ben yeni ewlendim ama yuvamıza bi bebek gelsin istiyorum acaba çokmu aceleciyimmm
[video=youtube;MQusO9AxNNU]http://www.youtube.com/watch?v=MQusO9AxNNU[/video]
Ne kadarlik evlisin.. Evinde huzur varsa imkanda varsa neden olmasin :)
resmi kayıtlara göre 5 aylık evliyim ama düğünümüz olalı ve evimize geçeli 40 gün falan oldu :) gerçi eşim 1 yıl sonra istiyor hani borçlar bitsin falan diye ama borçları beklersek hiç bebek sahibi olamayız :)) eksik hiç bitmiyorki allaha şükür kira derdimiz yok durumumuz orta hallice iyi bebek için bi engelimiz yok ama eşimi ikna etme çabalarındayız ewli arkadaşlarımızlaa :)
Bence daha yenismiyssiniz bende 2 3 ay sandim.. aslinda 1 seneyi filan beraber gecirin huyunuzu suyunuzu ogrenin birbirinizin :)
yaslar kac ?
2 yılll gezdik tozdukk ögrendikk huyumuzu suyumuzu aslında :)) 1 yıl nişanlı kaldık biz..
ben 21 eşim 26 yaşında
ohhoo nisan baska evlilik baska.. daha ne huyunu suyunu ogrenirsin sen onun :)
Bende 1 yil nisanli kaldim ama esimin görmedigim cok yani varmis
biz aynı evde yaşıyor gibiydik ondan dolayı diyorum :) kandıramıyorum bir türlüü :) naptım ettim olmadı yanii :))
Bari bir kac ay bekle ikna olur fazla ustune gittikce ters tepio demekki
evet evet kesinlikle öylee :))) beklicem bakalıımmm sonuç nolcakk
Merhaba,umarim en kisa zamanda sende anne olursun kac yasindasin ? imkaniniz yokmu tüp bebek icin..
Ülke adi vermiyim.. ben henuz gitmedim doktora 1 kac ay sonra INSALLAH baslayacagim bende bakalim hayirlisi,
daha once gittigimde yarim biraktik doktor bizede tup bebek dedi ama guvenmedik o doktora 1 seferde direk tup bebek denir mi ?
merhaba arkaddşlar günaydın nirdesiniz yahu siz. ben giriyorum topiğe yksuunuzz hiç sormamışsınız da hadi bagalım özlemediniz galiba beni
Hadi hayirlisi..
aybizimmmm bayramin ilk günü seni sordum benn dedim nerde bu kizz hani benim elimi öpücektii hani bana gurbette oldugumu unutturcaktiii
küstümm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?