- 18 Temmuz 2013
- 1.556
- 52
- 113
eşin kaçta kalkacak benimkide 4'te uyanacak babasıyla ankaraya gidecekler..bugün antalyadan uçakla gelmişte yorulmuş kayınpedercim eşim direksiyon sallıcakmışnöbetteyim.. esimi uyanirip oyle yatiyorum ben
eşin kaçta kalkacak benimkide 4'te uyanacak babasıyla ankaraya gidecekler..bugün antalyadan uçakla gelmişte yorulmuş kayınpedercim eşim direksiyon sallıcakmışartık toplantısımı var tv programına mı çıkıcak kayınpederim bilemiyom
bunada çok güldüm
Eskiden 1 TL'ye kola, püskevit, jelibon, sakız, gofret alırdık. Şimdi her yerde kamera var mk.
hahahahahahaben direk kafayı çıkartırıyorum eşimde beni dürtüp böyle kapı aralığından çaktırmadan bakalım diyor
indire gandi..
kayinpederin unlu birimi kiz ay keske bende gidebilsem ankaraya :)
yok yaa ünlü biri değil canım..isim vermiyim burada oturduğumuz ilin x birlik başkanı..trt falan tv programlarına konuk olarak katılıyoduyerel gazetelerde falan resimleri konuşmaları yazılıyordaa bizden başka okuyan yok herhalde diyip gülüyoruz eşimlee
1 ay olmadı haberlerde çıktıydı bakan Mehmet Mehdi EKER'e hediyeler vermişti..daha bana ev hediyesi almadı
olsun yinede baskan neyimis iyiymis valla
iste sende hediyemi isterim de
Iyi geceler.. ALLAH RAHATLIK VERSIN
kızlar ii geceler ben cıkıyorumm allaha emanet olun
orda değilmişim meğersem :) gitmişimBitter ordasin dimi daha
seninkinin de kendine güveni sonsuz,bir ilişkiyle gelivercek sanıyor herhaldebiri şu kocama akıl versee yoksaa vazgeçipp kariyerr yapıcamm :) ya anlamıorum ayıptır sölemesi adetten sonra yumurtlama döenmimin olduğu hafta tabi bizim hesaplamalarımıza göree o hafta sadece 2 defa birlikte oluyoruz ona kalsa 1 defa bile yetermiş 2. bile benm zorumla yapıyoruzz ve hep hüsran. yani adetten sonra 2 günde bir ilişki olması daha mantıklı diilmi benmi yanlışım omu doğru bakalım bi kaç gün içinde belli olucak. çok sinirim bozuluyoo pff pinpirikli bi kocamm varr
yatmaya çalışıyorumkizlar sizde iliskiden sonra bi sure kalkmadan yatiyor musunuz
acaba birgün bende anne olabilecek miyim?
bugün yine çok negatifim
canım sıkılıyor nedense
adet belirtilerim başladı
bugün yarın olurum
acaba daha ne kadar beklicem
günaydın arkadasşar.
bugün adetimin 15.günü ve sabah akıntım gelmişti bariz şekilde.
yumurtladım mı yani?
gün aşırı yapalım diye dün yapacaktık,
tam dedim evet hazırım yapalım hadi diye,
eşim sigara mı içtin yine diye kızdı giyindi indi aşağıya!
bugün yapmazsak bi ay daha nasıl koruyacağım bu hevesimi ya?
tam da karar vermişken!
kusura bakmayın sabah sabah((
günaydın
yumurta akı kıvamındaki akıntı ise evet yumurtluyorsundur bence
bugün ilişki lazım o halde,eğer bebek istiyorsan sigara içme canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?