Bizde gorusmuoz eskisi kadar..
belki bizim burayada gelecekler gorusecez belki
orda bir koy var uzakta o köy bizim koyumuzdur
simdi burdan yazmiyim canim..
Hafi bakalım :)
Bizde gelek
Mirkelam modundayım gene
Kız 3 asyalı kızın köpeği öldürdüğü videoyu gördün mü
Allah belasını versin onların inşAllah sinirden kafama ağrı girdi
http://www.kadinlarkulubu.com/hamil...k-cizgilere-artik-inanayim-bilmiyorum-12.html
cogu kişiyi yanıltmıs cizgiler dua edin ama yarın gdidp yaptıracam tahlili
Bizde gelek
Mirkelam modundayım gene
Hadi INSALLAH seni yaniltmasin canim hayirli haberlerle gel
canım yaaa psikolojim bozuldu yeminlee güzel haber almak istiyorum ne kadar sorunları insanlarmışız yahuu keşke bi kaçımız hamiş kalsaaBacilarim.. hepinizin hakkinda hayirlisi olsun INSALLAH bugunlerde doktora giden gidene umarim emeklerinizin sonucunu alirsiniz...
truecim sen bu topikten gitme bi yere senin bilgilerin lazim bize seni topigin doktoru ilan ediyorum
Ve kizlar benim esimde spermiogram testi yapti yani 3 kere gitmesi gerekiodu ama bizim uyuz 1 kere gitti gitmedi bida,
bizim testi odada filan yapmadik evde yapti goturduk ama oyle 5 10 dkda gittigimizi sanmiyorum doktor sicak tutup getirin filan demisti,
zaten goturduk pek ic acici degildi sonuc acaba bu yolla alakasi olabilirmi gec goturmusuzdur filan,bi rapor bile vermedi ya kendi kafasindan tup bebek oneriyor of off adam akilli bi doktor bulmam lazim ya ilk doktorum iyiydi sankiBenim prolatinim 60 lardaydi simdi ne alemde bilmiyorum,tüylenmede var bende ya acaba pco mu var bendede ama her ay adet oluyorum bazen nadir gecikir 5 10 gun bi gideydim doktora
bilmiom canım ya bugünde olabilir bat ı ama o niye yok ki :26: tweety bence gelmeyenleri sil canım mesela kelam hamile ama bu topiğe hiçbişe yazmadı boşver bizbize yeteriz solmayan kim mesela ben hiç onu görmedim burada gelirse tekrar eklersin ben böyle düşünüyorum
Gecen sileyim dedim ayip olur dediler ama bende sileyim diyorum ugramayanlari.. evet sileyim aktif olanlari eklerim..
inşallahh siliktir inşallaahhbe sılık olup olmadıgını bıle anlayamadım acaba goz yanılsamasımı dedım bır an anlayamadım bıraz daha bekleyelımm bakalım ama sen beklme gıt kana baktır bence hamılesındır ıcımden ole gecıyo
Eki Görüntüle 826508 Doktor true_blood doktor true_blood ameliyathaneye lütfen...Eki Görüntüle 826505
Ay baktim simdi sararak icim bi kötü oldu ya ALLAH belalarini versin.. yalin ayak basmislar kirilsin o bacaklari..
nasil inliyor zavalli ya yavru bide
insan degilki bunlar insan musvetteleri... pislikler..
canım yaaa psikolojim bozuldu yeminlee güzel haber almak istiyorum ne kadar sorunları insanlarmışız yahuu keşke bi kaçımız hamiş kalsaa
katılıyorum bencede sil
sil sil ivoo haklı senide şimdi daha iyi anlıyoruz canım arkadaşım ayıp falan olmaz gelmeyenler gelmemekle bize ayıp ediyo asıl
inşallahh siliktir inşallaahh
hahahaha çok güldüm
ama daha ağzımı açmıcam efendi efendi takılcam burada sadece lak lak yapıcam o kadar umut aşılıyorum fos çıkıyo şimdi bende umutsuzluğa düştüm
Bizde gelek
Mirkelam modundayım gene
Bide pis pis dolanmiolarmi etrafinda kiracan o bacaklarini onlarin..
Keşke bi yanmda olsalar
http://www.kadinlarkulubu.com/hamil...k-cizgilere-artik-inanayim-bilmiyorum-12.html
cogu kişiyi yanıltmıs cizgiler dua edin ama yarın gdidp yaptıracam tahlili
şook oldum şimdi izledim içim kıyıldı resmen nasıl vicdansızlık yahuu
aa lütfen.. konus sen bilgilndir bizi doktordan gelince kime danisacaz baska ben bu kadar bilgili degilim,topik senin olsaydi keske el mi degistirsek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?