Bir Gün Bende Anne Olacagim (INSALLAH) Diyenler Buyrun...

evde testin varmı tatlım 3-4 saat idrarını tut yap yada sabah ilk idrarınla yapp günün geçti ve bir çok yeri okuu çatlama iğnesinden sonra asla gecikme olmaz diyorr..inşallah öyledir...

link yok mu link deme yaa eşme gelirken aldırırım olmazsa sabah ilk yaparım oyle yapacaktım ama sabahı bekleyemedım dur bende okuyım hemen heyecanlandım çatlatma iğnesinden 17 gün sonra adet olan varmışşş

Son düzenleme:

2.5 yıl oldu malesef ((((( walla bellı bır problem yok yaram wardı bır ay once dondurdum gectı mı bılmıyorum 1 ay sonra kontrole gıdecem ınsallah ınsallah kuzum cok saol yaaa hıc bırınızın ne zamandır ıstedıgını bılmıyorum sızler ne zamandır ıstıyonuz sorununuz ne ezberlemeye calısacamD:

ben yemek yapıcam birazdan kocam gelicek öpüyorum hepinizi ilk fırsatta damlarım burayaa

ben akşam annemdeyim canım akşam giremem kızlar öpüyorum sizleri esoşşşşşşşşşşşşşşşşş tebrik ederim tekrardan canım yaaa Allahım bizlere de nasip eder inşallah bugün aldığın haberi bende duymayı ne kadar isterdim ama olsun zamanı var belkide Allah ne verecekse hayırlısını versin hepimize ..herkese iyi akşamlarrrrrrrr kızlar yarın görüşürüz kısmetse..

bızımkı de hemen hemen 5-6 ay olacakk bende pko ve yumurta tembellığı var yumoşlarınm çatlamıyo

kızllllllllarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr acil toplanın kızlar acil hesaplayın kçıncı gun bugun geçmişti garanti olsun nolurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

bızımkı de hemen hemen 5-6 ay olacakk bende pko ve yumurta tembellığı var yumoşlarınm çatlamıyo

kızzz telaş ıcın erken degıl mı 1 yıldan sonra olmazsa o zaman sıkıntı edersın sımdı keyfıne bak üzülerek gecırme zamanlarını ewlılıgının tadını cıkart

kızllllllllarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr acil toplanın kızlar acil hesaplayın kçıncı gun bugun geçmişti garanti olsun nolurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

hadiii hadiiii hesaplayalım burdayızzzz

kızzz telaş ıcın erken degıl mı 1 yıldan sonra olmazsa o zaman sıkıntı edersın sımdı keyfıne bak üzülerek gecırme zamanlarını ewlılıgının tadını cıkart

olmuyor canım aynı rahatsızlık yengede vardı 2 yıl tedavıyle çocuğu olmadı ayrıca kayınbabam hasta doga olarak onun tek hayalı torunn yanı çocuk için o kladar çok sebebimizvar .erken ama hemen olmayacagını biliyorummm ve olmuyor da

erken yol alman cok guzel ama şimdıden olmuyor dıye strese gırme benım arkadas da pco wardı 3 ay da bı adet olurdu ewlılıgının 8. ayında kendılıgınden hamıle kaldı dıcegım o kı ıllakı gec olacak dıye kendını sartlama benım sorunum olmadıgı halde 2.5 yıldır olmuyo :)))

inşallaah daha 9 ay adet olmazsın canım yahu kızlar sizin batlar yakın peşpeşee ben taaa anasının gözündeyim

insallahhhhh canim benimm... yok yaa ne yakini... daha yeni bitti benim reglim.. daha koooooskoca ay var önümde
ya kizlar siz yumurtlama gününü hesaplayip iliskiyi tam o günemi denk getirmeye bakiyorsunuz? gün asiri iliskiye bugün baslarsak biz tahmini yumurtlama gününden bir gün önce ve bir gün sonraya denk geliyor..
bu ay calismalari siki tutmak lazim ayrica yaki yapistircam bakalim..

canlarımmm sonuç belli oldu 96,2 kan değerim dr bi daha test yapmamız lazım değer katlanması lazım dediii

ayyyyy bu ne böyle pes pese güzel haberler
sirinemm hadi insallahh ikinci test daha yüksek cikar bakkk söyleniyordun yumos haftami kacirdik diye allahtan ümit kesilmez
cok sevindim yaaaa insallah bu ay hepimiz hamile kalirizzz

aaaaaaaaayyy canimm cok sevindim senin adinaa!!! Ama ben biliyordum zaten senin hamile oldugunuuu hissetmistim
Darisi bizim basimiza insallah... Allah sag salim kucagina almayi nasip etsin insallah canim benim iyi bak kendine ve melegine

teşekkür ederim canım darısı başına en kısa zamanda inşallah :)

canım çok geçmiş olsun tekrardannnn bozma moralini inşallah herşey düzelir önemli olan iyi bi doktor bulmak.
sanırım buldum doktoru bu adama gidicem bundan sonra :)

canım yumurtalıklara baktı,normal dedi..dizi dizi mi dedim hayır normal dedi..
ama kan değerimde işte bahsettiğim hormonlar yüksek,dkh ve dostinex verdi.
bir dahaki reglyde yine bakalım hormonlara ona göre bebeğe devam edersin dedi.

şimdi vaktim yok sana bişi daha sorucam sonra :)

canlarımmm sonuç belli oldu 96,2 kan değerim dr bi daha test yapmamız lazım değer katlanması lazım dediii

çoooookk sevindim canımcım...hadi inş artar değerlerin de daha da seviniriz :)) topiğimizin ilk hamişi :)

True sormak istediğim
dostinex i kullanayım mı
yoksa eşim hayıt suyu almış 1 litre onu mu içeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…