Bir Gün Bende Anne Olacagim (INSALLAH) Diyenler Buyrun...

kesin pco var demedi bana,adını koymadı
neyse varsa da elimizden geleni yapıcaz
daha önce özeline çıktığım doktor da prolaktinin 30-35 ise bence yüksek değil demişti
aklımda hayıt otunu kullanmak var True
bir de özel hastaneye mi gitsem
yoksa bir ay kendim deneyeyim ateş ölçeyim veya ovulasyon testi alayım yine olmazsa öyle mi özele çıksam

canım fsh-lh kaç çıktı? buna göre pko var mı anlaşılır
ultrasonda kar gibi bi görüntü oluyor küçük küçük yumurtalar bunu sen bile farkedebilirsin? pkonunda evreleri var ileri derece değildir seninki önemsememiştir. pko dememiştir sana
resim eklemeyi bilmiyorum pko görüntüsü ve normal over görüntüsünü nette de bakabilirsin..
bencede yüksek değil emarlık bişey yok Allah korusun çok yüksek rakamlı olanlar var..prolaktin gögüsle oynanınca sıkı sütyen giyince bile yükselen bi hormon 35-40 sınır kabul ediliyo...
hayıtla hem yumurtalarını,hormon dengesizliğini düzene sokarsın hemde prolaktinini

canım imkanın varsa bi doktora daha muayene ol..bakalım ne diyecek önemli olan pko mu değil mi? yumurtlaman oluyor mu? eğer yumurtluyosan evde testlerle deneyebilirsin

canım FSH 9.37 LH de 28.43 lh için yorum yapmadı.
tamam bakıcam canım netten resimlere :)

yumurta takibi yapabilir misiniz dedim geçiştirdi beni,sanırım özel hastaneye çıksam daha iyi olacak.nasıl olsa tahlilim var onu gösteririm.

kızlar bana bugün doktor dediki hormonlar öyle bişeymişki hemen altüst olabiliyomuş benim normal çıktı dedim değerlerim biliyorum ama dedi sıkıntı stres mahvediyor dedi bugün normal olan değerlerin yarın bi bakarsın değişir dedi bi de ben bugün niye doktora gittim hala onu da bilmiyorum spor olsun diye Allahım ya kadın sanmışki ben yumoş takibine devam edicem yok dedim be yaaa benim yumoşlarım normal ben hissediyorum zaten dedim ovü testide aldım dedim puhahahaha sonracıma kadında tmm sen bu ay onunla dene dedi zaten yumurtladığını biliyosun dedi oyyyy oyyyyyyyy ama eşin mutlaka test yapsın dedi tmm dedim bende çıktım

fsh birazz yüksek canım lh nin fsh den daha düşük olması gerektiğini biliyorum sadece hormonlarını düzenlemek için bence aktara git sor ne iyi diye hayıt otu iyiyse onu kullan doktor ilaç falan vermedi mi yahu

true blood yarın senin günün canım Allahım sana ve isteyenlere bende dahil hayırlı sağlıklı eli ayağı düzgün saygılı ahlaklı evlatlar nasip etsinnn Allahım her kimin kendisi için hayırlı ne muradı varsa da versin inşallah bizlere de inşallah fazla aratmadan evlat sahibi olmayı nasip etsin.Olmayanlara da sabır versin.Amin.

fsh birazz yüksek canım lh nin fsh den daha düşük olması gerektiğini biliyorum sadece hormonlarını düzenlemek için bence aktara git sor ne iyi diye hayıt otu iyiyse onu kullan doktor ilaç falan vermedi mi yahu

bebek istediğim için vermedi
çok yüksek değerler olsaydı muhtemelen vericekti
ben de hayıt otunu kullanıcam canım

kusura bakma canım benım valla hiç akıl edemedım benımkı yok ama ınsallah sende olur canım dualarım senınle

görmemişimdir cnım özür dilerim bende pko ve yumurta tembellığı olduğu için adetlrım düzensiz ben bunu dr uma soledım ama olmazsan bılkı hamılesın dedı

bende 2 3 öncesine kadar adetlerim düzenli zannediodum ama değilmiş doktorun dediğine göre 2 aydır yumurta takibi yapılıo klomen kullandım bu ayda dün gittik 17 mm dedi perşembe gitcez yine çagırdı iğne vurucak belki bende sen gibi adetimi bekleyemedim 27. gün evde test yaptım negatif belki geç döllenmedir idrarda cıkmamıstır diye 28 gün kan testi yaptırdım saglık ocagında 29.gün hastaneye gititk ordada yine kan aldılar kollarım mosmor oldu hastaneye gittik kan verdik tahlilleri beklerken adetim gelmeye başladı cok üzüldü eşimde yinemi olmadı diye bakalım hayırlısı nasip ne zmn sa o zmn olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…