- 14 Mayıs 2013
- 1.489
- 2.117
- 103
pembelik varmı benimde ondandır canımmcok silik felaket silik ölemii ben hayalimi görüyom acaba
kiz invocieeeee aloo liste diom niye girmion listeye
ayy bende bugün kendime ciciler aldım bayram geldi yaçanta ve kazak aldım kendime anneme de bi tane çanta aldım bayram hediyesi kv demede kazak almıştım onu vericem sümeyyab da gelmedi ben birazcık dizi izleyeyim çalıkuşu başladı buralardayım ama
ayy bende bugün kendime ciciler aldım bayram geldi yaçanta ve kazak aldım kendime anneme de bi tane çanta aldım bayram hediyesi kv demede kazak almıştım onu vericem sümeyyab da gelmedi ben birazcık dizi izleyeyim çalıkuşu başladı buralardayım ama
oh oh ne güzel :)
Burada bayram siradan bir gun gibi gectiginden cicilere gerek yok bizde
okudummu bilmiyorum okumadim sanirim sagol demek adet olmus bidahaki aya INSALLAH hayirlisi olsun
ay canim INSALLAH vardir ya madem 2.teste silik bi umut var demektir ama ilk cikan sonradan ciktiysa cizgi itibar etme ona keske resim cekseydin bea bakardik bizde:26:
Kiz senin 14 gun yarinmis dedi ya invoice belki ondan cikmamistir :26:
oh oh ne güzel :)
Burada bayram siradan bir gun gibi gectiginden cicilere gerek yok bizde
Yurt disiniye ki sen nerdesin ??
Facen yok mu ? facede ozelden kendi kendine gonder.. ordan pc ye kaydet sonrada buraya yuklecnım cektim ama telefonu atamıyorum atılmıyo benm tel
Cici de neymisdemi kim gelecekte bayramci gidecegimiz bi evde yok sana mi gelsem ki
Eski bayramlari ozledim
Yurt disi
Facen yok mu ? facede ozelden kendi kendine gonder.. ordan pc ye kaydet sonrada buraya yukle
Gel gel beklerim.. o degilde merve sizin tarafa gelecekti vizeye basvurdular galiba
Bizde gorusmuoz eskisi kadar..He kayinvalidesi burdaydi demi onun
Ondan haber alamiyom nerde gelmiyo mu :26:
Gelsin gelsin gorsun 2 gunde cani SIKILIR
anam neredesin size gelek bu bayram :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?