benim reglimdede agrır kasıklarım ama agrımaya başladıgı gibi regl olurum hemen.ama farklı bi kasık agrısı bu yataga uzanırken yataktan kalkarken falan da oluyor.beklce bakalım canım inşallah hamilesindir
canım bunlar aynı gunlerdemi yapıldı aynı tesler değil sanırım benimde 2 .ciye benziyor
AMİNNNNN canımm..kuzucumm hormon testlerini ver istersen..daha iyi anlaşılır bu şekilde..
canım sende pko yok..bu hormonların normal..
lh fshdan büyük olursa pko teşhisi konuyor...kendini üzme birşey yok gibi şu anda..
canım okurken çok duygulandımm yaaa
rabbim kimseyi evlat acısı ile sınamasın..
bundan 5 ay öncede bana pko başlangıcı denildi..
hemen sopan suyu içtim..
dediğin gibi rabbim sen büyüksün nolur temizlensin rahmim diyerek..
şimdi hormonların çok iyi durumda..kistlerimde kayboldu çok şükür..
ama kpss için çocuğa ara verdik orası ayrı..
rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasınn...
AMİNNN
gerçekten beterin beteri olayı var pko olduğuna şükredeceğin bi alıntı yolluyorum tatlım...yanlış yazmışım canım şu an LH yüksek bende 28
FSH 9.34 bende pco var demek ki
biraz okudum da fsh yumurtaları büyütüyormuş,lh de çatlatıyormuş.
canıımmm inşallah gelmezz batın sanada bizede süpriz yapar bebişin inşalllahkızlar günaydın hepiciğinize bugün benim batım belim ağrıyo bakalım bakalım akşama kadar belli olur çok yoğunum kızlar bugün ara ara girmeye çalışıcam
hadii hayırlısı canımm ayyyy çok heyecanlandım keşke bu akşam verseydiler sonucugünaydın kızlar bugun tahlil verdim yarın alacakmısım
o zaman canım büyük ihtimalle hamilesin hadi bakalım yarını sabırsızlıkla bekliyorum :)
canım demekki senin döllenme zamanında olmuş :) 20 dakika sonra çıkıyosa silik çizgi bunu gösterirBana haber verin mutlakaa bi sorunuz olursa da ben buralardayım
sopan değil kız soğanisyan da yanlış yazmış galiba
link açılmadı canım da ben de o kopyaladığını okudum dün
aslında isyan falan etmiyorum,bu da bir rahatsızlık Allahtan hepsi
dediğin gibi sanıyorum yumurtluyorum ama çatlamıyor..daha önce bir doktorun özeline gittim ben demek ki o zaman yumurtalıklar iyi durumdaydı ve sorun görünmüyor demişti.yumurtalarım da vardı sen yumurtluyorsun demişti.tabi onun öncesinde dkh kullanmıştım kist için.
öğrencem bugün yine bişiler..sabah gittim özele sıra gelmedi.işten izin alıp yine gidicem bakalım o neler diyecek.
truecum bu arada bu klomen ve çatlatma iğneleri için falan rapor mu çıkartılıyor?
bittercim geçmiş olsun nasıl oldun
canım merhaba.ben hamileyim haber vermek istedim
Hastanede beklerken o kadar çok bebek gördüm ki
şimdi sizleri daha iyi anlıyorum
bebek istemeye başlayınca annelik başlıyor galiba çok fena oldu içim baktım baktım ama hep de maşallah dedim :)
bir de aynı hastanede arkadaşım da doğum yaptı.gittim gördüm minnacık bir kız bebiş kırmızıydı :)
Allah bizlere de nasip etsin inş
saol canım :)
düne nazaran iyiyim
bakalım bir gideyim de yine doktora bilgilendircem sizi
tedavi mi önercek akışına mı bırak dicek ne dicek
ama demesin hormonlarım yüksek bişiler yapılması lazım
özele mi gttin kuzu
özel hastaneye gittim canım evet
dün devlete çıkmıştım,oranın tahlilini göstercem kabul eder dedi hemşire arkadaşım
sopan değil kız soğanisyan da yanlış yazmış galiba
link açılmadı canım da ben de o kopyaladığını okudum dün
aslında isyan falan etmiyorum,bu da bir rahatsızlık Allahtan hepsi
dediğin gibi sanıyorum yumurtluyorum ama çatlamıyor..daha önce bir doktorun özeline gittim ben demek ki o zaman yumurtalıklar iyi durumdaydı ve sorun görünmüyor demişti.yumurtalarım da vardı sen yumurtluyorsun demişti.tabi onun öncesinde dkh kullanmıştım kist için.
öğrencem bugün yine bişiler..sabah gittim özele sıra gelmedi.işten izin alıp yine gidicem bakalım o neler diyecek.
truecum bu arada bu klomen ve çatlatma iğneleri için falan rapor mu çıkartılıyor?
tweety benim yeni batim 09.11. ama hiiiccc adet olmaya niyetim yok bu sefer
canım çok geçmiş olsun tekrardannnn bozma moralini inşallah herşey düzelir önemli olan iyi bi doktor bulmak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?