adetmi oldu o ? Bat bugun yazmisiz ama :26::26:
kib,Suff ,solmayan Bu arkadaslarin bat tarihi bugunmus,
kibariye ne zamandir gelmiyor sanki nerde bakiyim o adet oldumu acaba,
diger arkadaslarda hic ugramiyor sanki :26:
kibariye güzeldicidden kızlar ya kib ne yaptı dün onun batıydı aaaaa reglisi gelen gidiyo ugramıyo bikaç gün
cancağızlarımmm benim güzel anne adaylarımm, misafirlerim olduğu için gelemiyorum yanınıza, ben adet oldum çoooooktaaaaaaaaaaaaaaan bu ay erkenden yedim kırmızı kartı, zaten erken yumurtlamıştım ondan erken olacağımı düşünüyodum, bi kaç gün daha yokum, biraz uzun oldu ama
Kibariye yi de geince sorcam sizeee
devreeem, kızlaaar beni unutmayın, bide varmı hamiş, varsa msj atın lütfeeenn mmmmmmmmmmmuckkkk
İstiğfar okumalı.
(Çok affedici olan Rabbinize istiğfar edin ki, gökten bol yağmur indirsin; size, mal ve oğullar ile yardım etsin, sizin için bahçeler, ırmaklar versin.) [Nuh 10-12]
ÇOCUK OLMASI İÇİN
Çocuğu olmayan bir kadın, yedi gün oruç tutup iftar vaktinde Allahümme Yâ Musavvir,Allahümme Ya Bari,Allahümme Ya Halık isimlerini su üzerine 21 kere okuyup üfürse ve o sudan iftar açarsa Cenab-ı hak bu isimlerin hürmetine makbul bir çocuk ihsan eder.
71 kere Enbiya süresi ENBİYA süresini, her kim yetmiş kere okursa , gizli korkulardan kurtulur, okumaya devam ederse Hak Teala kendisine Salih çocuk ihsan buyurur.
Yasini Şerif
Çoçuk sahibi oluncaya kadar her gece Yasini şerif okunur.
110 defa besmele
Tıbbî bir arızası olmamak şartıyla, çocuğu olmayan bir kadın, eğer aybaşı halinden üç gün sonra, öğle saatlerine ya*kın bir zamanda temiz bir kâğıt üzerine 110 defa "Bismillâ-hirrahmânirrahîm" yazıp o kâğıdı üzerinde taşıyarak eşiyle beraber olursa, Allah'ın izniyle hâmile kalır. (Hâmile kalın*caya kadar kâğıdı üzerinde taşımalıdır.)
canım gerçekten paylaştıkların çok güzell bencede okuyalımmİstiğfar okumalı.
(Çok affedici olan Rabbinize istiğfar edin ki, gökten bol yağmur indirsin; size, mal ve oğullar ile yardım etsin, sizin için bahçeler, ırmaklar versin.) [Nuh 10-12]
ÇOCUK OLMASI İÇİN
Çocuğu olmayan bir kadın, yedi gün oruç tutup iftar vaktinde Allahümme Yâ Musavvir,Allahümme Ya Bari,Allahümme Ya Halık isimlerini su üzerine 21 kere okuyup üfürse ve o sudan iftar açarsa Cenab-ı hak bu isimlerin hürmetine makbul bir çocuk ihsan eder.
71 kere Enbiya süresi ENBİYA süresini, her kim yetmiş kere okursa , gizli korkulardan kurtulur, okumaya devam ederse Hak Teala kendisine Salih çocuk ihsan buyurur.
Yasini Şerif
Çoçuk sahibi oluncaya kadar her gece Yasini şerif okunur.
110 defa besmele
Tıbbî bir arızası olmamak şartıyla, çocuğu olmayan bir kadın, eğer aybaşı halinden üç gün sonra, öğle saatlerine ya*kın bir zamanda temiz bir kâğıt üzerine 110 defa "Bismillâ-hirrahmânirrahîm" yazıp o kâğıdı üzerinde taşıyarak eşiyle beraber olursa, Allah'ın izniyle hâmile kalır. (Hâmile kalın*caya kadar kâğıdı üzerinde taşımalıdır.)
evet kızlar toplanalım ve liste yapalım daha fazla şevke geliriz hep beraber okuruzcok guzel bunlar.. evet ama hani topluca yasin yada meryem suresi okusak nasil olur ben tam nasil olur bilmiyorum ama liste yapip sirayla okuyabiliriz.. kibariye filanda gelsin kararlastiralim olur mu :26:
su oruc olani yapabilirim.. adetim yakin gecsinde basliyim INSALLAH
canım okudun mu linkteki yazıyı fsh-lh oranını açıklamışlar.. belkide ultrasonda ileri derece gözükmemiştir ondan tanı koymamıştır.. pkolu olup doğal yumurtlayanlarda var..True pco mu var şimdi bende
benim en son 2012 haziranda bakılmış LH ve FSH ye ve dediğin gibi LH 4.39 FSH 8.67
o zamandan sonra kaç kere doktora çıktım hiç bakılmamış.ben de bilmiyorum ki söyliyim bakılsın
çok sinir oldum şimdi o salak doktora
FSH şimdi 28 şaka gibi ya,bu doktor da tam tanı koymadı.
ben en geç cuma özel hastaneye çıkıcam
canım okudun mu linkteki yazıyı fsh-lh oranını açıklamışlar.. belkide ultrasonda ileri derece gözükmemiştir ondan tanı koymamıştır.. pkolu olup doğal yumurtlayanlarda var..birde özeldekine göster tahlil sonucunu ultrasondada baksın kesin bişey söyler canım
ama herkez vücudunu bilir yani tanını kendinde koyabilirsin
mesela tüylenme ve ani kilo alımları fsh-lh oranı ve ultrason görüntüsü bende vardı.. ben kendi teşhisimi hep kendime koyuyorum netten araştırıp sonrada doktora gidiyom oda onaylıyor
bu arada eşim sağlıkçı doktor,hemşire arkadaşım çok ondan dolayıda bi çok şeyi onlardan öğreniyorumyani bu değirmenin suyu onlardan geliyor yoksa nerden biliyim o kadar şeyi
sağol canım ilgilendiğin için..Allah senden razı olsun
eşime söylüyorum,ben kadar ciddiye almıyor şu işi
tüylenme kilo alımı yok ama belki de olacak nerden bilebilirim,belki de pconun başlangıcındayım
bayağı canım sıkıldı
FSH nin 10 ve üzerinde olması sıkıntıymış
eyvahlar olsun
tam sınırdayım
Allah hepinizden razı olsunbirbirimize destek olmak için burdayız...
bu ilk ayındı dimi canım bebiş için denediğin? belki eşin ondan daha ciddiyetinde değildir..
benimki ilk zaman istemiyordu pat diye olacak sanmıştı doktora gittim adet düzensizliğinden kadındoğumcu bana bebek için bayaa uğraşacaksın diyince başladık bebek istemeye..eşim yine ciddiyetinde değil olur zannetti..baktı yine olmadı..tedavi gördük klomen ovitrelli yine olur sandı yine hüsran 2 sene böyle geçti en son bebişimide tedavide görmen lazım yumurta çatlayınca ilişki oldu daha ilişki olmadı..daha pozitifi görmeden üzerime titremeler,kesinlikle ilişkiye girmedi bebek varsa zarar görür diye,ağır kaldırtmıyordu derken pozitifi gördük..nasıl mutluydu bana süt alıyordu hergün içiyodum göbüşümü seviyodu bebeğimiz napıyo diyodu...aaahhh ne güzeldi o günler kaybedeli 4 ay oluyor..hep hüsrana uğrayınca farkına varıyor bu erkekler şimdi üzerime titriyor... Rabbim mutlu günler yaşatsın hepimizee evlatla sınanmak çok büyük bi imtihanmış..
pko başlangıç evresi olabilir...benim çok ileri dereceydi ama çok şükür şimdi pkonun daha hafif olduğunu hissediyorum ayda 1 kere almaya başladım bacaklarımı ve önceden 25-30 folikül olurdu sadece 1 tane gelişiyordu ilk defa sağda 2 yumoş diğer tarafta 2 'si büyük 3-4 tanede küçük büyümeye çalışan foliküller vardı..hayıta bağlıyorum ben bunu temzilendi içim resmen..tüylenmem azaldı ve kilo almam durdu..
Rabbim şifamı ver diyerek inanarak içtim..kk'da heryerde hayıtın faydasını gören bi çok kişi yazmış..kürtajdan sonra rahim duvarı inceliyor yaa..benim kürtaj olmadan evvelde rahim duvarımda inceydi kalınlaşsın diye daha evvel ilaçta kullanmıştım ne hikmetse kürtaja rağmen kalınlığı istenilen düzeyde..incelikten eser kalmamışş
roman gibi yazmışım yinee.... çok yoruldumm artık gerçekten çok yoruldummmRabbim hepimizin yardımcısı olsun..
FSH nin 10 dan sonrası sıkıntıymış. 20 üzeri çıkar ise tüp bebek tedavisi bile olmuyormuştam detaylı bilmiyorum canım ben sadece lh-fsh oranını biliyodum.. fsh'ın lh'tan küçük olması gerektiğini biliyodum...araştıralım yarın fsh illetini netten ve doktorlarada yazıp soralım..nasıl düşürülüyo? olması gereken ne? zararları neler? bi araştıralım hemen umutsuzluğa kapılmaa
yahu arkadaş annem 4 çocuk doğurdu ne fsh ne lh ne prolaktin bilmedi bu karı nede bebek tutunsun diye ilaç nede folik asit... bi hormonumuz bikaç rakam yüksek çıksaa panikten,stresten daha fazla yükseliyo bizimde..poof yaaa depresyona giresim varr
prolaktinden olacağını sanmıyorum tivitimBende tüylenmede var ya :26::26::26:
prolaktinden olabilir mi ..
attı mı eşin böceği yoksa mefta mı ettikızlar mutffagıma kocaman bır bocek gırdı korkumdan pcyı bırakıp kaçtım mutfagın kapısını kapattım esımı bekledımm o geldı sagsolun pc me de kavustum hemen dedım canlarıma yazım birr
Bende tüylenmede var ya :26::26::26:
prolaktinden olabilir mi ..
True pco mu var şimdi bende
benim en son 2012 haziranda bakılmış LH ve FSH ye ve dediğin gibi LH 4.39 FSH 8.67
o zamandan sonra kaç kere doktora çıktım hiç bakılmamış.ben de bilmiyorum ki söyliyim bakılsın
çok sinir oldum şimdi o salak doktora
FSH şimdi 28 şaka gibi ya,bu doktor da tam tanı koymadı.
ben en geç cuma özel hastaneye çıkıcam
Allah hepinizden razı olsunbirbirimize destek olmak için burdayız...
bu ilk ayındı dimi canım bebiş için denediğin? belki eşin ondan daha ciddiyetinde değildir..
benimki ilk zaman istemiyordu pat diye olacak sanmıştı doktora gittim adet düzensizliğinden kadındoğumcu bana bebek için bayaa uğraşacaksın diyince başladık bebek istemeye..eşim yine ciddiyetinde değil olur zannetti..baktı yine olmadı..tedavi gördük klomen ovitrelli yine olur sandı yine hüsran 2 sene böyle geçti en son bebişimide tedavide görmen lazım yumurta çatlayınca ilişki oldu daha ilişki olmadı..daha pozitifi görmeden üzerime titremeler,kesinlikle ilişkiye girmedi bebek varsa zarar görür diye,ağır kaldırtmıyordu derken pozitifi gördük..nasıl mutluydu bana süt alıyordu hergün içiyodum göbüşümü seviyodu bebeğimiz napıyo diyodu...aaahhh ne güzeldi o günler kaybedeli 4 ay oluyor..hep hüsrana uğrayınca farkına varıyor bu erkekler şimdi üzerime titriyor... Rabbim mutlu günler yaşatsın hepimizee evlatla sınanmak çok büyük bi imtihanmış..
pko başlangıç evresi olabilir...benim çok ileri dereceydi ama çok şükür şimdi pkonun daha hafif olduğunu hissediyorum ayda 1 kere almaya başladım bacaklarımı ve önceden 25-30 folikül olurdu sadece 1 tane gelişiyordu ilk defa sağda 2 yumoş diğer tarafta 2 'si büyük 3-4 tanede küçük büyümeye çalışan foliküller vardı..hayıta bağlıyorum ben bunu temzilendi içim resmen..tüylenmem azaldı ve kilo almam durdu..
Rabbim şifamı ver diyerek inanarak içtim..kk'da heryerde hayıtın faydasını gören bi çok kişi yazmış..kürtajdan sonra rahim duvarı inceliyor yaa..benim kürtaj olmadan evvelde rahim duvarımda inceydi kalınlaşsın diye daha evvel ilaçta kullanmıştım ne hikmetse kürtaja rağmen kalınlığı istenilen düzeyde..incelikten eser kalmamışş
roman gibi yazmışım yinee.... çok yoruldumm artık gerçekten çok yoruldummmRabbim hepimizin yardımcısı olsun..
listeye girmek istiyormusun canim yasin kac ? en sevdigin renk ne ?
yanlış yazmışım canım şu an LH yüksek bende 28canım sende pko yok..bu hormonların normal..
lh fshdan büyük olursa pko teşhisi konuyor...kendini üzme birşey yok gibi şu anda..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?