- 24 Şubat 2012
- 5.339
- 396
- 363
Kızlar ben sanırım dayanamıyorum . Test yapacağım
2 gün önce kan testi yaptırdım . 0,21 di . Dr çatlamamış yumurtalar var dedi.
Acaba çatlamışta varmıdır ki.
0,5 mi büyük 0,21 mi ?
canım bunlar aynı gunlerdemi yapıldı aynı tesler değil sanırım benimde 2 .ciye benziyor
Eki Görüntüle 826784 Eki Görüntüle 826786
canım beyaz zemindeki reglime 3 gün kala yaptıgım digeri 1 gün kala.hatta beyaz zeminde olan o kadar siliktiki fotografta daha net duruyor düşün yani.ayrıca negatif çıkarsa neden yıkılıyomuşsun olur mu öyle şey.cenabı hak nasip etmeden hiçbirşey olmuyor.ben negatifi görünce üzülmedim diyemem ama kısmet dedim dogcagı gün belli dedim.nitekim öyle de oldu geç döllendi demekki dünyaya gelcegi günü bekledi yavrum tutunmak için :)
bu testin markası ne canımm
idrar testi yaptın mı canım bide 0,21 aratabilir gecen ay yaptırmıştım ben 0,1 di
aynı gün degil ilki çok silik olan regle 3 gün kala diğeri 1 gün kala :)
canım artacagının garantisini veremeyiz ben geçen ay reglime 6 gün kala yaptırdıgımda 3.64 çıkmıştı ama regl oldum hamilelik yoktu
bence sende hamilesin canım :) çünkü silik çizgi çıkıyosa gebelik var demektir.bende geçen ay yktu günler sonra banyonun çöpünü boşaltırken bakmıştım hiçbişey yoktu.silik çıkmasının sebebi de vücutta beta hgc hormonunun yeni salgılanmaya başlamasıKan testi yaptırın saglıkocaklarında sabah yapıyosun ögleden sonra alıyosun
benimde öle canım ama adetime en az 2 gün var
ayyyyyyyy çok heyecanlandım dur tutuyordum tekrsr bır gıdıp bakım
yokkk kaybolmuş hiçbişi yokk :s:s artık bızonumuzdekı aya sıkı çalışacaz hayırlısı olusn senı n bebısını severız napak :d:d
dur bakalım canım ümidini yitirme hemen
bilmiyoru kii yaaa sabahyataktan kalkım dedım tam kalkarken sol kasıgıma sancı gırdı kaldım oylecene noluyo anlamadımm cokkk sancı yaptı sence bır dr gorunim mi?
0.5 büyük.regl günün ne zaman canım.çatlamamış yumurtalar varsa yaptırma hemen daha çatlayacak döllenecek tutunacakki pozitif çıksın.yumurtalar derken kaç tane yumurtan olmuş ki maşallah
aynı şey bana da olmuştu canım.kasıgıma sancı giriyodu.hala devam ediyo iki tarafta da var.gebelik belirtisi buAma reglindede öyle oluyomuydun o önemli
2 tane dediKenarlarda biryerde çatlamış yokmudur. Dr çatlamış varmı dedim . Güldü onları göremeyiz dedi
hayır reglı donemımde kasıklasım agrımaz ben olacagımı dızlerımın agrısından anlarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?