Bir Gün Bende Anne Olacagim (INSALLAH) Diyenler Buyrun...

darısı basınıza kızlaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

bilmiyorum kiii yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ne yapsa acile gidip ben bta yaptırcm sabahı bekleyemıyorum dıyesım var

kız oyleeeee bı ımkanın warsa merakta kalalcagına yaptır ıcın rahat etsın belırsızlıkten ıyıdır sabaha kadar ıcın ıcını yıcene rahatlarsın ayyy heyecanlandımmmm yaaaaaaaaaa ıcım kıpır kıpır oldu

canlarımmm sonuç belli oldu 96,2 kan değerim dr bi daha test yapmamız lazım değer katlanması lazım dediii

canııımm hayırlı ugurlu olsun bak dedim ben sanaa :)) bende yarın gidip ericem ikinci kan testini Hadi inşaallah ikiziminde degerleri yükselicek

ayyyyy bu ne böyle pes pese güzel haberler
sirinemm hadi insallahh ikinci test daha yüksek cikar bakkk söyleniyordun yumos haftami kacirdik diye allahtan ümit kesilmez
cok sevindim yaaaa insallah bu ay hepimiz hamile kalirizzz

darsı basınıza canımm en buyuk seyim o oldu stres yapmadım tutmadı dedimm kasmadım kendimi bol bol süt içtim gunde 3 bardakk sırtıma yastık koydum ama popoma daha yakın bide 14 15 17 çalışma yaptık rabbim keseyi görmeyide nasip etsin inşallah

canııımm hayırlı ugurlu olsun bak dedim ben sanaa :)) bende yarın gidip ericem ikinci kan testini Hadi inşaallah ikiziminde degerleri yükselicek

inşallah canım senin degerin kactı insallah degerlerimiz yukselir keseyi görürürz rabbim isteyen arkadaşlarımızada nasip eder

eşine soyledın mı ne tepkı werdı yaa merak ettım D

inşallah canım senin degerin kactı insallah degerlerimiz yukselir keseyi görürürz rabbim isteyen arkadaşlarımızada nasip eder

benim dün 86.7 ydi geçen perşem 2.67 :) 4 gündeki yükselişi güzel ama bakalım yarın ne kadar yükselmiş olacak.ben aklıma kötü şeyler getirmiyorum inşaallah güzel güzel değerlerimiz yükselicek bebeklerimizin kesesini zamanı geldiğinde görücez :)pozitif düşün canım bundan sonra böyle dua da et bol bol :) ben adet günüm 1 gün gecikince yerleşme kanaması geçirdim normal de adetten 1 hafta önce olan birşey bu.geç döllenmeden dolayı ben aslında 10 gün falan geriden geliyorum.bakalım doktorla dogru tarihi bulmamız lazım.sonra dogum gecikiyorda gecikiyor :)

kızlar mutffagıma kocaman bır bocek gırdı korkumdan pcyı bırakıp kaçtım mutfagın kapısını kapattım esımı bekledımm o geldı sagsolun pc me de kavustum hemen dedım canlarıma yazım birr

Ne tür bi böcek ? Bizimde mutfak caminin önü yaya gecidi gibi bugun 2 cesit bocek gecti

Ne tür bi böcek ? Bizimde mutfak caminin önü yaya gecidi gibi bugun 2 cesit bocek gecti

bılmıyorum garıp sıyah bır böcek benim aşırı derecede böcek fobim var :):):) pat dedı mutfagıma düştü :):):) ayyy sonra mutfagın ortasına yurumezmı bende cektım kapıyı çıktım herıf geldı yanımda durdu ondan snra yemegı yaptım

hayırlışsıyla esmerım kocişin nededi ne tepki verdi :)

daha sokta habire souyo ne dedi kesin mi felan dyo yuzyuze göremedim aybizim test yapsana

canlarımmm sonuç belli oldu 96,2 kan değerim dr bi daha test yapmamız lazım değer katlanması lazım dediii

Vay beeee gozun aydin canimmmm ALLAH saglikla kucagina almayi nasip etsin INSALLAH bence yukselecek deger..
belirtilerini yaz bakalim... hadi topigimizin ilk gebesi sensin hamile olarak yaziyorum seni tamam mi
Böyle beraber beklerken biri sevinince seviniyor Insan gercekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…