Bir Gün Bende Anne Olacagim (INSALLAH) Diyenler Buyrun...

canım açmadıysan şişenin ağzını hiç bişeycik olmaz ikisini aynı anda kullansan bi sorun olur mu ki?? :26:
kendi gözünle bakman iyi iştee içine siner doktor ultrasonda bakarken bende bakıyorum kendi tanımı kendim koyuyorum hayırlısı bakalım canım..
bugün son gonal-f'mi vurundum yarın doktor günü çatlama iğnemide aldım muhtemelen cuma vurunucam pooofff zaman geçmiyorrr içim daralıyor

Allah iyiligini versinnn emiiiiii unutmam unutmam

kız yarın dr dan randewu almayı unutma tabı kocan gıtmezse maraşa tc mı telden weırırm gerek olursa bu hafta da benım kocıs sperm testıne gıdecek kız bende cörek otu kürüne baslıcam su ılıskı yasagı bıtsınde

Bilirim o duyguyu önce igne gününü sonra batını beklersin günler gecmek bilmez ben ögleye kadar uyurdum

E bitmeden basla bi zararı olmaz ki herhalde cnmm gitmeyecekmis ararım ben bilgilerini isterim senden hadi bakalım sizde hızlandırın maratonu

E bitmeden basla bi zararı olmaz ki herhalde cnmm gitmeyecekmis ararım ben bilgilerini isterim senden hadi bakalım sizde hızlandırın maratonu

şimdiden baslayıp da bunyemı alıstırmayım ılac da ıce ıce bagımlılık yapıp etkısını azaltıyor ya ılk ıctıgın zaman daha etkılı oluyo bu da oyle bı de yaram gecmeyıp bı daha dondurma derse walla oturur sabaha kadar aglarım :26::26:

Sibelll sacını basını yolacam sonunda senin kıızzz yüz kere dedim olumsuz düsünme diye dilimde tüy bitti olumlu düsün olumlu olsun datlum

Hic belli olmaz sumeyyecim kim onden kalacak siradaki talihli kim bakalim hayirlisi olsun INSALLAH

ay bugun wc ye gitmekten bi hal oldum usuttum herhalde ha bire su döküyorum

Bitterrrr sende dün dra gittin karsılasanadık dr sana ne dedi..... Birden daldım hosgeldiinnn demeyi unuttum
dün gittim,yetmedi bugün de başka doktora gittim canım.prolaktinim,FSH ve LH yüksek biraz..hormon ilacı verdi,bu ay onları kullanıcam sonra çalışmalara devam Allahın izniyle :)

aynı anda kullansam zararı olur gibi geldi
sordurayım aktara bişi olmazsa ağzı kapalı dursun o,önce ilacı içeyim o vakit :)
gördüm yumoşlarımı top top ordaydılar :)

senin de olacak bu ay inş benim içime öyle doğuyor yaa :))

bende hamile kalmak isteyıp kalamayanlardanım ...1 yıllık evliyim..hiçbir sorun yok ama kalamıyorum arkadaşlar ..:2:

hosgeldın cnm sorun olmadıgına emın olma bana da sorun yok dıyorardı yara warmıs baska drları da dene herseyı mutlaka arastıttır umarım kısa zamanda anne olrsun

Hmm anladım cnm hayırlısı olsun insallah olumlu sonuc alırsın esin test yapmıs mıydı
bende hamile kalmak isteyıp kalamayanlardanım ...1 yıllık evliyim..hiçbir sorun yok ama kalamıyorum arkadaşlar ..:2:

Hosgeldin cnm bizde sorun cok hamile kalamıyok sende sorun yok hamile kalamıyon hakkımızda hayırlısı olsun
hihihih tıpe bak cay demle kız sen rahım fılmını baskette mı yaptırcan

Evet cnm tedaviye basladıgım drum cekecek ama önce adet olmam lazım

benım bı daha cektıresım war beraber cektırek DD oyamadım fılme

Hmm anladım cnm hayırlısı olsun insallah olumlu sonuc alırsın esin test yapmıs mıydı
birkaç ay deneyelim eşime öyle baktırırız sanırım
şimdi ona bundan hiç bahsetmek istemiyorum
yanaşacağını sanmıyorum şu an için
doktor da haplardan sonra birkaç ay denersiniz olmazsa eşinden de sperm testi isteriz dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…