Bir Gün Bende Anne Olacagim (INSALLAH) Diyenler Buyrun...

canoo bugün senin bat günüü sen testi çok erken yapıp boşa erken ağladın belkidee inşallahh hamişsindir artık mutluluktan ağlarsın canımmm

aminnnnnnn ama bilmiyorum bu gece rüyamda da regl olmuştum zaten pek umutlu değilim ama Allah bilir herşeyi tabiki kesin konuşamıyorum sabah belim ağrıyo gibiydi şu an bişey yok bakalım beklemedeyim

kız az daha beklesene daha adet olmadın riske atmaa temizlik beklesin 2 gün daha

beklıyorum cnım Sen çok tatlısın ya :):):) herkes bekler de bnm koca beklemez .ağır eşyaları kaldırmıyorum bır de dınlene dınlene yapıyorum canım :):):) mecbur yarın halılar serıecek :):):)

canoo bugün senin bat günüü sen testi çok erken yapıp boşa erken ağladın belkidee inşallahh hamişsindir artık mutluluktan ağlarsın canımmm

aslında şöyle ben geçen ay 11 de oldum ama bu ay erken çatladı yumurtam hissettim çok ağrım oldu çünkü 25 i akşamı sonra kesildi o sebepten bugün 14.gün ama o sebepten batım 9-11 arası diyorum bilmiyorum canım ya offff

beklıyorum cnım Sen çok tatlısın ya :):):) herkes bekler de bnm koca beklemez .ağır eşyaları kaldırmıyorum bır de dınlene dınlene yapıyorum canım :):):) mecbur yarın halılar serıecek :):):)

Allahtan ümit kesilmez kızlar hele ki gebelik testleriylee asla...dua edelim bi mucize olsun kırmızı kartı görene kadar üzülmek yok...sizleri çok seviyorumm. çok alıştım hepiniz çok tatlısınız..şu kaç gündür her kk'da bu topiği açtığımda kalbim küt küt atıyor hamileyim haberlerinizi görmek için... Rabbim gönlünüze göre versin..
invo,esmerşirin,aybizim güzel haberleriniz gelsin inşallahh...şenlensin topik bayram yerine dönsün inşallah
aybizim dikkat et tatlım ne olur ne olmaz silik çizgiler falan diyosun..yavaş yavaş yap işini..bu arada belirtiler devam ediyo hala dimi??
sabır aızıcıkk Allah size 9 ay bat yüzü göstermesin inşalahh..

amin canım valla bende senin hamiş olmanı kendimden çok istiyorum içimden öyle geçiyor hep canım. dikkat ediyorum sabah kasıgımda sancıyla uyandım dedıgım gıbı.ama baktınn pembelık yok galıba ben öyle görrmek istedim .adet olacakmış gibi değilim adece hemen yorulup bir anda acıkıyorum böyle şeyler :)

canlarımmm sonuç belli oldu 96,2 kan değerim dr bi daha test yapmamız lazım değer katlanması lazım dediii

canlarımmm sonuç belli oldu 96,2 kan değerim dr bi daha test yapmamız lazım değer katlanması lazım dediii
Rabime binlerce kez şükürr Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin canım benimm..çoook sevindimmm darısı aybizim,ivo ve peşinizden gelen bizlerin başınaaa......kızlaaaaaar caaaaanlarr haydin halaaaayyaaaaa olleeeeeyyy beee
merhabalarrrrrrr
merhaba canımm nasılsın?

oyyy kıyamam sana emin ol hissiyatlarımız hep karşılıklı..ben hep dualarımda önce yılarca bekleyen umudunu kaybedenlere ve arkadaşlarıma sonra banada nasip et Allahım diye dua ederim..

hadii sıra sendee inşallaaah bak şirinem hamişşş sıra sizlerdee inşallahh bizde peşinizden gelicezzz Allahın izniylee

Son düzenleme:
hosbuldukkkkkk tsk ederım sanırım gelmem le hamıs haberı geldıııı hayırlıııı olsunnnn ınsallah kat kat artar degerın darısı bızım gıbı ısteyenlerın basına ınsallah

ben değil esmerşirine ya hadi inşallah çok sevindim onun adına doğru soyluyorsun drısı bızım başımıza nasılsın ?

ben değil esmerşirine ya hadi inşallah çok sevindim onun adına doğru soyluyorsun drısı bızım başımıza nasılsın ?

iyiyim canım cok saol sen nasılsın ay hamıs haberını duyunca ıcıme bı umut geldı negatıfı gore gore umudumuz kalmadı ama olsun napalım

he ya ben halay çekmeyi unutuyordum geleneğimizi dur bak şimdi aboooo hel helee helleee dillleeleleleleeyyyyyy :79::80::79::79::79::79::79::79::79::79::79:

kızlar darısı basınıza inşallah ama dr tam belli değil değer
in yükselmesi lazımmış ama ben umutlandım size söledimm rabbim sizedeeee nasip etsin banada keseyi görmeyi nasip eglesin inşallah

kızlar darısı basınıza inşallah ama dr tam belli değil değer
in yükselmesi lazımmış ama ben umutlandım size söledimm rabbim sizedeeee nasip etsin banada keseyi görmeyi nasip eglesin inşallah

yükselir inşallah kocişini söle bugün evde yemek yapma o dışardan sölesi n yada seni alsın ay ne bılım ben evınıe karısmayım en ıyısı de sımdı sen al blgısayarını kucangına ayklarını yuksege kaldır uzat meyveler yemekler ye bl bol inşallah kendılıgındn yukselır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…