Ya sen yine boş hisset :)
Ben 6 ay vajinusmusla uğraştım. Onu yendim çok şükür, sonra hayırlısı ne zamansa o zaman olsun dedim korunmadım. Ama her ay adet günüm yaklaştıkça vücudumu dinledim, acaba hamile miyim diyip durdum. Hep internetten gebelik belirtilerini okur kendimle karşılaştırırdım, hep kendimi hamile sanırdım :) Ne zaman ki vücudumu dinlemeyi bıraktım, o zaman Allah nasip etti. Aradan 6 ay geçmişti, ben birkaç ay daha nedense olmaz diye hissediyordum, yine o son ay hiç ummamıştım korunmamama rağmen beklemiyordum... Bir de evde o kadar çok ağır kaldırmıştım ki aklıma bile gelmedi ihtimal vermedim, çok şükür Allah korudu diyorum.
O yüzden sen yine beklenti içinde olma, ben anladım ki ne zaman "amaaaan be" diyorsun o zaman oluyor :) Rabbim hayırlısını versin kuzum, her şerde bir hayır var Rabbim hayırlısıyla nasip etsin vereceği herşeyi.
kızlar kızlar gelem mi yanağızdan öpem minaberrr milletttttttt
Demirbas sen geldin ama ben cikiyorum simdi yemek yapacam.. kurufasulyehayirli aksamlar..
kimse yazmıyor depresyona gircem .daha da gelmicem he
Iyi aksamlar ablalar.
kızlar bende geldım benım reglı bıtmek uzere ayrıca twety esın tekrardan ıyı bır hastaneye gıtsın cunku degerlere gore bakıp tup bebek dedıyse vardır belkı bırsey cunku esımın hızı dusuk cıktı normal yolla gebelık olur gec olur zor olur dedıler ılacla artıracaklar hızı belkı boyle basıt bı problemdır ıkı taraflı netlestırıp bebek beklemek daha mantıklı bu sefer her ay neden olmadı dıyıp dusunmek daha yorucu oluyor
hoşgeldin canım benim sana sarılmak istiyorum iyi ettin iyiki geldin napıyorsun
kızlar bende geldım benım reglı bıtmek uzere ayrıca twety esın tekrardan ıyı bır hastaneye gıtsın cunku degerlere gore bakıp tup bebek dedıyse vardır belkı bırsey cunku esımın hızı dusuk cıktı normal yolla gebelık olur gec olur zor olur dedıler ılacla artıracaklar hızı belkı boyle basıt bı problemdır ıkı taraflı netlestırıp bebek beklemek daha mantıklı bu sefer her ay neden olmadı dıyıp dusunmek daha yorucu oluyor
Kızlar moralim cok bozuk ya
Kan testı yaptırdım bugun sehre inip
<0,100 çıktı
Hala daha yasadıgım onca belirti varken hem de çok yıkıldım ya
Allahım hayırlısını hayırlı zamanda nasıp etsın
Günaydın kızlar :))
ben geldim
konu bayağı kaynamış hepsini okuyamadım,ağır grip geçiriyorum bayramdan beri.yolculuk bana yaramadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?