Bir Gün Bende Anne Olacagim (INSALLAH) Diyenler Buyrun...

Polikistik Over Tans Nasl Konulur? Hamilelik Belirtileri

tatlım o doktora takılma özele git her doktor görevini hakkıyla yapmıyo lh çok yüksek çıkmış gözü körmü yahuu? prolaktin için doktora sevkediyo ama lh almış başını gidiyor..bu sayfayı incele canım lh fsh'tan büyükse hormonlara bakıp pko tanısı koyuluyor..ultrason resimleride var bu sayfada kendi tanını kendin koy gerçekten sinir oldum doktorunaa nasıl yorum yapmaz yahuu

fsh birazz yüksek canım lh nin fsh den daha düşük olması gerektiğini biliyorum sadece hormonlarını düzenlemek için bence aktara git sor ne iyi diye hayıt otu iyiyse onu kullan doktor ilaç falan vermedi mi yahu
doğru biliyosun canım yüksek olması pkodan dolayı..herşeyde bi hayır var bittercimde sorununu erkenden farketmiş oldu
canım yazdım gözünden kaçtı demekki benim perşembe gününe kadar yumoşlarım büyütülecek iğneyle cuma çatlama iğnesi vuruncam cumartesi ilişki 2 yumoştu yaa yanındakilerde gelişmiş 4 tane olmuşlar hatta sayısı 5-6 bulabilir dedi..şans yükselsin dedi.13-14 mm perşembe anca olgunlaşırlar dedi..perşembeyi bekliyom ama içim burkuldu resmen bugün tüm umudumu yitirdimm herkez negatif görüyor hele aybizime çoook üzüldümm
ben geldimm kızlar tesyti yaptım evde sonuç negatıf tertemiz çıktı yıne tam tahmın ettıgım gibi
gerçekten gözlerim dolu dolu oldu...ne diyeceğimi bilemiyorumm..çook ama ççook üzüldümm keşkee şaka yaptım desenn kan testimi yaptırdın yoksa idrar testimi canım

idrar testi yaptım canım az once bekledım de malesef negatıf ama bekle dıyolarda tutmadıgını hissediyorum yanı artık vzgecsem ıyı olur

hosgeldin bittercim bence bir özel doktora git burada hosgeldin

hosgeldin canım merak ettim seni nasılsın idrar testi yaptım 20 dk gecti baktım çizgi belirmiş ama cok silik anlatamam cok hemde

cnm gebelık cok yenıı ldugunda sılık cıkar kan tahlılı yaptır bece bırde uzerınde yazar belırlı dkdan sonra gecersız dıye bnmkını on dk bekledım tertemız tek ı cızgı hıçbişi yokkk inşallah sen gülersin cnmm aramızdannnnnnn inişallah halay çekeriz

maşallah 4 yumoş varrrr

hosgeldin canım merak ettim seni nasılsın idrar testi yaptım 20 dk gecti baktım çizgi belirmiş ama cok silik anlatamam cok hemde

ayyy cnm bnm inş hamılesndr yaaaaaa dualarım sennle heycnlandm

bebegm blmyorum kı adet olcm zmn belım falan hc agrımaz

hamılelıgın ılk gunlerınden bslarmıs bel agrısı bel agrısı bende de varda ben adet olcam heralde dedım daha oncelerıde agrıdıgı ıcın senın onceden agrımıyorsa hamılelıkte olabılır yarın kan testı yaptrrr

Bende adet olurken belim agrır canım korkuyom kan tahlili yapmaya silik çizgi ckmassa umutlanmam kimyasal gebelik ten korkuyorummm

yok bebegm bn degılım esmrsrınenn belı agrıyoda

ama ben demiştim esoşşş bu ay sen günleri karıştırdın ya hep fazlada üstüne düşmedin kesin hamilesindir

Bacilarim.. hepinizin hakkinda hayirlisi olsun INSALLAH bugunlerde doktora giden gidene umarim emeklerinizin sonucunu alirsiniz...
truecim sen bu topikten gitme bi yere senin bilgilerin lazim bize seni topigin doktoru ilan ediyorum
Ve kizlar benim esimde spermiogram testi yapti yani 3 kere gitmesi gerekiodu ama bizim uyuz 1 kere gitti gitmedi bida,
bizim testi odada filan yapmadik evde yapti goturduk ama oyle 5 10 dkda gittigimizi sanmiyorum doktor sicak tutup getirin filan demisti,
zaten goturduk pek ic acici degildi sonuc acaba bu yolla alakasi olabilirmi gec goturmusuzdur filan,bi rapor bile vermedi ya kendi kafasindan tup bebek oneriyor of off adam akilli bi doktor bulmam lazim ya ilk doktorum iyiydi sanki Benim prolatinim 60 lardaydi simdi ne alemde bilmiyorum,tüylenmede var bende ya acaba pco mu var bendede ama her ay adet oluyorum bazen nadir gecikir 5 10 gun bi gideydim doktora

kib,Suff ,solmayan Bu arkadaslarin bat tarihi bugunmus,
kibariye ne zamandir gelmiyor sanki nerde bakiyim o adet oldumu acaba,
diger arkadaslarda hic ugramiyor sanki :26:
tweety yarın benim batım canım ama bugünü bilmiyom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…