Bir Gün Bende Anne Olacagim (INSALLAH) Diyenler Buyrun...

canımmmmmmmm bebeğin hayırlı olsun hayırlı bir evlat olsun sağlıklı bir hamilelik geçir inş çok sevindim adına allahım kucağına almayıda nasip etsin öpüyorum çokkkkk

Site yonetimine mesaj aticaksin canim.. öbürü aktif oldugunda mesaj atarsin.
doktorlarada guven olmuyor ki her kafadan bir ses cikiyor iste..
baska bir doktora daha gitseydin INSALLAH en kisa zamanda hamile kalirsin

Hmm iyi bakalım isini cabuk bitir cok öxletme kendini ne var ne yok görüsmeyeli

çaloşmalara devam dr gitmiyorum atık sitres yok sıkıntı yok çok şükür tedavi sürecinde çok adapte ediyorum kendimi hamiş olucam bu ay die sonrası hazin işte ama tedaviyi bıraktım allaha tevekkül ettim ya çok rahatım

Hmm hayırlısı olsun cnm insallah kendiliginden olur
sümeyyecigim hosgeldin..

Hosbuldumm twetymm nasılsınnn

evet kendim de gördüm bu sefer öyle ortadaydılar yumurtalar 3-4 tane vardı :)

canım hayıtın suyunu almış ya bozulursa bir de 15 lira vermiş ona
kararsız kaldım

fsh lh için verdi sanırım dkh yi.kist ve pco yok :)

yonetıcı kım neyse o uyelık acıldıgında bana tarıf edersın dımı :) süm süm burdayım anam

Tarif ederim canim merak etme
Hmm hayırlısı olsun cnm insallah kendiliginden olur

Hosbuldumm twetymm nasılsınnn

iyiyimm canim sen nasilsin.. topigimiz cogalmaya basladi ilk atak esmerden geldi.. yavas yavas geliyor juniorlar

Bitterrrr sende dün dra gittin karsılasanadık dr sana ne dedi..... Birden daldım hosgeldiinnn demeyi unuttum

iyiyimm canim sen nasilsin.. topigimiz cogalmaya basladi ilk atak esmerden geldi.. yavas yavas geliyor juniorlar

Aynen cnm yaaa aybizimde ve invoo da hamis kalırsa bu ay dadından yenmez haaaaa sende tedaviye baslasaydın teker teker hamis kalırdık benim yolum biraz uzun ama bakalım

Son düzenleme:

tşk ederımmm kuzumm bı de benım su yaram bı gecseydı benımde umudumda olacakda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…