Bir Gün Bende Anne Olacagim (INSALLAH) Diyenler Buyrun...

Kizlar siz yine doktor takibindesiniz INSALLAH sonuc alirsiniz en kisa zamanda,
esas depresyona girmesi gereken benim..
Oyle dusunme demedimmi ben sana bak ben 2 senedir dr a gidiyorum zamanim hep beklemekle geciyo olsa olurdu hemen alakasi yok onla.. Doktor oyalayip durdu ilkinde 1 sene simdiki cok iyi 1 aydan beri gidiyoruz araya tatiller girince uzadi iste

link atsana gul ozelden

Tamam o dedigim resim ama vidyo deil bi vidyo atacam sana

anladığım kadarıyla 3 ay beklediğine değdi bu doktor..baya ilgilenmiş mantıklı konuşmuş..ve hayırlı olsun tedavin başlamış..hakkında hayırlısı olsun canım inşallah güzel sonuçlar alırsınız
doktorların kimiside oyun oynuyor sağlığımızlaa
ben ilk doktora gitmiştim bana direk hormon tedavisi başlamıştı o izindeyken başka bi doktora gitmiştim..beni ve eski doktorumu fırçalamıştı..''belki eşinin spermi düşük,belki tüpün tıkalı nasıl tüm tedbirleri almadan sana hormon verebilir'' demişti. kiloda vereceksin dedi hemen ilaçları yazdı..folik asitin öneminide o doktordan öğrenmiştim..

hemen umutsuzluğa kapılma inşallah dedikleri gibidirdee eşinin testinde yanlışlık vardır..eşinde stres yapmasın bebeğim ilk test yaa ister istemez stres olmuştur..inşallah bu sefer daha yüksek çıkar..

Ama en azindan umutlusun olacak INSALLAH bi tedavi icindesin yani,
Bilmiyorum ya canim skldi simdi..
Butun gun hep ayni seyler ev isi yemek otur hep ayni disari cik hep ayni yerler skldim..

Ama en azindan umutlusun olacak INSALLAH bi tedavi icindesin yani,
Bilmiyorum ya canim skldi simdi..
Butun gun hep ayni seyler ev isi yemek otur hep ayni disari cik hep ayni yerler skldim..

Bende oyleyim farkli bi durum yokki ilk ilac tedavisinde cok umutluydum olmus gozuyle baktim ama hata ettim yine bi sorun cikti o yuzden takma kafana hersey guzel olacak, simdi olmamasinin sebebi Allahtan hayirlisini istemen.. cunki simdi olursa hayirli olmuycak demekki..
Allah koskoca dunyayi yaratmis gokteki kusun bile yavrusu var, hersey sebeplerle yaratilir..
Insanin varolusu bile kucucuk bir yumurta ve bir damla spermden degil mi.. Ne engelleri asarak ulasiyor bir tanesi döllüyor milyonlarca spermden
Seytana uyup icini karartma o seni yenecegine sen onu yen tamam mi fistik

yarın allahtan bişe olmazsa yaptıracam sabah inşallah

Hadi bakalımmm kızzzz böyle biri test yapacagında cooookkkk heyecanlanıyom yawwwwww

Ne ilki kız 8. Test buuuu evet degdi cooookkkk iyi bi dr en ince ayrıntıyı bile sordu detaylı dosya hazırladı bütün testler tamamlanmadan tedavi olmaz dedi ben 3,5 senedir istiyorum deyince senden nasıl simdiye kadar hormon veya rahim filmi istemediler dedi o kadar sıcakkanlı bi drdu kiiii asistanı da cookkkk iyiydi cooook begendimm özellerde seni hastadan cok müsteri gibi görüyolar uzattıkca uzatıyolar artık özele gitmem yani bu drun pesini bırakmammmmm

folik asittir muhtemelen hamiş kalmadan 3 ay evvel başlanmasını öneriyolar..hiç bir zararı yok folik asit vücutta depolanmadığı için ve bebeğin sinir,omurilik gelişimi için önemli..Allah korusun eksikliğinde bebeğin bel veya kafatası beyinde açıklık oluyormuş ve bebeği alıyolarmış

eşinin testini alsaydınız keşke en azından bi bilginiz olurdu ona göre haraket ederdiniz canım..

Kizlar siz yine doktor takibindesiniz INSALLAH sonuc alirsiniz en kisa zamanda,
esas depresyona girmesi gereken benim..

bende hiç umut yok nedensee bu ay önceden hissediyodum hamiş kalacağımı bu ay nötr bi haldeyim
doktor takibindeyiz ama Allah o deyince oluyor canım belkide sen bizden önce hamiş kalırsın orası hiç belli olmaz...

Ne guzel yazmissin canim.. herseyin hayirlisi ALLAHA sonsuz sukurler olsun

Hakkimizda hakkinizda hayirlisi olsun INSALLAH nasipte ne var bilemeyiz ALLAH gonlumuze gore versin gonlunuze gore versin INSALLAH
Tessekurler kizlar burasi iyi geliyor.. en azindan derdini anlatiyorsun ve birileri seni yatistiriyor.. psikolojim bozuk iyice bi yandan teselli ediyorum bi yandan kendim umutsuzluga kapiliyorum :111:

Son düzenleme:
hayy ağzın bal yesin canımm
Rabbim ol derse olur gerisi yalan çok yakın bi arkadaşımın hiç bir sorunu yok 6 yıllık evli 1 kere bile hamile kalamadı sebepsiz infertilite teşhisi konuldu.aşılama oldu iki kese görüldü çok sevindi amaa bebekler yoktu içinde boş gebelik yaşadı kürtaj oldu..
vee yine çok yakın bi dostumuz vardı..hatta o hamile kalamaz o kiloyla yorumu bile yapmıştık 90kg ve pkoluydu doktor kilo ver ve tüp bebek yapıcaz dedi.. 4.ayında hamiş kaldı şimdi oğlu olacak..Rabbimin mucizesi

hımm 8 defa demek haa Allah yardımcın olsun canım tonlarca para döküp yanlış tedaviler yüzünden hamiş kalamayan çok var.. masraflı olucak biraz ama inşallah buna değecektir..Rabbim ikiz versin sanaaa

sana umut veriyoz ama :18::18::18::18: ben çok tırsıyorum bu ay yine negatifi görücem diyee

Bakin kimse umutsuzluga kapilmasin tamam mi...
Herkes bir gun anne olacak.. Bu dunyada neyi cok istersek o bizim imtihanimizdir..
Sabir aci ama meyvesi tatlidir unutmayin, bugunleri unutucaz bebeklerimiz oldugunda..
Hayirli bir evlat olsunlar bu emeklerimize degsin insAllah...
Ama bugun ama yarin herkes hamile kalcak inaniyorum buna...
Allah Büyük hakkimizda vardir bi bildigi ki bekletiyor
Kimse karamsar olmasin o yuzden...
Bi ornek veriyim hatta benim bi kuzenim vardi evlendiginden beri cocuk istiyordu ama 6 yil olmadi cocugu, sonra esiyle anlasamadi bosandi baska biriyle evlendi ve hemen cocugu oldu.. Demek istedigim hayirlisi oyleymis o cocuk arada kalmasin diye olmamis demekki..
Guzel bakmamiz gerekiyor hayata... Dua ile sabir ile basaricaz hepimizde

kocamannn içten bir ammmiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnn diyorummm
harika yazmışsın canımmmm

tivitoşşş rüzgargülüde bu topiğin psikologu olsun,umut versin bizee

Evet cnm dokuz olacak alıskanlık olacak adamda cok degil ama hatrı sayılır para gitti yani bana ayrı esime ayrı önceden özelde tedavi gördügümüz icin baya bi paramızı yedi pisss dr tüp bebegi de sorduk 5 bin tutar dedi asagı yukarı bakalım insallah ona gerek kalmaz

Hersey nasip iste insanoglu sabirsiz.. Hayirlisi herseyin INSALLAH

Hersey nasip iste insanoglu sabirsiz.. Hayirlisi herseyin INSALLAH

kocamannn içten bir ammmiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnn diyorummm
harika yazmışsın canımmmm

tivitoşşş rüzgargülüde bu topiğin psikologu olsun,umut versin bizee

Birini uzgun gorunce dayanamiyorum...
Kimse uzulmesin herkesin bir vakti saati var o gun geldiginde olacak..
Umutlu olmak lazim uzulmekle elden bisey gelmiyo
Sunu izleyin
[video=youtube;eafTOLX9GbQ]http://www.youtube.com/watch?v=eafTOLX9GbQ[/video]

cok guzeldi..

Kizlar dua edelimmi ne dersiniz ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…