Bir Gün Bende Anne Olacagim (INSALLAH) Diyenler Buyrun...

Kızlar ben sanırım dayanamıyorum . Test yapacağım
2 gün önce kan testi yaptırdım . 0,21 di . Dr çatlamamış yumurtalar var dedi.
Acaba çatlamışta varmıdır ki.
0,5 mi büyük 0,21 mi ?

canım bneim batın ne zamn senin

bu testin markası ne canımm

ayyyyyyyy çok heyecanlandım dur tutuyordum tekrsr bır gıdıp bakım

bilmiyoru kii yaaa sabahyataktan kalkım dedım tam kalkarken sol kasıgıma sancı gırdı kaldım oylecene noluyo anlamadımm cokkk sancı yaptı sence bır dr gorunim mi?

aynı şey bana da olmuştu canım.kasıgıma sancı giriyodu.hala devam ediyo iki tarafta da var.gebelik belirtisi bu Ama reglindede öyle oluyomuydun o önemli

0.5 büyük.regl günün ne zaman canım.çatlamamış yumurtalar varsa yaptırma hemen daha çatlayacak döllenecek tutunacakki pozitif çıksın.yumurtalar derken kaç tane yumurtan olmuş ki maşallah

2 tane dedi Kenarlarda biryerde çatlamış yokmudur. Dr çatlamış varmı dedim . Güldü onları göremeyiz dedi

2 tane dedi Kenarlarda biryerde çatlamış yokmudur. Dr çatlamış varmı dedim . Güldü onları göremeyiz dedi

en son ne zaman kan testi yaptırdın canım ? En azından 4-5 gün bekle reglin gelmezse öyle git hemn degerlerin yükselmiş olur

hayır reglı donemımde kasıklasım agrımaz ben olacagımı dızlerımın agrısından anlarım

benim reglimdede agrır kasıklarım ama agrımaya başladıgı gibi regl olurum hemen.ama farklı bi kasık agrısı bu yataga uzanırken yataktan kalkarken falan da oluyor.beklce bakalım canım inşallah hamilesindir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…