kız sende hamılesın bence cnm yaaa ay heyecanlandım ınsallah hamılesınnn
sanırım buldum doktoru bu adama gidicem bundan sonra :)
canım yumurtalıklara baktı,normal dedi..dizi dizi mi dedim hayır normal dedi..
ama kan değerimde işte bahsettiğim hormonlar yüksek,dkh ve dostinex verdi.
bir dahaki reglyde yine bakalım hormonlara ona göre bebeğe devam edersin dedi.
şimdi vaktim yok sana bişi daha sorucam sonra :)
çoooookk sevindim canımcım...hadi inş artar değerlerin de daha da seviniriz :)) topiğimizin ilk hamişi :)
bilmiyorum kiiiyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ne yapsa acile gidip ben bta yaptırcm sabahı bekleyemıyorum dıyesım var
darısı basınıza kızlaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
canlarımmm sonuç belli oldu 96,2 kan değerim dr bi daha test yapmamız lazım değer katlanması lazım dediii
ayyyyy bu ne böyle pes pese güzel haberler
sirinemm hadi insallahh ikinci test daha yüksek cikar bakkk söyleniyordun yumos haftami kacirdik diye allahtan ümit kesilmez
cok sevindim yaaaa insallah bu ay hepimiz hamile kalirizzz
canııımm hayırlı ugurlu olsun bak dedim ben sanaa :)) bende yarın gidip ericem ikinci kan testiniHadi inşaallah ikiziminde degerleri yükselicek
darsı basınıza canımm en buyuk seyim o oldu stres yapmadım tutmadı dedimm kasmadım kendimi bol bol süt içtim gunde 3 bardakk sırtıma yastık koydum ama popoma daha yakın bide 14 15 17 çalışma yaptık rabbim keseyi görmeyide nasip etsin inşallah
inşallah canım senin degerin kactı insallah degerlerimiz yukselir keseyi görürürz rabbim isteyen arkadaşlarımızada nasip eder
kızlar mutffagıma kocaman bır bocek gırdı korkumdan pcyı bırakıp kaçtım mutfagın kapısını kapattım esımı bekledımm o geldı sagsolun pc me de kavustum hemen dedım canlarıma yazım birr
eşine soyledın mı ne tepkı werdı yaa merak ettımD
kesin mi diyooo telde söledimm
kız oyleeeee bı ımkanın warsa merakta kalalcagına yaptır ıcın rahat etsın belırsızlıkten ıyıdır sabaha kadar ıcın ıcını yıcene rahatlarsın ayyy heyecanlandımmmm yaaaaaaaaaa ıcım kıpır kıpır oldu
Ne tür bi böcek ? Bizimde mutfak caminin önü yaya gecidi gibi bugun 2 cesit bocek gecti
esmerşirinn biizlere bol bol dua et şimdi en çok senin duana ihtiyacımız varr
duam sizinle canım ilk bura ile paylastım heyecanınızı rabbim benide teze yapmayı nasip eder inşallah
ben akşam annemdeyim canım akşam giremem kızlar öpüyorum sizleri esoşşşşşşşşşşşşşşşşş tebrik ederim tekrardan canım yaaa Allahım bizlere de nasip eder inşallah bugün aldığın haberi bende duymayı ne kadar isterdim ama olsun zamanı var belkide Allah ne verecekse hayırlısını versin hepimize ..herkese iyi akşamlarrrrrrrr kızlar yarın görüşürüz kısmetse..
hayırlışsıyla esmerım kocişin nededi ne tepki verdi :)
canlarımmm sonuç belli oldu 96,2 kan değerim dr bi daha test yapmamız lazım değer katlanması lazım dediii
daha sokta habire souyo ne dedi kesin mi felan dyo yuzyuze göremedim aybizim test yapsana
canm a yarın ya da cuma gunu yapcam bende çok merak ettımmm nolduuu acaa dıe kendımı benımkı çoookkk gecikmiş bende baktım netten en fazla 17 gun gecikmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?