Bir Gün Bende Anne Olacagim (INSALLAH) Diyenler Buyrun...

Bizde gorusmuoz eskisi kadar..
belki bizim burayada gelecekler gorusecez belki

orda bir koy var uzakta o köy bizim koyumuzdur
simdi burdan yazmiyim canim..

Hafi bakalım :)
Bizde gelek
Mirkelam modundayım gene
Kız 3 asyalı kızın köpeği öldürdüğü videoyu gördün mü
Allah belasını versin onların inşAllah sinirden kafama ağrı girdi

Bizde gelek
Mirkelam modundayım gene

Yoo izlemedim bakayim bi.. ay nasil kiyiyorlar ya bi böcek öldürünce üzülüyor insan

Ay baktim simdi sararak icim bi kötü oldu ya ALLAH belalarini versin.. yalin ayak basmislar kirilsin o bacaklari..
nasil inliyor zavalli ya yavru bide

insan degilki bunlar insan musvetteleri... pislikler..

canım yaaa psikolojim bozuldu yeminlee güzel haber almak istiyorum ne kadar sorunları insanlarmışız yahuu keşke bi kaçımız hamiş kalsaa

katılıyorum bencede sil

Gecen sileyim dedim ayip olur dediler ama bende sileyim diyorum ugramayanlari.. evet sileyim aktif olanlari eklerim..
sil sil ivoo haklı senide şimdi daha iyi anlıyoruz canım arkadaşım ayıp falan olmaz gelmeyenler gelmemekle bize ayıp ediyo asıl

inşallahh siliktir inşallaahh

Eki Görüntüle 826508 Doktor true_blood doktor true_blood ameliyathaneye lütfen...Eki Görüntüle 826505
hahahaha çok güldüm
ama daha ağzımı açmıcam efendi efendi takılcam burada sadece lak lak yapıcam o kadar umut aşılıyorum fos çıkıyo şimdi bende umutsuzluğa düştüm

ayy cok kötü oldum vicdansızlarrrr içim Kötü oldu bide KIYAMAM nasıl bagıryor

aa lütfen.. konus sen bilgilndir bizi doktordan gelince kime danisacaz baska ben bu kadar bilgili degilim,topik senin olsaydi keske el mi degistirsek

Bizde gelek
Mirkelam modundayım gene

şook oldum şimdi izledim içim kıyıldı resmen nasıl vicdansızlık yahuu

aa lütfen.. konus sen bilgilndir bizi doktordan gelince kime danisacaz baska ben bu kadar bilgili degilim,topik senin olsaydi keske el mi degistirsek

sen patronsun ya benide müdür olarak ata topiğe kızlarda kısaca müdür desin bana

dertleşmek insanlara yardımcı olmak beni mutlu ediyor..herkezin bebişi olsun diye kendimi paralıyom resmen..keşke elden daha fazlası gelsee..

dün doktordaydım bekleme salonunda beklerken 40 yaşlarında bi adamla eşi geldi ellerindeki poşette gonal-f vardı..bebekleri hiç olmamışş ayyy nasıl üzüldüm gözlerim doldu sürekli dua ettim onlaraa...eve geldim eşime anlattım ne manyaksın diyo :26:
gonal-f bir kutusu 340 tl çok pahalı bi ilaç ve 1 kutu yetmiyo bilee.. Allah yardımcısı olsun insanların sağlık güvencesi olmayanlar napıyolar acaba?? bende böyle paranoyak bi karıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…