- 18 Temmuz 2013
- 1.556
- 52
- 113
Polikistik Over Tans Nasl Konulur? Hamilelik Belirtilericanım FSH 9.37 LH de 28.43 lh için yorum yapmadı.
tamam bakıcam canım netten resimlere :)
yumurta takibi yapabilir misiniz dedim geçiştirdi beni,sanırım özel hastaneye çıksam daha iyi olacak.nasıl olsa tahlilim var onu gösteririm.
doğru biliyosun canım yüksek olması pkodan dolayı..herşeyde bi hayır var bittercimde sorununu erkenden farketmiş oldufsh birazz yüksek canım lh nin fsh den daha düşük olması gerektiğini biliyorum sadece hormonlarını düzenlemek için bence aktara git sor ne iyi diye hayıt otu iyiyse onu kullan doktor ilaç falan vermedi mi yahu
canım yazdım gözünden kaçtı demekki benim perşembe gününe kadar yumoşlarım büyütülecek iğneyle cuma çatlama iğnesi vuruncam cumartesi ilişki 2 yumoştu yaa yanındakilerde gelişmiş 4 tane olmuşlar hatta sayısı 5-6 bulabilir dedi..şans yükselsin dedi.13-14 mm perşembe anca olgunlaşırlar dedi..perşembeyi bekliyom ama içim burkuldu resmen bugün tüm umudumu yitirdimm herkez negatif görüyor hele aybizime çoook üzüldümmtrue blood yarın senin günün canım Allahım sana ve isteyenlere bende dahilhayırlı sağlıklı eli ayağı düzgün saygılı ahlaklı evlatlar nasip etsinnn Allahım her kimin kendisi için hayırlı ne muradı varsa da versin inşallah bizlere de inşallah fazla aratmadan evlat sahibi olmayı nasip etsin.Olmayanlara da sabır versin.Amin.
gerçekten gözlerim dolu dolu oldu...ne diyeceğimi bilemiyorumm..çook ama ççook üzüldümm keşkee şaka yaptım desennben geldimm kızlar tesyti yaptım evde sonuç negatıf tertemiz çıktı yıne tam tahmın ettıgım gibi
canım bnm annem hamılelıkte bel agrsı yapar dedı sen hcg ı yaptın ?
idrar testi yaptım canım az once bekledım de malesef negatıf ama bekle dıyolarda tutmadıgını hissediyorum yanı artık vzgecsem ıyı olurPolikistik Over Tans Nasl Konulur? Hamilelik Belirtileri
tatlım o doktora takılma özele git her doktor görevini hakkıyla yapmıyo lh çok yüksek çıkmış gözü körmü yahuu? prolaktin için doktora sevkediyo ama lh almış başını gidiyor..bu sayfayı incele canım lh fsh'tan büyükse hormonlara bakıp pko tanısı koyuluyor..ultrason resimleride var bu sayfada kendi tanını kendin koygerçekten sinir oldum doktorunaa nasıl yorum yapmaz yahuu
doğru biliyosun canım yüksek olması pkodan dolayı..herşeyde bi hayır var bittercimde sorununu erkenden farketmiş oldu
canım yazdım gözünden kaçtı demekki benim perşembe gününe kadar yumoşlarım büyütülecek iğneyle cuma çatlama iğnesi vuruncam cumartesi ilişki 2 yumoştu yaa yanındakilerde gelişmiş 4 tane olmuşlar hatta sayısı 5-6 bulabilir dedi..şans yükselsin dedi.13-14 mm perşembe anca olgunlaşırlar dedi..perşembeyi bekliyom ama içim burkuldu resmen bugün tüm umudumu yitirdimm herkez negatif görüyor hele aybizime çoook üzüldümm
gerçekten gözlerim dolu dolu oldu...ne diyeceğimi bilemiyorumm..çook ama ççook üzüldümm keşkee şaka yaptım desennkan testimi yaptırdın yoksa idrar testimi canım
kesin pco var demedi bana,adını koymadı
neyse varsa da elimizden geleni yapıcaz
daha önce özeline çıktığım doktor da prolaktinin 30-35 ise bence yüksek değil demişti
aklımda hayıt otunu kullanmak var True
bir de özel hastaneye mi gitsem
yoksa bir ay kendim deneyeyim ateş ölçeyim veya ovulasyon testi alayım yine olmazsa öyle mi özele çıksam
hosgeldin canım merak ettim seni nasılsın idrar testi yaptım 20 dk gecti baktım çizgi belirmiş ama cok silik anlatamam cok hemde
aybizim yavrum hiç sormuyon doktor ne dedi diyee benim 2 yumurta sayısı artmış 4 yumoş var büyümeye çalışan ufaklarda var 13-14mm olmuş perşembe gidicem cuma çatlatıcaz ne kadar çok yumoş o kadar şansımız artar dedi doktorum..gonal-f vurunuyorum halaa
vala elacım ne yapacagıgımı sasırdım afalladım bel agrısı addet belrtisii dimi
hosgeldin canım merak ettim seni nasılsın idrar testi yaptım 20 dk gecti baktım çizgi belirmiş ama cok silik anlatamam cok hemde
bebegm blmyorum kı adet olcm zmn belım falan hc agrımaz
ayyy cnm bnm inş hamılesndr yaaaaaa dualarım sennle heycnlandm
hamılelıgın ılk gunlerınden bslarmıs bel agrısı bel agrısı bende de varda ben adet olcam heralde dedım daha oncelerıde agrıdıgı ıcın senın onceden agrımıyorsa hamılelıkte olabılır yarın kan testı yaptrrr
hamılelıgın ılk gunlerınden bslarmıs bel agrısı bel agrısı bende de varda ben adet olcam heralde dedım daha oncelerıde agrıdıgı ıcın senın onceden agrımıyorsa hamılelıkte olabılır yarın kan testı yaptrrr
Bugun kimlerin bati bakalim
cnm gebelık cok yenıı ldugunda sılık cıkar kan tahlılı yaptır bece bırde uzerınde yazar belırlı dkdan sonra gecersız dıye bnmkını on dk bekledım tertemız tek ı cızgı hıçbişi yokkk inşallah sen gülersin cnmm aramızdannnnnnn inişallah halay çekeriz
Bugun kimlerin bati bakalim
tweety yarın benim batım canım ama bugünü bilmiyom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?