Bir Gün Bende Anne Olacagim (INSALLAH) Diyenler Buyrun...

doğru soyluyorsun yarın yaptırırım o zaman bılmıyorum ya da eczaneden mı alsam hangısı kesın sonuc verıyor *??????

tatlım o gün 14.gündü çatlamadan sonraa... al eczaneden illaki 2.çizgi belirgin çıkar diye düşünüyorum..kan testi tabiki garanti ama nasıl istiyorsan öyle yap..
eğer bu bebek senin kaderinde varsaa seninleyse 1-2 gün sana çok şey kaybettirir sıkıntı,stres,gerginlik boşu boşuna yaşamış olursun..ama öğrensen mutlu olsan,sevincini yaşasan,tedbirlerini alsan iyi olmaz mı?
haa Allah korusun eğer yoksada boş yere beklenti içine girmemiş olursun belirsizlikle yaşamak çok zor.. dualarım seninle canım benimm

tamam şimdi giderken gebelikl testi alacaammm evde htta onlıneken yapcam sonucu solıcem hemen sızeeeeeee

tamam şimdi giderken gebelikl testi alacaammm evde htta onlıneken yapcam sonucu solıcem hemen sızeeeeeee

geçen günde anneme diyerek gittin 1 gün gelmedin herkez seni sordu bende senin için erken girdim sürekli girdim baktım..misafirim vardı yine girdim baktım ama yazmadın bebeğimm..bi daha kandırma bizi

dua üstüne dua ediyorumm Rabbim meleğini sana bağışlasın..yüzün gülsün inşallaahhh... eğer ki bebiş varsaa yarın hemen doktoraa tedbirlerini alıyosun..folik asit çok önemli bebeğin sağlığı için ve tutunması için progestan yazdır işi garantiye alalım.. tedbiri alalım taktir Allahın..korkma sonuç ne olursa olsun sende belirsizlikten kurtull

eltim ilk hamile kaldığında yaptırmamıştı test ve düşük yapmıştı o zaman öğrendii.Allah korusun tedbirimizi alalımm

yok canım o zaman eşim gece cıydı annemde evde tek kalma dedı bırakmadı eve gelemdım ondan tahlıl ıcınn de erken dedıler tabı onlar pek anlamıyor bu tedavılerden neyse sızın sozununuzu dınleyıp alcam bırazdan ama akşama doğru gelırım bıraz uzak yere gıdecem sadece gıdış 45 dk ona gore burda olun biklerim sizleri çok seviyorum iyiki varsınız :81::81::81:

hımm iyi bakalımmm..heyecanla bekliyoruzz..haksızmıyım bu belirsizlik insanı daha fazla yormuyor mu? ben ikilemde kalmaktan nefret ederim.. var yada yok zamanı geldiyse imkanı varsa öğrenirim...umutlanıp negatifi gördüğümde oldu ama belirsizlikten iyidir..sabaha kadar yatakta acaba hamilemiyim değilmiyim diye sağa sola dönmekten uykularının kaçmasından iyidir..stresten iyidir...

eğer bebiş varsaa ilk sen öğren ve eşinle annene süpriz yap ben eşime idrar testini uzattım bu ne dedi eline aldı..idrar testi yaptım dedim..nee bu sidikklimi ddedi ve testi bana attı hamileyim manyak dedim..o hala bu sidikli şeyi niye ortalarda gezdiriyon niye elime veriyon diyoo bende hergün gebelik testi yapıp hergün yanına koyuyodum..çok gülüyoduk çok eğleniyoduk

aybizim yavrum hiç sormuyon doktor ne dedi diyee benim 2 yumurta sayısı artmış 4 yumoş var büyümeye çalışan ufaklarda var 13-14mm olmuş perşembe gidicem cuma çatlatıcaz ne kadar çok yumoş o kadar şansımız artar dedi doktorum..gonal-f vurunuyorum halaa

neyin 14.günü cnm adetin kaç güne bi geliyo kaçında gelmesi lazımdı geciktimi

canım çatlama iğnesi vurunmuştu ve ilişki olmuştuu onun 14.günü
14 gün sonra hastalanması gerekiyor yaa arkadaşım hastalanmadı ondan ısrar ediyoruz..

cnaım sızde br hesaplayın 12 sınde adetımın beşini gunuydu 19 unda klonen bıttı 3 gun sonra dr gıttım ığneyıde ogun vuruldum olmuş mudur aklım durdu

cnaım sızde br hesaplayın 12 sınde adetımın beşini gunuydu 19 unda klonen bıttı 3 gun sonra dr gıttım ığneyıde ogun vuruldum olmuş mudur aklım durdu

canım 19 klomen bitti
3 gün sonrası ayın 22'si oluyor
hadi 23 ilişki oldu diyelim o günü hiç saymayalım
bugün tam 16 gün olmuş oluyor okeyy istersen takvime bak tatlımm

cnm kaç günde bir adet oluyon normalde onu bana söle bende geçen ay klomen ve çatlatma iğnesi vuruldum 29.gün adet geldi yani iğneyi vurulduktan sonra 17. gün çok üzüldüm iğneden sonra adete kadar günler geçmek bilmedi iğneden sonrada kontrole gittim mi yumurlama olmus mu diye baktılar mı

evet benden haberler var

devlete gittim bu arada
alttan ultrasonla baktı küçük küçük kistler dizilmişler yumurtalığın etrafında
pco görüntüsü oluyormuş bu sanırım

kan verdim
prolaktinim 34.85.
FSH 9.37
diğerleri normal.
prolaktin için dahileyeye gidebilirsin dedi.muhtemelen emar istenir benden.
FSH denen hormonum da o minik kistleri oluşturuyormuş ben de.6-7 lerde olması daha iyiymiş.
yumurtayı büyütüp adetle dışarı atıyormuş.yumurta büyümeyince bir daha bir daha yumurtaları büyütmeye çalışınca bu sefer her yer onlardan oluyormuş

hormon hapı vermedi bebek istediğim için.birkaç ay dene dedi olmazsa fakülteye git dedi.aşılama vs için.

ne önerirsiniz kızlar şimdi bana? siz bişiler söyleyin benim de aklımda 1 iki şey var

Mecburi birsey o yuzden fazla kafaya takmaya gerek yok, hem biz kontrol ettiriyoruz kendimizi her ay bi kezde onlar yapsin katlansinlar..
Kadin olmak cok zor onlarin yapacagi 5-10 dk lik birsey
sordum laboranta tuvalette vericekmiş örneği höng dedim yahu dedim dışarda yapsakta getirsek olmaz mı dediki 5-10 dk ya getirirseniz olur dedi neyse du bakalım bulacaz bi yolunu

aybizim sen salı günü doktora gittin canım salı günüayın 24 üydü çatlatma ignesi vurulduğun gün bi gün sonra çatlamıştır muhtemelen yanı yarın 14.gün oluyo canım sen benimle aynısın benim batım da yarın benim yumurtamda çarşamba çatladı

canım pko denen şey büyümemiş folikül şeklinde yumurta demek..adetle her ay atılıyor..her ay yeniden o küçük foliküller gelişiyor.bu durum bendede böyleydi..klomen gonal-f vb. yumurta geliştirici iğne ilaçla hepsinin gelişme ihtimali var..her yer ondan oluyo demesinden kastı odur emin ol..
mesela bak bu ay bende 4 tane gelişti ve hala gelişmeye çalışanlar var.. bi yerde avantaj normal bi insanda 1-2 yumoş varken bizde bol oluyor tedaviyle hamiş kalma ihtimalimiz artıyor,çoğul gebelik riskide çok ileri safhada... Rabbim dert içinde mucizelerde veriyor.. pkoya hiç takılmaa tedavisi olan en basit infertilite çeşiti en kötüsü hiç yumurtanın olmayışıdır...

prolaktinin çok yüksek değil ki canım benim hamile kaldığım ay 45 lerdeydi.. hayıtla düzen altına sokabilirsin dostinex çok kuvvetli bi ilaç ve sürekli bi tedavi yöntemi değil sonra hemen yeniden yükseliyor..ilaç ilaç nereye kadar... eğer prolaktinin 100 ve üzeri olsa dicem git ama bence doktorun gereksiz yere sana panik yaptırmışş..tabiki gidip görünmende fayda var.. eşinin sperm kalitesi iyiyse klomen+çatlama iğnesiyle dene br kaç ay..direk aşılamaya sevkediyolar..gerçekten tuhaf bu doktorlar hiç uğraşmak istemiyolar sanırım

sen ne düşünüyorsun bakalım??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…