Bir Gün Bende Anne Olacagim (INSALLAH) Diyenler Buyrun...

canim cok tessekurler :) hayirlisi ne ise oyle olsun varsa hayir demem yoksada üzülmem

kızlar bende geldım benım reglı bıtmek uzere ayrıca twety esın tekrardan ıyı bır hastaneye gıtsın cunku degerlere gore bakıp tup bebek dedıyse vardır belkı bırsey cunku esımın hızı dusuk cıktı normal yolla gebelık olur gec olur zor olur dedıler ılacla artıracaklar hızı belkı boyle basıt bı problemdır ıkı taraflı netlestırıp bebek beklemek daha mantıklı bu sefer her ay neden olmadı dıyıp dusunmek daha yorucu oluyor

merhba hoşgeldin

hoşgeldin canım benim sana sarılmak istiyorum iyi ettin iyiki geldin napıyorsun

Saol ablacim hodbulduk.
benim adrtim bir gun gecikti agrim var cok cok acik kahve rengi akintim var adetim hic gecikmezdi .en kotu ihtimal 1 2gun erken gelirdi cik duzenli adetim var aslinda. Sizce bisey olabilirmi

Kızlar moralim cok bozuk ya
Kan testı yaptırdım bugun sehre inip
<0,100 çıktı
Hala daha yasadıgım onca belirti varken hem de çok yıkıldım ya
Allahım hayırlısını hayırlı zamanda nasıp etsın

bende çok istiyorun ben 24 yaşındayım allahuma çok şükür hiç bir sorunumuz yok ama maaaaalesef olmuyor olmuyor...

Günaydın kızlar :))
ben geldim
konu bayağı kaynamış hepsini okuyamadım,ağır grip geçiriyorum bayramdan beri.yolculuk bana yaramadı

kaç çıktı canım hızı benim eşimin %15 hızlı %35 yavaş hızlı % 35 falan hareketsiz çıktı ama sperm sayısı fazla oldugu için doktor hiç takılmadı bile senin eşinin kaç çıktı ki?

Allah gönlüne göre versin canım bebek yapmak çok kolay değil bazı çiftler için mesela bizim hiçbi problem yok hsg bile çektirdim bu ay 5 aydır korunmuyoruz ama olmuyo bakalım kısmet herşey Allahn ın taktiri

Günaydın kızlar :))
ben geldim
konu bayağı kaynamış hepsini okuyamadım,ağır grip geçiriyorum bayramdan beri.yolculuk bana yaramadı

geçmiş olsun canım herkes hasta sanırım salgın var ben olmasam bu hafta çalışmalara başlıyorum tekrardan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…