Bir Gün Bende Anne Olacagim (INSALLAH) Diyenler Buyrun...

Bende cekinirim boceklerden neyse süpermenin gelmis kurtarmis seni

Esmeeeerrr simdi en bastan anlat hikayeni ne zamandir istiyordun neler denedin belirtilerin neydi hadi

canım benim topiğn ugurlu geldi rabbim sanada arkadaslara nasip etsin inşallah duamdasınız

canm a yarın ya da cuma gunu yapcam bende çok merak ettımmm nolduuu acaa dıe kendımı benımkı çoookkk gecikmiş bende baktım netten en fazla 17 gun gecikmiş

kız ben daha 23 gun gecıkenı gormedım en fazla 18 gordum DD hadı ınsallah hamıssın cumaya kadar ohooo sende catlarsın

Bende cekinirim boceklerden neyse süpermenin gelmis kurtarmis seni

Esmeeeerrr simdi en bastan anlat hikayeni ne zamandir istiyordun neler denedin belirtilerin neydi hadi

canım ben tarihte 1 bucuk yıllık evliyim 2 aydır istiyorum ilk dr gittim dr bir soronum olmadıgını söledi yumurtlama döneminde calıs dedi gecen ay cok calıstık ama cok stres yaptık 10 gün önce kan tahlili verdim 2 kan tahlili verdim 5 gün adetim geciikti dr stres yapmaman gerektiğini yastıgıda popom ve belim arasına koymam gerektiğini popoya daha yakın olması gerektiğini söledi stresten gecmişsonra bu ay seffaf akıntım geldi10 11 12 13 günleri değerlendiremedik bende üzüldüm 2 güne bir ilişkiye girin diyolar ya ben 14 15 17 ünümde çalıştıko yüzden umudum yoktu eşimede dedim kızdım hatta sorumsuz buldum buarada paylastım

canım benim topiğn ugurlu geldi rabbim sanada arkadaslara nasip etsin inşallah duamdasınız
Sagol canim AMIN INSALLAH ALLAH ISTEYEN HERKESE NASIP ETSIN

ve mutlu son

kolayı hayatımdan sildim cunku kafein engeliyomuş sütün dogurganlığı artırtığını okudum gunde 3 bardak süt içtim şimdiye kadar arkadsımda süt içer o hemn hamiş kaldı belirtilerim arada bir sol sag kasık batması özellikle sag kasık adetim yaklastıgında sag kasığım hiç agrımazdı belim agrıyor arada belime agrı gırıyor geciyor sık idrara cıkma her aykinden fazla olarak felaket karnımda gaz var gögüs ucum kararmıs şimdi baktım gecen ay bembeyazdı ucları gecen ay cok takip ettimde belirtileri bide gögüsüm agrımıyodu normalde agrır ucu agrıyordu

inasllah canım degerinin yükselmesi cok güzel

canım 2 gün evvel okumuştum linki bulamadım ama sen bulup okumuşsun çoktan...
sabah idrar yap tekrardan cumaa git o zaman kan testinee Rabbim yüzlerimizi güldürsünn

görüşürüz canım sende 9 ay hiç hastalanmıcaksın gibime geliyo adetin geçersee idrar testi yap bakalım silik milik bişeyler çıkıyomu bakalım..inş. sende ikiz haberi alırsın bu ay

kızllllllllarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr acil toplanın kızlar acil hesaplayın kçıncı gun bugun geçmişti garanti olsun nolurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
kafayı yedi bizim kız 100 kere hesapla hesapla doyamadı
canım çatlama iğnesi vurunacağım gün saat belli oluyor bende o saate 4 gün perhiz yaptırıyorum ve çalışma oluyor..2 kez bu şekilde tutturdum adetin düzenliyse ovülasyon testi tavsiye ederim çatlama zamanını öğrenirsin

2 doktor 2'side bak çok farklı konuşmuş..

True sormak istediğim
dostinex i kullanayım mı
yoksa eşim hayıt suyu almış 1 litre onu mu içeyim
canım bana kalırsa ben şöyle yapardım..dostinexi kullanırdım çünkü dostinex hızlı düşürüyor(biz zamana karşı hassaalaşmış insanlarız malum ) ve dostinex bitince prolaktini kontrrol altında tutmak için hayıt içerdim.. sen nasıl istiyosan öyle yap

doğum kontrol hapını neden verdi ben onu anlamadım? hormon seviyelerine göre ne dedi? kist falan yok pko görünümüde yok mu dedi...

süt mü ben süt ıcmeyelı en az 2 yıl olmustur artık bende ıcım kendımı zorlayımda barı denemekte fayda war ama sız yenı dusunmeye basladıgınız cın sorununuz yokmus zaten ben 2.5 yıl oldu oyle seylerle bıraz zor olurda kısmet ıste

Kolayi ben cok iciyorum ya icmiycem artik.. kahve filan icmem zaten bende sut icmeye basliyim ama fazla sutte kemik erimesi yapmiyor muydu yanlismi biliyorum :26:

bizimde 3 bucuk yildir olmuyor.. ama yinede denemekte fayda var.. kola yok süt var artik

bizimde 3 bucuk yildir olmuyor.. ama yinede denemekte fayda var.. kola yok süt var artik

sütü hıc sewmem ama ıcecem bu ay corek otunu denıcem mıdemı karıstıracam babam karıstıracam tweety ben yenı bı uyelık actım huzurumsun01 dıye onuda lısteye eklermısın ondan gırmeye basladıgımda bu nıckı sılersın onay gelmedı dah cnm pekı senın sorunun ney

Canim o uyeligin acilinca isimleri degistiririm.. bu uyeligini iptal ettirmeyi unutma yoksa 2. uyelikten banlanirsin
Benim prolaktinim yüksekti 64 gibi bir degeri en son.. simdi ne alemde bilmiyorum..
esimdede problem var mi yokmu henuz belli degil ama 3 bucuk yildir olmadi yani
Sizde varmi sorun ?

uyelık nasıl ıptal edılıyo bılmıyorum kı bana ozelden tarıf edermısın :) walla bende ne sorun war esımde warmı hıc bılmıyorum acıkcası bana sorun yok dedıler once baska dr a gıttıgımde cok buyuk yaran war dedı engel olur cocuga dedı yarayı dondurduk su an gectı mı bılmyıorum esımde sperm testı yaptırdı dr sorun yok normal dedı ama ıcıme sınmıyo hareketlı sayısı az gıbı geldı bana ole ıste sebepsız gıbı aslında prolaktın se sorunun duser dusmez hamıs kalırsın bence ınsallah tabı cnm

ben dayanamadım kan testi yaptırdımm

Sirineeeeemmmmmmm adın hamileler bölümüne ne kadar cok yakısmıs yaaaa Rabbim saglıkla kucagına almayı nasip etsin darısı bizim basımızaaaaaaaaaa

Kız bu ay hic umudum yok diye diye hamile kaldın umudun olsaydı ikiz dogururdun kesin

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…