Bir Gün Bende Anne Olacagim (INSALLAH) Diyenler Buyrun...

Bu asyalilarda kopek yiyor mu acaba cinliler gibi ? Ne pis millet..

Onlar çinlidir büyük ihtimal zaten o tarafın hepsi böyle işkence ediyorlar hep zavallılara
Bî De çuvalın içinde kafası dışında kalmış köpeğin acı acı bakıyo ona çok ağladım (
Kuzum benim ya

tamam müdür...
ALLAH kimsenin kucagini bos birakmsin..
iyi niyetli oldugun belli
bahsettigin ilaci doktotmu verio:26:
bakmadim o kisima bakim bi

Nasılsın cnmmmm
iyiyim canım anlat bakalım gelişmeleri

tamam müdür...
ALLAH kimsenin kucagini bos birakmsin..
iyi niyetli oldugun belli
bahsettigin ilaci doktotmu verio:26:

bakmadim o kisima bakim bi

amiiinnn inşallaahhh Rabim kimsenin kucağını boş bırakmasın..
evet canım doktor veriyor benimki sadece klomenle büyümüyor mutlaka gonal-f kullanmam gerekiyor...tüp ve aşılama tedavisindede genelde bu ilacı kullanıyolar..yumoşları en iyi bu iğne büyütüyor

Bakalim bana ne verecekler sabrin sonu selamet..

sümeyyecim hosgeldin sen yazdiginda tikiniyordumda

Anlatayım cnm dr bana herzamanki gibi polikistik over tanıdı koydu rahim duvarım cok kalınlasmıs gebelik testi yaptı negatif cıktı adetten sonra rahim filmi cekecem hormon testleri vs bir ay öyle gececek

Esime gelince baska hastanenin testlerine güvenmiyoruz bizim hastanede yenileyin testleri dediler esim cuma günü tekrar kan ve sperm testi verecek drdirek tüp bebek öneriyoruz sizin gibi hastalarımıza dedi ama biz ilk asılama olsun dedik asılama ihtimali suanda cok düsük hareketli sayısının en az on milyondan fazla olması gerekiyo dedi esim de o sayıya olusana kadar tedavi olacak benle birlikte sonra iki üc defa asılama sonrasında tüp bebek cnm

Bakalim bana ne verecekler sabrin sonu selamet..

klomifan sitrat ucuz (klomen ,serophene) çokta etkili değil...bu ilaçta follitropin alfa var içeriğinde aynı ilacı üreten bi sürü firma var ama hepsi çok pahalı hele görsen içinden çıkanı küçük tırnak kadar beyaz toz var 450mg suyu var karıştırıyosun hergün belirli ünitelerde vurunuyosun.. azıcık bişey en düşük dozda kullansan yine yetmiyor 1 kutusu.. ben 2 kutu için rapor çıkarmıştım 250 tl fark çıkmıştı 75 tl'de çatlama iğnesii 1 aylık tedavi masrafına baksana

dün yazdırmadım parasıyla aldım mecbur kaldım devlette doktor yoktu Rabbim tüp bebek için tedavi olanların yardımcısı olsun ne diyim maddi manevi bu süreç gerçekten çok zorr

inşallah sende böyle bi sorun yoktur en ucuz klomenlee yırtarsın inşallahh

canim hayirlisi olsun INSALLAH ilk asilamadan hamile kalirsin
Bizede bizim dandik doktor direk tup bebek demisti ama guvenmedik adama daha ilk spermiogram testnden kendisi bakti mikroskopla ne bi labaratuar ne bi olcum
twetım bana da yaz azıcık depresyona grcem yosaaaaaaaaaaaaa

sanada yazayim bagalim ne yazayim

Testlerden sonra hersey degisebilir tabi nasıl bir yol izleyecegimiz bir aya kesin belli olur suanda drun ilk dedigi seyler bu

Ben ilk muaynemi oldugumda doktor bana norprolac vermisti bu prolaktin icin,
birde yaninda 1 ilac daha verdi onuda gunde 1 tane iceceksin dedi tahminim oda folik asitti ?
4 ay icinde hamile kalmassan yine gel dedi kalmadim gittim ilaclara devam dedi,
esimden test istediler iste 1 kere gittik sonuclari almaya bile gitmedik yarim kaldi öyle

Kizlar siz yine doktor takibindesiniz INSALLAH sonuc alirsiniz en kisa zamanda,
esas depresyona girmesi gereken benim..

Bu pek dandik degil cnm yaa bizim sekiz tane test var yani esimin onlara bakarak söyledi esimi tedavi icin ürolojiye yönlendirdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…