kasık batması hamilelik belirtisi ama
bilmemm hatta hafıfte bır sıslık vardı .bılmıorum canım ya umıtlenıp sonada hayal kıırıklığı istemiyorum da bnce değilimm olmazsa tekrar dr gıtcem ama bana ne zama gel dıyecegını bılıyorum beklıyorumm
bat ne zamn canım
aaaaaaa çok sevindim canımmmmmmmmmm yaaaa hayırlı olsunnnnnn ayy çok mutlu oldummmmmmmbir halayı hak ettınn
ayy çok teşekkür ederim
hayırlı olsunnnnnnnnnnnnNasıl öğrendiniz batınıza kac gün var
ben adet günümden 4 gün sonra öğrendim.aslaında benim durumum birz karışık size anlatayım belki benim durumumda olan vardır.reglime 3 gün hala idrar testi yaptım merak edip negatif çıktı saatler sonra ikinci çizgi yok denecek kadar az göründü.aynı markadan reglime bir gün kala tekrar test yaptım o da saatler sonra ikinci çizgiyi silik gösterdi ama bu sefer dah belirgindi.hemen farklı markadan yaptım o da saatler sonra belirdi.ben geçen ay da yapmıştım günler sonra bile böyle silik çizgi olmamıştı.hemen kan testi yaptırdım reglime bir gün kala 2.67 çıktı.aslında bu ay hamile oldugumu hissediyodum ama kan sonucunu görünce şaşırdım bu ay da olmadı dedim 2. Denememdi.regl günüm geldi regl olmadım.hiç şaşmaz gecikmez.soguktandır dedim akşam oldu baktım kahverengi leke bir iki damla tamam regl oluyorum dedim .devamı gelmedi.ertesi günde bir iki damla açık kahverengi leke geldi sonra 3. Gün kesildi.4. Gün kan testi yaptırdım tekrar çünkü çok hastaydım ilaç almak istiyodum.bu arada belim ve kasıklarıma acayip sancılar giriyodu.gittim doktora ultrasonda baktı bişey görünmüyo dedi kan sonucuna göre konuşuruz dedi.kan sonucum 86.7 çıktı.eşim zaten hamilesin diyip duruyodu bana.bende hissediyodum çokg ergin ve duygusal olmaya başlamıştım.birde bende çok sivilcelenme oldu cildim bozuldu.böyle işte arkadaşlar.4 gün regl gecikmesine göre kan degerim düşük gibi görünebilir ama 4 gün öncesinde zaten 2.67 ydi yani geç döllenme olmuş bende.yarın gidicem tekrar kan vericem 2 gün sonra degerin ikiye katlanması gerekiyor.çok uzattım ama benim durumumda olanlara yardım olsun istedimInşaallah rabbim herkese en hayırlı zamanda hayırlı evlatlar nasip eder ben hep böyle dua ettim
ben adet günümden 4 gün sonra öğrendim.aslaında benim durumum birz karışık size anlatayım belki benim durumumda olan vardır.reglime 3 gün hala idrar testi yaptım merak edip negatif çıktı saatler sonra ikinci çizgi yok denecek kadar az göründü.aynı markadan reglime bir gün kala tekrar test yaptım o da saatler sonra ikinci çizgiyi silik gösterdi ama bu sefer dah belirgindi.hemen farklı markadan yaptım o da saatler sonra belirdi.ben geçen ay da yapmıştım günler sonra bile böyle silik çizgi olmamıştı.hemen kan testi yaptırdım reglime bir gün kala 2.67 çıktı.aslında bu ay hamile oldugumu hissediyodum ama kan sonucunu görünce şaşırdım bu ay da olmadı dedim 2. Denememdi.regl günüm geldi regl olmadım.hiç şaşmaz gecikmez.soguktandır dedim akşam oldu baktım kahverengi leke bir iki damla tamam regl oluyorum dedim .devamı gelmedi.ertesi günde bir iki damla açık kahverengi leke geldi sonra 3. Gün kesildi.4. Gün kan testi yaptırdım tekrar çünkü çok hastaydım ilaç almak istiyodum.bu arada belim ve kasıklarıma acayip sancılar giriyodu.gittim doktora ultrasonda baktı bişey görünmüyo dedi kan sonucuna göre konuşuruz dedi.kan sonucum 86.7 çıktı.eşim zaten hamilesin diyip duruyodu bana.bende hissediyodum çokg ergin ve duygusal olmaya başlamıştım.birde bende çok sivilcelenme oldu cildim bozuldu.böyle işte arkadaşlar.4 gün regl gecikmesine göre kan degerim düşük gibi görünebilir ama 4 gün öncesinde zaten 2.67 ydi yani geç döllenme olmuş bende.yarın gidicem tekrar kan vericem 2 gün sonra degerin ikiye katlanması gerekiyor.çok uzattım ama benim durumumda olanlara yardım olsun istedimInşaallah rabbim herkese en hayırlı zamanda hayırlı evlatlar nasip eder ben hep böyle dua ettim
çokk teşekkür ederim iyi ki uzattn sıkıldımadan tek tek okudu bende ılk tedavımı bıtırdım dedıgım gıbı saatler gecmedı de bir 20 dk sonra çok hafıf bır pebelık var ama cızgı olduugundan emın degılım bende bekleym m dedmm
çokk teşekkür ederim iyi ki uzattn sıkıldımadan tek tek okudu bende ılk tedavımı bıtırdım dedıgım gıbı saatler gecmedı de bir 20 dk sonra çok hafıf bır pebelık var ama cızgı olduugundan emın degılım bende bekleym m dedmm
cok güzel anlatmıısn tsk ederim rabiim bebğini kucağına almayı nasip etsin inaşşalah benimde cok silik cıktı ne yapacagıı sasırıdım diğer markalardanda yaptım onlarda silik ama cokkkk silik hemn olmuyor biraz bekleniyor buda zor bi durum ne yapaagını sasırıyon
canım dediğim gibi benim 5-6 saat sonra silik çıktı ilk yaptıgımda sadece ben görüyorum zannettim burdaki topiklerden birine yükledim onlarda gördüklerini hamile oldugumu söylediler.isterseniz reglime 3 gün hala ve 1 gün kala çıkan test sonuçlarının görselerini yükleyebilirim.sana tavsiyem kan testi yaptırman bence hamilesin
bence sende hamilesin canım :) çünkü silik çizgi çıkıyosa gebelik var demektir.bende geçen ay yktu günler sonra banyonun çöpünü boşaltırken bakmıştım hiçbişey yoktu.silik çıkmasının sebebi de vücutta beta hgc hormonunun yeni salgılanmaya başlamasıKan testi yaptırın saglıkocaklarında sabah yapıyosun ögleden sonra alıyosun
yaptırıdm aile hekimnde canım yarın vereceklermişyüklersen cok sevnrnm cunku ben tlf yükleyemiyorum tlf olmuyor cok kötü oldum ya negatif cıksa yıkılırım
ben sabah verdim yarın dediler duramıyorum ki
kızlar ben sanırım dayanamıyorum . Test yapacağım
2 gün önce kan testi yaptırdım . 0,21 di . Dr çatlamamış yumurtalar var dedi.
Acaba çatlamışta varmıdır ki.
0,5 mi büyük 0,21 mi ?
Eki Görüntüle 826784 Eki Görüntüle 826786
canım beyaz zemindeki reglime 3 gün kala yaptıgım digeri 1 gün kala.hatta beyaz zeminde olan o kadar siliktiki fotografta daha net duruyor düşün yani.ayrıca negatif çıkarsa neden yıkılıyomuşsun olur mu öyle şey.cenabı hak nasip etmeden hiçbirşey olmuyor.ben negatifi görünce üzülmedim diyemem ama kısmet dedim dogcagı gün belli dedim.nitekim öyle de oldu geç döllendi demekki dünyaya gelcegi günü bekledi yavrum tutunmak için :)
sabır canım benim olsun :) ben kadın dogumda verdiim 2 saat sonra internetten sonucu aldım.aslında saglık ocakları da ögleden sonra 2-3 gibi açıklıyor ama heryer bir değil demekki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?