evde testin varmı tatlım 3-4 saat idrarını tut yap yada sabah ilk idrarınla yappgünün geçti ve bir çok yeri okuu çatlama iğnesinden sonra asla gecikme olmaz diyorr..inşallah öyledir...
benımkı geckti bir gün :):):):)bagalm ama hıc umutlanasım gelmıyor ama hayırlısı olsun canımmmmmmmmmmmmmmm inşallahhh senınde sorunun çözülür bir an önce senın ne zamandır çocuk ıstıyorsun problem ne ?
ben yemek yapıcam birazdan kocam gelicek öpüyorum hepinizi ilk fırsatta damlarım burayaa
2.5 yıl oldu malesef((((( walla bellı bır problem yok yaram wardı bır ay once dondurdum gectı mı bılmıyorum 1 ay sonra kontrole gıdecem ınsallah ınsallah kuzum cok saol yaaa hıc bırınızın ne zamandır ıstedıgını bılmıyorum sızler ne zamandır ıstıyonuz sorununuz ne ezberlemeye calısacamD:
bızımkı de hemen hemen 5-6 ay olacakk bende pko ve yumurta tembellığı var yumoşlarınm çatlamıyo
kızllllllllarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr acil toplanın kızlar acil hesaplayın kçıncı gun bugun geçmişti garanti olsun nolurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
kızzz telaş ıcın erken degıl mı 1 yıldan sonra olmazsa o zaman sıkıntı edersın sımdı keyfıne bak üzülerek gecırme zamanlarını ewlılıgının tadını cıkart
olmuyor canım aynı rahatsızlık yengede vardı 2 yıl tedavıyle çocuğu olmadı ayrıca kayınbabam hasta doga olarak onun tek hayalı torunn yanı çocuk için o kladar çok sebebimizvar .erken ama hemen olmayacagını biliyorummm ve olmuyor da
hadiii hadiiii hesaplayalım burdayızzzz
inşallaah daha 9 ay adet olmazsın canımyahu kızlar sizin batlar yakın peşpeşee ben taaa anasının gözündeyim
canlarımmm sonuç belli oldu 96,2 kan değerim dr bi daha test yapmamız lazım değer katlanması lazım dediii
23 gun olmuş çatlma iğnesinden sonraaa
aaaaaaaaayyy canimm cok sevindim senin adinaa!!! Ama ben biliyordum zaten senin hamile oldugunuuu hissetmistim
Darisi bizim basimiza insallah... Allah sag salim kucagina almayi nasip etsin insallah canim benim iyi bak kendine ve melegine
canim benim bence sende hamilesin bikac gün sonra tekrar test yap olmadi kan testi yaptir emin ol ama hep pozitif düsün pozitif olsun[/QUOT
yaptırıcam cnm cunku internetten okudum en fazla 17 gün sonra adet olmuşlar ama benım kaçıncı gun olmuş 14 gun sonra kan tahlılı yaptrabılır mışızz bende ya yarın ya da diğer gun mutlaka yaptırcam bak bnme kafamda soru işareti kaldı bılmıyom ki:S:S:S
sanırım buldum doktoru bu adama gidicem bundan sonra :)canım çok geçmiş olsun tekrardannnn bozma moralini inşallah herşey düzelir önemli olan iyi bi doktor bulmak.
hahahahahahaha gülmekten krize gircemmm
canım çatlar büyük ihtimal büyüyüp çatlamazsa sıkıntı zaten kiste çevirirdi..bence senin yumoşların çatlıyor..hayırlısı bakalım özeldeki ne diyecek acabaa heyecanlandım..
canım klomen ucuz bi ilaç rapor çıkartmaya gerek yok..9.44 tl kutusunun fiyatı sigortayla yanlış hatırlamıyosam 2-3 tl fark çıkıyodu.. çatlama iğnesi 70-80 civarlarında ona rapor çıkmıyo galibaa..ama gonal f çok tuzlu bi ilaç onda rapor çıkartabiliyosun...birde doktoruna folbiol yazdır..gebe kalmadan 3 ay içilmesi tavsiye ediliyor..yazdırmasanda kutusuda 5 lira bişey ben1 tanesini kırıp yarım içiyodum folbiolu yumurtlamadan sonra 1 tane alıyodum..hamiş kalıncada folikplusa başlamıştım ekstra vitaminli diye
canlarımmm sonuç belli oldu 96,2 kan değerim dr bi daha test yapmamız lazım değer katlanması lazım dediii
canim benim bence sende hamilesin bikac gün sonra tekrar test yap olmadi kan testi yaptir emin ol ama hep pozitif düsün pozitif olsun
tam 16 sında aşılama yapmışız cnm kaç gün geçmişişş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?