Bir Gün Bende Anne Olacagim (INSALLAH) Diyenler Buyrun...

Telefon ettim herkese herkes kalabalik sen sakrak .. bizde bi esim bi ben yalniziz hep o yuzdende birbirimize sariyoruz..

Mrb arkadaslar ben yeni katiliyorum araniza oncelikle herkese iyi bayramlar dilerim.Valla okadar iyi anliyorum ki burda benden iyi anlayan olamaz heralde ayni bende senin durumundayim yurtdisinda yanliz,cocuksuz,ailesiz vs.. Bizim sorunumuz esimde varikosel var ameliyat olmasi lazim ameliyat olsada pek cozum degil gibi asilama tup bebek oneriliyor bzie sizde durum nasil.Hangi ulkedesiniz

ama doktorlar ne diyorki
yani imkansızsa doğal yolla kalmak o zaman tüp bebek değil mi :44:

bir de polen,arı sütü gibi takviyeler de kullanabilirsiniz

Olmamasi icin seben yok.
O yüzden tüp bebek sart degil, ama tabiiki tavsiye ediyorlar sonucda onlarda para hazanacak.
ben de düsünüyorum eger problem yoksa, ozaman biraz daha dogal yoldan olmasi icin deneyim.
Tüp herzaman yapilir ama onun stressi vs cok baska, ona hazir degilim.

Canim benimki gec dollenme oldu suan dpo10dayim.. adete 4gun var

oohh ne güzel bende daha evvel battan 6 gün önce öğrenmiştimm herkez 5. haftaya girerken ben 4. haftayı doldurmaya çalışıyodum

Rabbim kuzunu sana bağışlasın inşallah

Merhaba,umarim en kisa zamanda sende anne olursun kac yasindasin ? imkaniniz yokmu tüp bebek icin..
Ülke adi vermiyim.. ben henuz gitmedim doktora 1 kac ay sonra INSALLAH baslayacagim bende bakalim hayirlisi,
daha once gittigimde yarim biraktik doktor bizede tup bebek dedi ama guvenmedik o doktora 1 seferde direk tup bebek denir mi ?

aynı hesabı kullanıyor dememın sebebı alttakı bebek gelısım seysınden oturu yoksa hesap benım hem hamılesın hemde gunumu beklıysun demeyın dıye dedım bebek gelısım konusunda bukadar ıyı sıte olmadııgndan komsumun bebegının gelısımını benım hesap uzerınden takıp edıyoruz.

Bende apandisit ve çikolata kisti ameliyatı oldum,1-2 ay ay sonra bende hamilelik çalışmalarına başlıyacağım allah kısmet ederse

hatirladinizmi beni?5aylik evliyim ve ilk gunden bebek istiyorduk.ve su an 4haftalik hamileyim.cok mutluyum.darisi isteyen herkesin basina

Hi simdi anladim canim..

hatirladinizmi beni?5aylik evliyim ve ilk gunden bebek istiyorduk.ve su an 4haftalik hamileyim.cok mutluyum.darisi isteyen herkesin basina

Ben hatirlayamadim ama TEBRIKLER ALLAH SAGLIKLA KUCAGINA ALMAYI NASIP ETSIN INSALLAH(AMIN)

ben yeni ewlendim ama yuvamıza bi bebek gelsin istiyorum acaba çokmu aceleciyimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…