Telefon ettim herkese herkes kalabalik sen sakrak .. bizde bi esim bi ben yalniziz hep o yuzdende birbirimize sariyoruz..
ama doktorlar ne diyorki
yani imkansızsa doğal yolla kalmak o zaman tüp bebek değil mi :44:
bir de polen,arı sütü gibi takviyeler de kullanabilirsiniz
Canim benimki gec dollenme oldu suan dpo10dayim.. adete 4gun var
günaydin kizlaaaaaaarr
yeni bir gün, yeni umutlar..
günaydın canım yeni bir gün ve ben güne yine hasta olarak başladım...
hapşuruk ve grip bi geç git artık yaaww
Mrb arkadaslar ben yeni katiliyorum araniza oncelikle herkese iyi bayramlar dilerim.Valla okadar iyi anliyorum ki burda benden iyi anlayan olamaz heralde ayni bende senin durumundayim yurtdisinda yanliz,cocuksuz,ailesiz vs.. Bizim sorunumuz esimde varikosel var ameliyat olmasi lazim ameliyat olsada pek cozum degil gibi asilama tup bebek oneriliyor bzie sizde durum nasil.Hangi ulkedesiniz
merhaba canım hoşgeldin aynı tarıhte bebısımız olacak.... ne guzel tesadüüfff...ıyı bayramlarrr...
Hi simdi anladim canim..aynı hesabı kullanıyor dememın sebebı alttakı bebek gelısım seysınden oturu yoksa hesap benım hem hamılesın hemde gunumu beklıysun demeyın dıye dedım bebek gelısım konusunda bukadar ıyı sıte olmadııgndan komsumun bebegının gelısımını benım hesap uzerınden takıp edıyoruz.
hatirladinizmi beni?5aylik evliyim ve ilk gunden bebek istiyorduk.ve su an 4haftalik hamileyim.cok mutluyum.darisi isteyen herkesin basina
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?