Ben geldiiimmmmmmmmmmmmm
kuzuuuuuu hosgeldın bıdenem benım
hoşgeldin canım nasılsın
Hosbuldummmm kızz iyiyim cok sükür sen nasılsın nerelerdesin özlettin kendini
iyim canım evde işlerim vardı usta fln geldi duvar kağıdı yaptırdım bir duvara kombim ve peteklerim takılacak öle işte iş bitmiyo .... bende özledim sizi
uyelık nasıl ıptal edılıyo bılmıyorum kı bana ozelden tarıf edermısın :) walla bende ne sorun war esımde warmı hıc bılmıyorum acıkcası bana sorun yok dedıler once baska dr a gıttıgımde cok buyuk yaran war dedı engel olur cocuga dedı yarayı dondurduk su an gectı mı bılmyıorum esımde sperm testı yaptırdı dr sorun yok normal dedı ama ıcıme sınmıyo hareketlı sayısı az gıbı geldı bana ole ıste sebepsız gıbı aslında prolaktın se sorunun duser dusmez hamıs kalırsın bence ınsallah tabı cnm
Hmm iyi bakalım isini cabuk bitir cok öxletme kendinine var ne yok görüsmeyeli
sümeyyecigim hosgeldin..
çaloşmalara devamdr gitmiyorum atık sitres yok sıkıntı yok çok şükür tedavi sürecinde çok adapte ediyorum kendimi hamiş olucam bu ay die sonrası hazin işte ama tedaviyi bıraktım allaha tevekkül ettim ya çok rahatım
sümeyyecigim hosgeldin..
yonetıcı kımneyse o uyelık acıldıgında bana tarıf edersın dımı :) süm süm burdayım anam
2 doktor 2'side bak çok farklı konuşmuş..
canım bana kalırsa ben şöyle yapardım..dostinexi kullanırdım çünkü dostinex hızlı düşürüyor(biz zamana karşı hassaalaşmış insanlarız malum) ve dostinex bitince prolaktini kontrrol altında tutmak için hayıt içerdim.. sen nasıl istiyosan öyle yap
doğum kontrol hapını neden verdi ben onu anlamadım? hormon seviyelerine göre ne dedi? kist falan yok pko görünümüde yok mu dedi...
yonetıcı kımneyse o uyelık acıldıgında bana tarıf edersın dımı :) süm süm burdayım anam
Hmm hayırlısı olsun cnm insallah kendiliginden olur
Hosbuldumm twetymm nasılsınnn
Bitterrrr sende dün dra gittin karsılasanadık dr sana ne dedi..... Birden daldım hosgeldiinnn demeyi unuttumevet kendim de gördüm bu sefer öyle ortadaydılar yumurtalar 3-4 tane vardı :)
canım hayıtın suyunu almış ya bozulursa bir de 15 lira vermiş ona
kararsız kaldım
fsh lh için verdi sanırım dkh yi.kist ve pco yok :)
Tarif ederim canim merak etme
iyiyimm canim sen nasilsin.. topigimiz cogalmaya basladi ilk atak esmerden geldi.. yavas yavas geliyor juniorlar
Gördüm kızzz seni dil cıkarmana gerek yokkk
Tarif ederim canim merak etme
iyiyimm canim sen nasilsin.. topigimiz cogalmaya basladi ilk atak esmerden geldi.. yavas yavas geliyor juniorlar
al al al DD kız the balm unutma markası ihihihi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?