Bir Gün Bende Anne Olacagim (INSALLAH) Diyenler Buyrun...

[video=youtube;MQusO9AxNNU]http://www.youtube.com/watch?v=MQusO9AxNNU[/video]

Ne kadarlik evlisin.. Evinde huzur varsa imkanda varsa neden olmasin :)

resmi kayıtlara göre 5 aylık evliyim ama düğünümüz olalı ve evimize geçeli 40 gün falan oldu :) gerçi eşim 1 yıl sonra istiyor hani borçlar bitsin falan diye ama borçları beklersek hiç bebek sahibi olamayız :)) eksik hiç bitmiyorki allaha şükür kira derdimiz yok durumumuz orta hallice iyi bebek için bi engelimiz yok ama eşimi ikna etme çabalarındayız ewli arkadaşlarımızlaa :)

Bence daha yenismiyssiniz bende 2 3 ay sandim.. aslinda 1 seneyi filan beraber gecirin huyunuzu suyunuzu ogrenin birbirinizin :)
yaslar kac ?

Bence daha yenismiyssiniz bende 2 3 ay sandim.. aslinda 1 seneyi filan beraber gecirin huyunuzu suyunuzu ogrenin birbirinizin :)
yaslar kac ?

2 yılll gezdik tozdukk ögrendikk huyumuzu suyumuzu aslında :)) 1 yıl nişanlı kaldık biz..
ben 21 eşim 26 yaşında

2 yılll gezdik tozdukk ögrendikk huyumuzu suyumuzu aslında :)) 1 yıl nişanlı kaldık biz..
ben 21 eşim 26 yaşında

ohhoo nisan baska evlilik baska.. daha ne huyunu suyunu ogrenirsin sen onun :)
Bende 1 yil nisanli kaldim ama esimin görmedigim cok yani varmis

ohhoo nisan baska evlilik baska.. daha ne huyunu suyunu ogrenirsin sen onun :)
Bende 1 yil nisanli kaldim ama esimin görmedigim cok yani varmis

biz aynı evde yaşıyor gibiydik ondan dolayı diyorum :) kandıramıyorum bir türlüü :) naptım ettim olmadı yanii :))

Benimde bugun regl gunum :) olmadim.. yarin olurum herhalde belirtiler gelip gidiyo

Anladim canim sorun degil.Ben 25 esim 28 yasinda sizin kac?Valla bizede asilama olmazsa tup bebek dediler direk cunku esimin seviyeleri cok dusuk pooff daha ameliyat bile olmadik offf delirecem.Sabir edemiyorum yemin ediyorum bazen gucum kalmiyor.Cok zormus Allahim insan basina gelmeden bilmiyormus eskiden anlatiyorlardi da anlamazdim.Allah yardimcimiz olsun,Eger sende ve esinde de problem yoksa bence korkma sadece zamana ihtiyaciniz var.

merhaba arkaddşlar günaydın nirdesiniz yahu siz. ben giriyorum topiğe yksuunuzz hiç sormamışsınız da hadi bagalım özlemediniz galiba beni

merhaba arkaddşlar günaydın nirdesiniz yahu siz. ben giriyorum topiğe yksuunuzz hiç sormamışsınız da hadi bagalım özlemediniz galiba beni

aybizimmmm bayramin ilk günü seni sordum benn dedim nerde bu kizz hani benim elimi öpücektii hani bana gurbette oldugumu unutturcaktiii
küstümm

Hadi hayirlisi..

aminnn hadi bagalım ben bıraktımmm bu yeni doktor eşine bakmadan niye senı tedavı edıyor doktorun dedi belki eşindedir sen boşuna hormon alıp durursn dedı bıraz kafama yattı sankı hadı hayırlısı .bu test devlette yaptırabilir miyiz ?kızlar bilgiiz varmı

aybizimmmm bayramin ilk günü seni sordum benn dedim nerde bu kizz hani benim elimi öpücektii hani bana gurbette oldugumu unutturcaktiii
küstümm

oy kuzum benimmmm:) bende apar topar adanaya gittim dayılar çağırdı gece girdiğim dede yoktunn kuzummm ama aklımdaydın ver elini öpem bayramın mübarek olsun toprağımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…