Bir Gün Bende Anne Olacagim (INSALLAH) Diyenler Buyrun...

kib,Suff ,solmayan Bu arkadaslarin bat tarihi bugunmus,
kibariye ne zamandir gelmiyor sanki nerde bakiyim o adet oldumu acaba,
diger arkadaslarda hic ugramiyor sanki :26:

kibariye güzeldi cidden kızlar ya kib ne yaptı dün onun batıydı aaaaa reglisi gelen gidiyo ugramıyo bikaç gün

görmemişimdir cnım özür dilerim bende pko ve yumurta tembellığı olduğu için adetlrım düzensiz ben bunu dr uma soledım ama olmazsan bılkı hamılesın dedı

senin bu ay ilk ilaçlı tedavin miydi geçen ay ilk tedavimde bende öle oldum iğneden adete kadarki dönemde kasıklarımda ağrı belimde ağrı kasıklarıma batar giriyordu yumurtlama oldu aama işte döllenme yok çok fazla akıntım oldu son günlerde hele çamasırım sapsarı oldu arkadasımda 6 haftalık hamile oda adete yakın sapsarı akıntım oldu demişti bende ümitlendim ama boş cıktı

Canim uzme kendini ALLAH buyuk vardir elbet zamani.. doktorada gidip geliyorsun INSALLAH alirsiniz sonuc

adetmi oldu o ? Bat bugun yazmisiz ama :26::26:

bilmiom canım ya bugünde olabilir bat ı ama o niye yok ki :26: tweety bence gelmeyenleri sil canım mesela kelam hamile ama bu topiğe hiçbişe yazmadı boşver bizbize yeteriz solmayan kim mesela ben hiç onu görmedim burada gelirse tekrar eklersin ben böyle düşünüyorum

eşinde sıkıntı yok dimi tahlil yaptırdımı bende de yumoş var ama döllenmiyo nedense ümit dünyasın üzülme her ay ümitleniyoruz ve foş çıkıyo hayırlısı canım Allah vermedikten sonra biz ne yapabiliriz ki

Gecen sileyim dedim ayip olur dediler ama bende sileyim diyorum ugramayanlari.. evet sileyim aktif olanlari eklerim..

bu devremin yazısı görmediniz sanırım özledik yaaa

Tüh.. Eminmisin hayirlisi olsun..
Senin 2. tesstemi silik cikti ?

invoice bacim sen listede niye yoksun

evet canım ama cok silik aynı siliklikte yarın kan tahlili verecem cok korkuyom ya cizgi cıkmasa umutlanmazdımmkimyasal gebelikten korkuyorum

aynen canım bırde bende aşırı iştahlanma kasıklarımda ve rahım ustunde batma oluyor cnmmm

ama ben demiştim esoşşş bu ay sen günleri karıştırdın ya hep fazlada üstüne düşmedin kesin hamilesindir

evet canım stres yapmadım cizgiyi görünceye kadar testide kardeşimle konusuyoduk benm canm sıkkındı o da dediki üzülme hamilesindir belki düşer bebek dedi o anda test yaptım baktım negatif posete koydum sonra biraz zaman gecti baktı cizgi var ama anlatamamv

evet ıkıncı testıde sılık cıktı bende yaptım az once tekrar baktım hafıf bır pembelık var ama cızgı seklınde mı degıl mı anlayamadım sımdılık benımkı negatıfff

pembelik varmı benimde ondandır canımmcok silik felaket silik ölemii ben hayalimi görüyom acaba

pembelik varmı benimde ondandır canımmcok silik felaket silik ölemii ben hayalimi görüyom acaba

be sılık olup olmadıgını bıle anlayamadım acaba goz yanılsamasımı dedım bır an anlayamadım bıraz daha bekleyelımm bakalım ama sen beklme gıt kana baktır bence hamılesındır ıcımden ole gecıyo

bu devremin yazısı görmediniz sanırım özledik yaaa
okudummu bilmiyorum okumadim sanirim sagol demek adet olmus bidahaki aya INSALLAH hayirlisi olsun
evet canım ama cok silik aynı siliklikte yarın kan tahlili verecem cok korkuyom ya cizgi cıkmasa umutlanmazdımmkimyasal gebelikten korkuyorum
ay canim INSALLAH vardir ya madem 2.teste silik bi umut var demektir ama ilk cikan sonradan ciktiysa cizgi itibar etme ona keske resim cekseydin bea bakardik bizde:26:
evet ıkıncı testıde sılık cıktı bende yaptım az once tekrar baktım hafıf bır pembelık var ama cızgı seklınde mı degıl mı anlayamadım sımdılık benımkı negatıfff

Kiz senin 14 gun yarinmis dedi ya invoice belki ondan cikmamistir :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…