Bir Gün Bende Anne Olacagim (INSALLAH) Diyenler Buyrun...

amiinn bende çok uzuldum canımallah bırdaha kötü olaylar göstermesin hayırlısı ile alırsın inşallah bebeğini kucağına

yarın 1 buçuk dediler canımm cok korkuyom ya cok telaş yaptım cokk silik görmesem böle panik olmazdım direk buraya yazıyorum zaten

neeeeeeeee silikmiii gördünnn...neee neler kaçırmışmm bennn..kaç gün geçti batın yada kaç gün varrrr

yarın 1 buçuk dediler canımm cok korkuyom ya cok telaş yaptım cokk silik görmesem böle panik olmazdım direk buraya yazıyorum zaten

dunde ben evde yaptıgım testı açtım yazdım ondan sonra yaptımmm canımmm haydııı hayırlı haberlerın gelır inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh güzel habrri verde halayçekek bırr uzun bir halayyy

cizgi cıktımı aybizim eşime sölemedim cok umutlanıyor kan tahlilinde

kizlar bisey sormak istiyorum... regl bittikten hemen sonra yumurtlama oluyormu acaba? hic duyan oldumu aranizda?
benim reglim bitmek üzere ve suan sag kasigimda sizlama var.. :26:

canım merhaba.ben hamileyim haber vermek istedim

cizgi cıktımı aybizim eşime sölemedim cok umutlanıyor kan tahlilinde

azıcık bı r pembelık veardı ama benım umudum ykkk bu ayyy olduğunu zannetmıyorum beklıyorum ama bırsey sorcam canım ya sabah kalkım dedıgım sol kasıgıma sancı gırdı gerı yattım kalkamadımbir 10 dkk vucuduma grıp bırseyler oluyor ama anlamadım bence hamıle de degılım

kasık batması hamilelik belirtisi ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…