Bir Gün Bende Anne Olacagim (INSALLAH) Diyenler Buyrun...

Bende hic oturamadım yaa bayram sofrasını kayınvalidemlerde kurduk gelen giden hic bitmedi yemek pasta cay mutfakla salon arasında mekik dokudum resmen hasta da oldum zaten :2::2::2::2::2:

Benim siradan birgun gibi yalniz gecti bayram...

Gecen gittim ya ondan sonra gitmedim dr kan testi yaptı yumurtlama gec olmus on dört gün icinde adet olursun gereksiz adet söktürücü vermeyeyim dedi göbegim cıkmıs yaaa resmen sürekli bi rahatsız edici sslik var

E hamile olma ihtimalin yok muymus ???:26:

E hamile olma ihtimalin yok muymus ???:26:

Yok cnm rahim kalınlıgım yüksek cıktı dr ne olur ne olmaz gebelik testi de yapalım dedi ama negatif cıktı
Zaten gec olması iyi oldu adetin birinci günü arayıp rahim filmi icin gün almam gerekiyodu bayramda olsaydım alamazdım tedavim gecikirdi

Telefon ettim herkese herkes kalabalik sen sakrak .. bizde bi esim bi ben yalniziz hep o yuzdende birbirimize sariyoruz..

Aynen yaa annemi aradım teyzelerimin sesi geliyodu kardeslerim abla küstük sana dediler icim gitti iki gündür gece aglıyom
Esim de sürekli dısarı cıkıyodu bende tartısıyodum onunla sen bari yalnız bırakma beni diye
Bekliyom cnm

anladim canim hayirlisi olsun.. Bende araliktan ariyacagim doktoru adet oncesine randevu alirim.. en azindan adet zamani gel derse vakit kaybetmem INSALLAH

ailen cokmu uzakta bayram tatili 9 gun orda keske gitseydin kalmaya :26:

anladim canim hayirlisi olsun.. Bende araliktan ariyacagim doktoru adet oncesine randevu alirim.. en azindan adet zamani gel derse vakit kaybetmem INSALLAH

ailen cokmu uzakta bayram tatili 9 gun orda keske gitseydin kalmaya :26:

Sende basla hayırlısıyla tedavine ama tabi insallah tedaviye baslamadan olur yok cnm yaa ben adanadayım ailem mersinde esim memur degil esnaf dört gün tatili var yakındı ama bi takım sorunlar cıktı gidemedik malesef sen en son ne zaman geldin tryeye

Cnm ben cıkayım daha kötü olmadan uyuyayım midem asırı bulanıyo basım vücudum agrıyo baya kötü oldum bugün sana iyi geceler k.i.b görüsürüz yarın

Cnm ben cıkayım daha kötü olmadan uyuyayım midem asırı bulanıyo basım vücudum agrıyo baya kötü oldum bugün sana iyi geceler k.i.b görüsürüz yarın

BEn 7. ayda trdeydim ama bidahakine boyle bayramlara neyim denk getirmek istiyorum tatilimi
tamam canim kendine dikkat et hayirli aksamlar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…