bılmıyorum garıp sıyah bır böcek benim aşırı derecede böcek fobim var :):):) pat dedı mutfagıma düştü :):):) ayyy sonra mutfagın ortasına yurumezmı bende cektım kapıyı çıktım herıf geldı yanımda durdu ondan snra yemegı yaptım
ben dayanamadım kan testi yaptırdımm
Vay beeeegozun aydin canimmmm ALLAH saglikla kucagina almayi nasip etsin INSALLAH bence yukselecek deger..
belirtilerini yaz bakalim... hadi topigimizin ilk gebesi sensin hamile olarak yaziyorum seni tamam mi
Böyle beraber beklerken biri sevinince seviniyor Insan gercekten
şirinem sana çokkk sevindim mutluluğunu evde temızlık yapıp bulaşık bbezıne şarkı söyleyerek kutluyorum
canm a yarın ya da cuma gunu yapcam bende çok merak ettımmm nolduuu acaa dıe kendımı benımkı çoookkk gecikmiş bende baktım netten en fazla 17 gun gecikmiş
kesin mi diyooo telde söledimm
Bende cekinirim boceklerdenneyse süpermenin gelmis kurtarmis seni
Esmeeeerrr simdi en bastan anlat hikayeni ne zamandir istiyordun neler denedin belirtilerin neydi hadi
hahha bende olsam gelmesını dayanamayıp telde solerdımm ay ne kadar guzelll yaaa masallah
Sagol canim AMIN INSALLAH ALLAH ISTEYEN HERKESE NASIP ETSINcanım benim topiğn ugurlu geldi rabbim sanada arkadaslara nasip etsin inşallah duamdasınız
canım ben tarihte 1 bucuk yıllık evliyim 2 aydır istiyorum ilk dr gittim dr bir soronum olmadıgını söledi yumurtlama döneminde calıs dedi gecen ay cok calıstık ama cok stres yaptık 10 gün önce kan tahlili verdim 2 kan tahlili verdim 5 gün adetim geciikti dr stres yapmaman gerektiğini yastıgıda popom ve belim arasına koymam gerektiğini popoya daha yakın olması gerektiğini söledi stresten gecmişsonra bu ay seffaf akıntım geldi10 11 12 13 günleri değerlendiremedik bende üzüldüm 2 güne bir ilişkiye girin diyolar ya ben 14 15 17 ünümde çalıştık o yüzden umudum yoktu eşimede dedim kızdım hatta sorumsuz buldum buarada paylastım
benim dün 86.7 ydi geçen perşem 2.67 :) 4 gündeki yükselişi güzel ama bakalım yarın ne kadar yükselmiş olacak.ben aklıma kötü şeyler getirmiyorum inşaallah güzel güzel değerlerimiz yükselicek bebeklerimizin kesesini zamanı geldiğinde görücez :)pozitif düşün canım bundan sonra böyle dua da et bol bol :) ben adet günüm 1 gün gecikince yerleşme kanaması geçirdim normal de adetten 1 hafta önce olan birşey bu.geç döllenmeden dolayı ben aslında 10 gün falan geriden geliyorum.bakalım doktorla dogru tarihi bulmamız lazım.sonra dogum gecikiyorda gecikiyor :)
canım 2 gün evvel okumuştum linki bulamadım ama sen bulup okumuşsun çoktan...link yok mu link deme yaa eşme gelirken aldırırım olmazsa sabah ilk yaparım oyle yapacaktım ama sabahı bekleyemedımdur bende okuyım hemen heyecanlandım çatlatma iğnesinden 17 gün sonra adet olan varmışşş
ben akşam annemdeyim canım akşam giremem kızlar öpüyorum sizleri esoşşşşşşşşşşşşşşşşş tebrik ederim tekrardan canım yaaa Allahım bizlere de nasip eder inşallah bugün aldığın haberi bende duymayı ne kadar isterdim ama olsun zamanı var belkide Allah ne verecekse hayırlısını versin hepimize ..herkese iyi akşamlarrrrrrrr kızlar yarın görüşürüz kısmetse..
kafayı yedi bizim kız 100 kere hesapla hesapla doyamadıkızllllllllarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr acil toplanın kızlar acil hesaplayın kçıncı gun bugun geçmişti garanti olsun nolurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
canım çatlama iğnesi vurunacağım gün saat belli oluyor bende o saate 4 gün perhiz yaptırıyorum ve çalışma oluyor..2 kez bu şekilde tutturduminsallahhhhh canim benimm...yok yaa ne yakini... daha yeni bitti benim reglim.. daha koooooskoca ay var önümde
ya kizlar siz yumurtlama gününü hesaplayip iliskiyi tam o günemi denk getirmeye bakiyorsunuz? gün asiri iliskiye bugün baslarsak biz tahmini yumurtlama gününden bir gün önce ve bir gün sonraya denk geliyor..
bu ay calismalari siki tutmak lazimayrica yaki yapistircam bakalim..
2 doktor 2'side bak çok farklı konuşmuş..sanırım buldum doktoru bu adama gidicem bundan sonra :)
canım yumurtalıklara baktı,normal dedi..dizi dizi mi dedim hayır normal dedi..
ama kan değerimde işte bahsettiğim hormonlar yüksek,dkh ve dostinex verdi.
bir dahaki reglyde yine bakalım hormonlara ona göre bebeğe devam edersin dedi.
şimdi vaktim yok sana bişi daha sorucam sonra :)
çoooookk sevindim canımcım...hadi inş artar değerlerin de daha da seviniriz :)) topiğimizin ilk hamişi :)
canım bana kalırsa ben şöyle yapardım..dostinexi kullanırdım çünkü dostinex hızlı düşürüyor(biz zamana karşı hassaalaşmış insanlarız malumTrue sormak istediğim
dostinex i kullanayım mı
yoksa eşim hayıt suyu almış 1 litre onu mu içeyim
annene söle diyo kurnaz annesine sölemek için öle diyo
kolayı hayatımdan sildim cunku kafein engeliyomuş sütün dogurganlığı artırtığını okudum gunde 3 bardak süt içtim şimdiye kadar arkadsımda süt içer o hemn hamiş kaldıbelirtilerim arada bir sol sag kasık batması özellikle sag kasık adetim yaklastıgında sag kasığım hiç agrımazdı belim agrıyor arada belime agrı gırıyor geciyor sık idrara cıkma her aykinden fazla olarak felaket karnımda gaz var gögüs ucum kararmıs şimdi baktım gecen ay bembeyazdı ucları gecen ay cok takip ettimde belirtileri bide gögüsüm agrımıyodu normalde agrır ucu agrıyordu
kolayı hayatımdan sildim cunku kafein engeliyomuş sütün dogurganlığı artırtığını okudum gunde 3 bardak süt içtim şimdiye kadar arkadsımda süt içer o hemn hamiş kaldıbelirtilerim arada bir sol sag kasık batması özellikle sag kasık adetim yaklastıgında sag kasığım hiç agrımazdı belim agrıyor arada belime agrı gırıyor geciyor sık idrara cıkma her aykinden fazla olarak felaket karnımda gaz var gögüs ucum kararmıs şimdi baktım gecen ay bembeyazdı ucları gecen ay cok takip ettimde belirtileri bide gögüsüm agrımıyodu normalde agrır ucu agrıyordu
süt mü ben süt ıcmeyelı en az 2 yıl olmustur artık bende ıcım kendımı zorlayımda barı denemekte fayda war ama sız yenı dusunmeye basladıgınız cın sorununuz yokmus zaten ben 2.5 yıl oldu oyle seylerle bıraz zor olurda kısmet ıste
bizimde 3 bucuk yildir olmuyor.. ama yinede denemekte fayda var.. kola yok süt var artik
sütü hıc sewmemama ıcecem bu ay corek otunu denıcem mıdemı karıstıracam babam karıstıracam tweety ben yenı bı uyelık actım huzurumsun01 dıye onuda lısteye eklermısın ondan gırmeye basladıgımda bu nıckı sılersın onay gelmedı dah cnm pekı senın sorunun ney
Canim o uyeligin acilinca isimleri degistiririm.. bu uyeligini iptal ettirmeyi unutma yoksa 2. uyelikten banlanirsin
Benim prolaktinim yüksekti 64 gibi bir degeri en son.. simdi ne alemde bilmiyorum..
esimdede problem var mi yokmu henuz belli degil ama 3 bucuk yildir olmadi yani
Sizde varmi sorun ?
ben dayanamadım kan testi yaptırdımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?