- 24 Şubat 2012
- 5.339
- 396
- 363
yaniiiiiii hamilemişinnnnnnnnnnnnnnnnn
oy kurban olurum darısı basına gel arkamdannnnnnnnnnnnnnn
dr dediki değerinin katlanması lazım dedi yne test yapacakmış
kızlar darısı basınıza inşallah ama dr tam belli değil değer
in yükselmesi lazımmış ama ben umutlandım size söledimm rabbim sizedeeee nasip etsin banada keseyi görmeyi nasip eglesin inşallah
hamileysem darısı basınıza inşallah
canlarımmm sonuç belli oldu 96,2 kan değerim dr bi daha test yapmamız lazım değer katlanması lazım dediii
şiddetle katılıyorumm..şu an tutunma zamanı ayaklarının altına yastık koy ve dinlen süreklii...yükselir inşallah kocişini söle bugün evde yemek yapma o dışardan sölesi n yada seni alsın ay ne bılım ben evınıe karısmayım en ıyısı de sımdı sen al blgısayarını kucangına ayklarını yuksege kaldır uzat meyveler yemekler ye bl bol inşallah kendılıgındn yukselır
dr dediki değerinin katlanması lazım dedi yne test yapacakmış
ben hem regli olmadım hemde negatifi gördüm hala beklıyom dereyi mayalar gibi hayırlısı olsun
tatlım bal gibide hamilesiin bu kesinn..şu an doktorun sana dediği kesinleşecek şey değerinin katlaması gebeliğin sağlıklı olup olmadığı,ultrasonda kesenin olması gereken yerde olması ,kalp atımı vs. doktorlar hepsini görmeden kesin konuşmaz..velakinn
o yumoş döllendii bi bebek varr.... yoksa kanda betaa gebelik dışı asla yükselmezz
Allah nasip edersee bütün sonuçların güzel oacak..şimdii sağlıklı gebelik geçirmen için dualarımız seninle tatlımm...ilk bana yazdığın geliyor aklımaaa..yaa içime hamiş kalacağın doğmuştu ama umutlandırmaktan korkuyodum...çok şükürrr kalbimm küt küt atıyorr mutluluktann... aybizim ve ivooo hadiii sıra sizdeee
aybizim sende kan verr yarınn
adet gelmeyen bünyeden umut kesılmez canımDD ben daha adetımın gecıktıgını bılmeden bı kac gun gecıkse sewınecem hıc degılse bı kac gun o hıssı yasarım belkı ama hıc bellı olmaz gec döllenme de olabılır
süper bu haberrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr ben demiştimmmmmmmmmmm :)) hadi hayırlısı canım Allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin inşallahhhhhhhhhhhhh
ayyy verim mi kızyaaaaaaaaaaaaa artık bu ay umudu kestım senden umutlu bı hbr alınca negatıfler sarmaz benı anammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm inşallah hayırlısı dur ben kocişimi kandırım yarın gidelim belki cumaya kadar beklerım cuma yaptırırım
şiddetle katılıyorumm..şu an tutunma zamanı ayaklarının altına yastık koy ve dinlen süreklii...
şirinemmm yat dinlen bebeğim şu an en riskli dönem tutunsun iyice yavrun sanaa
beklemee artıkkk beklemeee ne cuması yahuu...söylemeden git eşine süpriz yap..Rabbim seninde güzel yüzünü güldürsün inşallah evde gebelik testin varsa tekrarla canım.. ivo sende testin varsa tekrarla günler önce boşa yapıp üzüldün belkidee
e yarın izinli ben nasıl gidim gizzli gizli aaaneyapsam kiii neyse bakarm m bir ha çaresine ben napsam kı ay kafam durdu
invocemm bana da de hele
beklemee artıkkk beklemeee ne cuması yahuu...söylemeden git eşine süpriz yap..Rabbim seninde güzel yüzünü güldürsün inşallah evde gebelik testin varsa tekrarla canım.. ivo sende testin varsa tekrarla günler önce boşa yapıp üzüldün belkidee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?