan????????
tatlım o gün 14.gündü çatlamadan sonraa... al eczaneden illaki 2.çizgi belirgin çıkar diye düşünüyorum..kan testi tabiki garanti ama nasıl istiyorsan öyle yap..
eğer bu bebek senin kaderinde varsaa seninleyse 1-2 gün sana çok şey kaybettirir sıkıntı,stres,gerginlik boşu boşuna yaşamış olursun..ama öğrensen mutlu olsan,sevincini yaşasan,tedbirlerini alsan iyi olmaz mı?
haa Allah korusun eğer yoksada boş yere beklenti içine girmemiş olursun belirsizlikle yaşamak çok zor.. dualarım seninle canım benimm
tamam şimdi giderken gebelikl testi alacaammm evde htta onlıneken yapcam sonucu solıcem hemen sızeeeeeee
sağlık ocağı,hastaneler her yerde yaptırabilirsinRabbim yüzünü güldürsünn inşallaaah
tamam şimdi giderken gebelikl testi alacaammm evde htta onlıneken yapcam sonucu solıcem hemen sızeeeeeee
yok canım o zaman eşim gece cıydı annemde evde tek kalma dedı bırakmadı eve gelemdım ondan tahlıl ıcınn de erken dedıler tabı onlar pek anlamıyor bu tedavılerden neyse sızın sozununuzu dınleyıp alcam bırazdan ama akşama doğru gelırım bıraz uzak yere gıdecem sadece gıdış 45 dk ona gore burda olun biklerim sizleri çok seviyorum iyiki varsınızgeçen günde anneme diyerek gittin 1 gün gelmedinherkez seni sordu bende senin için erken girdim sürekli girdim baktım..misafirim vardı yine girdim baktım ama yazmadın bebeğimm..bi daha kandırma bizi
dua üstüne dua ediyorumm Rabbim meleğini sana bağışlasın..yüzün gülsün inşallaahhh...eğer ki bebiş varsaa yarın hemen doktoraa tedbirlerini alıyosun..folik asit çok önemli bebeğin sağlığı için ve tutunması için progestan yazdır işi garantiye alalım.. tedbiri alalım taktir Allahın..korkma sonuç ne olursa olsun sende belirsizlikten kurtull
eltim ilk hamile kaldığında yaptırmamıştı test ve düşük yapmıştı o zaman öğrendii.Allah korusun tedbirimizi alalımm
yok canım o zaman eşim gece cıydı annemde evde tek kalma dedı bırakmadı eve gelemdım ondan tahlıl ıcınn de erken dedıler tabı onlar pek anlamıyor bu tedavılerden neyse sızın sozununuzu dınleyıp alcam bırazdan ama akşama doğru gelırım bıraz uzak yere gıdecem sadece gıdış 45 dk ona gore burda olun biklerim sizleri çok seviyorum iyiki varsınız:81::81::81:
hadı bagalım kızlar hesaplamama gore bugun 14 gun:S
neyin 14.günü cnm adetin kaç güne bi geliyo kaçında gelmesi lazımdı geciktimi
cnaım sızde br hesaplayın 12 sınde adetımın beşini gunuydu 19 unda klonen bıttı 3 gun sonra dr gıttım ığneyıde ogun vuruldum olmuş mudur aklım durdu
cnaım sızde br hesaplayın 12 sınde adetımın beşini gunuydu 19 unda klonen bıttı 3 gun sonra dr gıttım ığneyıde ogun vuruldum olmuş mudur aklım durdu
sordum laboranta tuvalette vericekmiş örneği höng dedim yahu dedim dışarda yapsakta getirsek olmaz mı dediki 5-10 dk ya getirirseniz olur dedi neyse du bakalım bulacaz bi yolunuMecburi birsey o yuzden fazla kafaya takmaya gerek yok, hem biz kontrol ettiriyoruz kendimizi her ay bi kezde onlar yapsin katlansinlar..
Kadin olmak cok zor onlarin yapacagi 5-10 dk lik birsey
hadı bagalım kızlar hesaplamama gore bugun 14 gun:S
evet benden haberler var
devlete gittim bu arada
alttan ultrasonla baktı küçük küçük kistler dizilmişler yumurtalığın etrafında
pco görüntüsü oluyormuş bu sanırım
kan verdim
prolaktinim 34.85.
FSH 9.37
diğerleri normal.
prolaktin için dahileyeye gidebilirsin dedi.muhtemelen emar istenir benden.
FSH denen hormonum da o minik kistleri oluşturuyormuş ben de.6-7 lerde olması daha iyiymiş.
yumurtayı büyütüp adetle dışarı atıyormuş.yumurta büyümeyince bir daha bir daha yumurtaları büyütmeye çalışınca bu sefer her yer onlardan oluyormuş
hormon hapı vermedi bebek istediğim için.birkaç ay dene dedi olmazsa fakülteye git dedi.aşılama vs için.
ne önerirsiniz kızlar şimdi bana? siz bişiler söyleyin benim de aklımda 1 iki şey var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?