Bir Gün Bende Anne Olacagim (INSALLAH) Diyenler Buyrun...

Bizde sorun varmi yokmu bilmiyorum ben 23 esim 29 yasinda.. benim prolaktinim yuksek cikmisti baska birsey demedi doktor esimde 1 kere test yapti sonuc almaya gitmedik baska doktora gidelim dedik oda doktormu degilmi belli degil guvenmedik direk oda tup bebek onerdi bize bilemiyorum gercekten zormus bende turk filmlerindeki gibi hemen hamile kalinir saniyordum ama yanilmisim :) hayirlisi olsu n hakkimizda

twetımm napıyorsunuz nasılsın ????

oy kuzum benimmmm:) bende apar topar adanaya gittim dayılar çağırdı gece girdiğim dede yoktunn kuzummm ama aklımdaydın ver elini öpem bayramın mübarek olsun toprağımmm

banane banane..
sagol topragimmmm seninde bayramin mübarek olsun
aksamlari girmiyorum canim bütün vaktimi kocisime ayiriyorum :109:

ben cikiyorum aybizim haftasonu vaktim olursa ugrarim...
sizede güzel bi haftasonu diliyorum

Aynen cok zormus insan basina gelmeden anlamiyormus tanidiklarimda tup bebek icin ugrasanlar var hic anlamazdim hallerinden zormus cidden.Gidin canim doktora zaman kaybetmeyin o sonucuda alin ogrenin yine bakalim ne dicek ikinizde muayene olun hem.Hayirlisi demekten baska diyecegimiz birsey yok napalim :/

Merhaba herkeze iyi gunler ya benim bi sorum olucak normalde benim gunum 5 gun erken geldi daha var ama cok sasirdim cunku hep duzenli gelir fakat bu kez erkenci acaba stresten midir? netten arastirdim bebek tutunamayinca erken adet oluyomusun acaba dogruluk payi var mi endiselendim cunku sol kasigim cok agriyor :s

kızlar naber nasılsınız ben hsg çektirdim bugün bi sıkıntı yok tüpler açık çıktı çokkkkkk sükür kızlar ben artık beklemeye geçicem herşeyime baktırdım eşimin testide temiz çıktı demek ki zamanı gelmemiş diyorum artık ben herşeye baktırdım şu an biraz kanamam var yatıyorum olabilir dedi doktorum hatta ped koy bugün dedi hsg ye gelince pek bişey yok ama ilacı şırıngayla anıden bı veriyo o basınçla tüpler agrı yapıyo sancı gırdı ama 1 dk bile sürmedi geçti hemen böyle işte ama sonucun temiz çıkması içimi rahatlattı sizler nasılsınız tatil nasıl geçtı? true blood hastaydı geçmiş olsun canım bende fazla giremedim dünde misafirlerim vardı batram yoğun geçti

sağolasın canım hala tam düzelemedim şimdide çorba yapıcam kendime

canım çok sevindimmmm tüplerinin açık olmasınaaa artık stres yapma vee bu bir iki ayı iyi değerlendir hamiş kalma ihtimalin hsg'den sonra çok artıyor canım... Rabbim bi an evvel hamiş kalmayı nasip etsin canımm

sorun olmamasina sevindim.. :)
Hsgden sonra hamile kalanlar var bakarsin sende kalirsin.. bu ay iyi calisin hadi INSALLAH...

bu arada kizlar ben daha regl olmadim.. 17si diye tahmin etmistim ama bakalim bugun yarin gelir belirtiler var cunku

Son düzenleme:
sorun olmamasina sevindim.. :)
Hsgden sonra hamile kalanlar var bakarsin sende kalirsin.. bu ay iyi calisin hadi INSALLAH...

bu arada kizlar ben daha regl olmadim.. 17si diye tahmin etmistim ama bakalim bugun yarin gelir belirtiler var cunku

Tiwitimm belirtiler neler?

İnşallah bebiş belirtileridir hissettiklerin :) Zaten adet belirtileriyle aynı, mesela ben adet oluyorum sandım sürekli ağrı kesici içmiştim :/ Adet ile gebeliği ayırt eden pek bi belirti yok canım. İnşallah o güzel haberi verirsin merakla bekliyorum

Canim sagolasin hayirlisi olsun INSALLAH ta her zamanki adet belirtilerim.. hani bi degisiklik olsa suphelenecemde yok :) hamilelikte gogusler hassaslasiyor filan oda yok hissediyorum adet olacagimi o yuzden varmi yokmu diye dusunmuyorum :)

Canim sagolasin hayirlisi olsun INSALLAH ta her zamanki adet belirtilerim.. hani bi degisiklik olsa suphelenecemde yok :) hamilelikte gogusler hassaslasiyor filan oda yok hissediyorum adet olacagimi o yuzden varmi yokmu diye dusunmuyorum :)

Ya adet zamanlarında göğüslerin hassaslaşmıyorsa hassaslaşmasını bekleme, diyorum ya adet belirtilerinle aynı. Benim göğsüm adetten 10 gün önce ağrırdı, bu sefer beklenen adetten 20 gün önce başladı ben de erken adet oluyorum sandım. Sonra adet zamanım geldi, karnım yine adet sancısıyla ağrıyordu, ben de ha geldi ha gelecek diye her gün ağrı kesici içiyordum. Sonra bi gün ofiste yemek yerken yedğim biberden böyle acımsı tuhaf bir tat aldım, dedim biberden sanırım. aynı gün karpuz yedim yine aynı tadı aldım, hamilelikte ağızda metalik bir tat olabileceğini okumuştum. O tat hissinden sonra geldi aklıma hamile olabileceğim, nedense hiç de beklemiyordum daha. O vesileyle yaptım testi öğrendim, yoksa ben 1 ay daha adet olcam diye beklerdim Mide bulantılarım da öğrendikten bikaç gün sonra başladı.

Bende hic hassasiyet yok canim
sancilarim var tabi gidip geliyor.. bide ben adet olacagim zaman kendimde bi koku hissediyorum :S
agzimin tadida zaten bozuk hastayim cunku nasipte var vardir INSALLAH ama ben kutumda bos hissediyorum

Bende hic hassasiyet yok canim
sancilarim var tabi gidip geliyor.. bide ben adet olacagim zaman kendimde bi koku hissediyorum :S
agzimin tadida zaten bozuk hastayim cunku nasipte var vardir INSALLAH ama ben kutumda bos hissediyorum

Ya sen yine boş hisset :)
Ben 6 ay vajinusmusla uğraştım. Onu yendim çok şükür, sonra hayırlısı ne zamansa o zaman olsun dedim korunmadım. Ama her ay adet günüm yaklaştıkça vücudumu dinledim, acaba hamile miyim diyip durdum. Hep internetten gebelik belirtilerini okur kendimle karşılaştırırdım, hep kendimi hamile sanırdım :) Ne zaman ki vücudumu dinlemeyi bıraktım, o zaman Allah nasip etti. Aradan 6 ay geçmişti, ben birkaç ay daha nedense olmaz diye hissediyordum, yine o son ay hiç ummamıştım korunmamama rağmen beklemiyordum... Bir de evde o kadar çok ağır kaldırmıştım ki aklıma bile gelmedi ihtimal vermedim, çok şükür Allah korudu diyorum.
O yüzden sen yine beklenti içinde olma, ben anladım ki ne zaman "amaaaan be" diyorsun o zaman oluyor :) Rabbim hayırlısını versin kuzum, her şerde bir hayır var Rabbim hayırlısıyla nasip etsin vereceği herşeyi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…