Bu asyalilarda kopek yiyor mu acaba cinliler gibi ? Ne pis millet..
merhaba baby
tamam müdür...sen patronsun ya benide müdür olarak ata topiğe kızlarda kısaca müdür desin bana
dertleşmek insanlara yardımcı olmak beni mutlu ediyor..herkezin bebişi olsun diye kendimi paralıyom resmen..keşke elden daha fazlası gelsee..
dün doktordaydım bekleme salonunda beklerken 40 yaşlarında bi adamla eşi geldi ellerindeki poşette gonal-f vardı..bebekleri hiç olmamışş ayyy nasıl üzüldüm gözlerim doldu sürekli dua ettim onlaraa...eve geldim eşime anlattım ne manyaksın diyo :26:
gonal-f bir kutusu 340 tl çok pahalı bi ilaç ve 1 kutu yetmiyo bilee.. Allah yardımcısı olsun insanların sağlık güvencesi olmayanlar napıyolar acaba??bende böyle paranoyak bi karıyım
bakmadim o kisima bakim biOnlar çinlidir büyük ihtimal zaten o tarafın hepsi böyle işkence ediyorlar hep zavallılara
Bî De çuvalın içinde kafası dışında kalmış köpeğin acı acı bakıyo ona çok ağladım(
Kuzum benim ya
iyiyim canım anlat bakalım gelişmeleriNasılsın cnmmmm
tamam müdür...
ALLAH kimsenin kucagini bos birakmsin..
iyi niyetli oldugun belli
bahsettigin ilaci doktotmu verio:26:
bakmadim o kisima bakim bi
iyiyim canım anlat bakalım gelişmeleri
amiiinnn inşallaahhh Rabim kimsenin kucağını boş bırakmasın..
evet canım doktor veriyor benimki sadece klomenle büyümüyor mutlaka gonal-f kullanmam gerekiyor...tüp ve aşılama tedavisindede genelde bu ilacı kullanıyolar..yumoşları en iyi bu iğne büyütüyor
Nasılsın cnmmmm
iyiyim canım anlat bakalım gelişmeleri
amiiinnn inşallaahhh Rabim kimsenin kucağını boş bırakmasın..
evet canım doktor veriyor benimki sadece klomenle büyümüyor mutlaka gonal-f kullanmam gerekiyor...tüp ve aşılama tedavisindede genelde bu ilacı kullanıyolar..yumoşları en iyi bu iğne büyütüyor
sümeyyecim hosgeldin sen yazdiginda tikiniyordumda
Hosbuldum cnmmm nasılsın görüsmeyelisumeyyabım hoşgeldinnnnnnnnnn
sümeyyecim hosgeldin sen yazdiginda tikiniyordumda
Bakalim bana ne verecekler sabrin sonu selamet..
canim hayirlisi olsun INSALLAH ilk asilamadan hamile kalirsinAnlatayım cnmdr bana herzamanki gibi polikistik over tanıdı koydu rahim duvarım cok kalınlasmıs gebelik testi yaptı negatif cıktı adetten sonra rahim filmi cekecem hormon testleri vs bir ay öyle gececek
Esime gelince baska hastanenin testlerine güvenmiyoruz bizim hastanede yenileyin testleri dediler esim cuma günü tekrar kan ve sperm testi verecek drdirek tüp bebek öneriyoruz sizin gibi hastalarımıza dedi ama biz ilk asılama olsun dedik asılama ihtimali suanda cok düsük hareketli sayısının en az on milyondan fazla olması gerekiyo dedi esim de o sayıya olusana kadar tedavi olacak benle birlikte sonra iki üc defa asılama sonrasında tüp bebek cnm
twetım bana da yaz azıcık depresyona grcem yosaaaaaaaaaaaaa
twetım bana da yaz azıcık depresyona grcem yosaaaaaaaaaaaaa
klomifan sitrat ucuz (klomen ,serophene) çokta etkili değil...bu ilaçta follitropin alfa var içeriğinde aynı ilacı üreten bi sürü firma var ama hepsi çok pahalı hele görsen içinden çıkanı küçük tırnak kadar beyaz toz var 450mg suyu var karıştırıyosun hergün belirli ünitelerde vurunuyosun..azıcık bişey en düşük dozda kullansan yine yetmiyor 1 kutusu.. ben 2 kutu için rapor çıkarmıştım 250 tl fark çıkmıştı 75 tl'de çatlama iğnesii 1 aylık tedavi masrafına baksana
dün yazdırmadım parasıyla aldım mecbur kaldım devlette doktor yoktuRabbim tüp bebek için tedavi olanların yardımcısı olsun ne diyim maddi manevi bu süreç gerçekten çok zorr
inşallah sende böyle bi sorun yoktur en ucuz klomenlee yırtarsın inşallahh
canim hayirlisi olsun INSALLAH ilk asilamadan hamile kalirsin
Bizede bizim dandik doktor direk tup bebek demisti ama guvenmedik adama daha ilk spermiogram testnden kendisi bakti mikroskopla ne bi labaratuar ne bi olcum
sanada yazayim bagalim ne yazayim
Bu pek dandik degil cnm yaabizim sekiz tane test var yani esimin onlara bakarak söyledi esimi tedavi icin ürolojiye yönlendirdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?