- 14 Mayıs 2013
- 1.489
- 2.117
- 103
kib,Suff ,solmayan Bu arkadaslarin bat tarihi bugunmus,
kibariye ne zamandir gelmiyor sanki nerde bakiyim o adet oldumu acaba,
diger arkadaslarda hic ugramiyor sanki :26:
görmemişimdir cnım özür dilerim bende pko ve yumurta tembellığı olduğu için adetlrım düzensiz ben bunu dr uma soledım ama olmazsan bılkı hamılesın dedı
kibariye güzeldicidden kızlar ya kib ne yaptı dün onun batıydı aaaaa reglisi gelen gidiyo ugramıyo bikaç gün
senin bu ay ilk ilaçlı tedavin miydi geçen ay ilk tedavimde bende öle oldum iğneden adete kadarki dönemde kasıklarımda ağrı belimde ağrı kasıklarıma batar giriyordu yumurtlama oldu aama işte döllenme yok çok fazla akıntım oldu son günlerde hele çamasırım sapsarı oldu arkadasımda 6 haftalık hamile oda adete yakın sapsarı akıntım oldu demişti bende ümitlendim ama boş cıktı
adetmi oldu o ? Bat bugun yazmisiz ama :26::26:
senin bu ay ilk ilaçlı tedavin miydi geçen ay ilk tedavimde bende öle oldum iğneden adete kadarki dönemde kasıklarımda ağrı belimde ağrı kasıklarıma batar giriyordu yumurtlama oldu aama işte döllenme yok çok fazla akıntım oldu son günlerde hele çamasırım sapsarı oldu arkadasımda 6 haftalık hamile oda adete yakın sapsarı akıntım oldu demişti bende ümitlendim ama boş cıktı
bilmiom canım ya bugünde olabilir bat ı ama o niye yok ki :26: tweety bence gelmeyenleri sil canım mesela kelam hamile ama bu topiğe hiçbişe yazmadı boşver bizbize yeteriz solmayan kim mesela ben hiç onu görmedim burada gelirse tekrar eklersin ben böyle düşünüyorum
kib misafirleri var yatılı demiştiadet oldu sanırım
kızlaar selam, benim misafirlerim var yatılı bi hafta kadar bizdeler, o yüzden kk ya giremiyorum, ben bugün kırmızıları gördüm çok üzgünüm, çççoook çoook moralim bozuldu yine yeni baştan, Artık bebişli annelere imrenmekten yoruldum, hayırlısı diyorum başka elden bişe gelmiyor çünkü, sizleri çok özledimm, iyi bakın kendinize....
devreem, benden bu ay hayr yok inşallah sen hamişsindir,
tweti, sumeyyab,bitterim, invom, tru-blood, isyaaan, devrem şirinem beniii sakın unutmayın, unuttuklarım yoktur umarım,
inşallah hepiniz bu ay hamiş kalırsınız, sizi seviyorummm
Tüh.. Eminmisin hayirlisi olsun..
Senin 2. tesstemi silik cikti ?
invoice bacim sen listede niye yoksun
ama ben demiştim esoşşş bu ay sen günleri karıştırdın ya hep fazlada üstüne düşmedin kesin hamilesindir
esmerin 2. testemi silik cikmis :26:
evet ıkıncı testıde sılık cıktı bende yaptım az once tekrar baktım hafıf bır pembelık var ama cızgı seklınde mı degıl mı anlayamadım sımdılık benımkı negatıfff
pembelik varmı benimde ondandır canımmcok silik felaket silik ölemii ben hayalimi görüyom acaba
bu devremin yazısı görmediniz sanırım özledik yaaa
nasıl yani kızevet ıkıncı testıde sılık cıktı bende yaptım az once tekrar baktım hafıf bır pembelık var ama cızgı seklınde mı degıl mı anlayamadım sımdılık benımkı negatıfff
okudummu bilmiyorum okumadim sanirim sagol demek adet olmus bidahaki aya INSALLAH hayirlisi olsunbu devremin yazısı görmediniz sanırım özledik yaaa
ay canim INSALLAH vardir ya madem 2.teste silik bi umut var demektir ama ilk cikan sonradan ciktiysa cizgi itibar etme ona keske resim cekseydin bea bakardik bizde:26:evet canım ama cok silik aynı siliklikte yarın kan tahlili verecemcok korkuyom ya cizgi cıkmasa umutlanmazdımm kimyasal gebelikten korkuyorum
evet ıkıncı testıde sılık cıktı bende yaptım az once tekrar baktım hafıf bır pembelık var ama cızgı seklınde mı degıl mı anlayamadım sımdılık benımkı negatıfff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?